Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Κυπρία ΥΠΕΞ: "Η Τουρκία είναι τραμπούκος"


Σκληρή κριτική δέχθηκε η Τουρκία από την Κύπρια ΥΠΕΞ κ.Ερατό που την χαρακτήρισε τραμπούκο και σχολίασε την στάση που κρατάει η Τουρκία απέναντι στην Κύπρο και τις γεωτρήσεις φυσικού αερίου.

Το ΕΛΙΑΜΕΠ συνεχίζει να πουλά «ελληνοτουρκική φιλία»




Με «επιστημονικό» μανδύα, το ΕΛΙΑΜΕΠ συνεχίζει να χύνει το επιδοτούμενο εθνομηδενιστικό του δηλητήριο.

Τουρκία: Απειλεί με «ξήλωμα» των ραντάρ της αντιπυραυλικής



Σε νέα προσπάθεια κατευνασμού επιδόθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν, κατά την επίσκεψή του στην Τεχεράνη, όπου διαβεβαίωσε τους Ιρανούς ότι τα νατοϊκά ραντάρ της αντιπυραυλικής ασπίδας που έχουν εγκατασταθεί στη νοτιοανατολική Τουρκία δεν αποτελούν απειλή για την Τεχεράνη.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Για τον Άσαντ, για τον Αχματινετζάν ή για τον Ερντογάν;


Το Αζερμπαϊτζάν φέρεται να παραχώρησε αεροπορική βάση για χρήση από την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, ανοίγοντας νέο διάδρομο για το βομβαρδισμό του Ιράν.

Στο 95% της κατασκευής τους τα τρία υποβρύχια Τύπου 214 του Πολεμικού Ναυτικού


Το χρονοδιάγραμμα προέβλεπε παράδοση του υποβρυχίου ΠΙΠΙΝΟΣ (S121) τον Απρίλιο του 2012.

Πολεμικό Ναυτικό: εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής


Η φρεγάτα ΣΑΛΑΜΙΣ (F455) και το υποβρύχιο ΤΡΙΤΩΝ (S112) συνεκπαιδεύονται με αμερικανικές και ισραηλινές ναυτικές δυνάμεις νότια του Καστελόριζου.

Νέα βήματα στις αμυντικές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ


Η κυπριακή εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» δημοσιεύει ρεπορτάζ του συντάκτη Νέαρχου Κυπριανού, στο οποίο υποστηρίζεται ότι η εμβάθυνση των σχέσεων του Ισραήλ με την Κυπριακή Δημοκρατία συνεχίζεται με επέκτασή της σε άλλους τομείς.

Οι Τούρκοι θέλουν να αγοράσουν το Σκορπιό


Η διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση σώζει τον Σκορπιό καθώς με βάση αυτήν απαγορεύεται ρητά η πώλησή του.

Άσκηση του Enterprise και εννέα πολεμικών πλοίων νότια από Καστελόριζο.Βίντεο


Το αεροπλανοφόρο Enterprise μαζί με τα εννέα πολεμικά πλοία που το συνοδεύουν ,θα κάνει από το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή νοτιανατολικά του Καστελόριζου,άσκηση αντιμετώπισης πυραυλικής απειλής “εξ Ανατολών”.

"Ψηφιακές στολές" ,made in Greece θέλει να ...πουλήσει ο Αβραμόπουλος στις ΗΠΑ



Ψηφιακές στολές στους Αμερικανούς θέλει να πουλήσει ο Αβραμόπουλος!
Η Ελλάδα στις ΗΠΑ ψηφιακές στολές θε πείτε;
Η προσπάθεια θα γίνει.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

MAKEΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2012: Η «ισχύς εν τη ενώσει» για την εφεδρεία! (ΦΩΤΟ)


Από τις 2 έως τις 4 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στα ορεινά του νομού Ξάνθης, ο φετινός στρατιωτικός αγώνας – άσκηση με τη συμμετοχή πάνω από 200 εφέδρων απ’ όλη την Ελλάδα και φέτος για πρώτη φορά και από την Κύπρο.

Ν.Λυγερός "AOZ και Ιπποσύνη" Ρόδος 27/3/12


Video από την εισήγηση του κύριου Λυγερού με τίτλο "AOZ και Ιπποσύνη" που έγινε στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο στις 27/03/2012

Και ο Παΐσιος προείδε την απαρχή του ελληνοτουρκικού πολέμου στο Ανατολικό Αιγαίο...

Η ΣΥΜΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ!!!
Τα τελευταία κείμενά μας, που δημοσιεύτηκαν σ’ αυτή εδώ την εφημερίδα, και αφορούσαν τα ελληνοτουρκικά θέματα, είτε επρόκειτο για εκείνα περί των γερόντων Γεννάδιου και Ιωσήφ, είτε για τις τρομερές αποκαλύψεις του κ. Γιώργου Πάλμου, προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών και διάφορων κύκλων, βασικά παρασκηνιακών.

Τα νέα F/A-22 στην άσκηση Red Flag (βίντεο)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi0ariawbaIz1VOO86Tq5GHavzP8UTgyY67Y8J7pqWzJfDtlfCl-sF1HhrNfCmBbmR7pEjrqcri502ftt3IshyphenhyphenQy0BQgYLlFLmg-eVpXOMMZwey1wrLN_zilVt-BLBi14ZC_I1EwtKKToY/s400/F-22+DTN+NEWS+MARCH+18+2011.jpg
Λίγο μετά την επίσημη  επιχειρησιακή αποδοχή του F/A-22 Raptor από την αμερικανική Αεροπορία με την προσθήκη του λογισμικού Block 3.1 τα αεροσκάφη πήραν μέρος στην άσκηση Red Flag 12-3.

Ιστορικές Αναδρομές :Έτσι προδόθηκε η Κύπρος.


Τα πλείστα των ακολούθων κειμένων δημοσιεύθηκαν ξανα στην Ιστοσελίδα μας. 

Ιστορικές Αναδρομές :Οι βαρύτατες ευθύνες της Ελληνικής στρατιωτικής ηγεσίας για την Κυπριακή τραγωδία


Όταν η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο ήταν πλέον γεγονός στις ο7.00 την 21ης Ιουλίου 1974, το πολεμικό συμβούλιο υπό την προεδρία του Φαίδωνα Γκιζίκη και την συμμετοχή του "πρωθυπουργού" Αδαμάντιου Ανδρουτσόπουλου και του ταξίαρχου Ιωαννίδη, ....

Κιμ Καρντάσιαν κατά της Τουρκίας για το Αρμενικό


Η Κιμ Καρντασιάν άσκησε πιέσεις στον κουνιάδο της και αστέρα του ΝΒΑ, Λαμάρ Οντόμ, να μην πάει στην Τουρκία λόγω της προϊστορίας με την Αρμενική Γενοκτονία.

Πτήση του Α/ΓΕΑ με T-6 Texan στην 120 ΠΕΑ


Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, επισκέφθηκε την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΠΕΑ), στην Καλαμάτα.

ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Στο συνέδριο για την ενέργεια, που έγινε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, δόθηκε η ευκαιρία σε σημαντικούς «παίκτες» του χώρου να εμφανιστούν και να κάνουν τις «επίσημες» προσφορές τους.

Η ΑΜΥΝΑ, ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ


Πλήρη επιβεβαίωση της ''ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ'' και των θέσεων του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α., περί έναρξης "μίνι" προγράμματος εξοπλισμών, προκειμένου η χώρα να μην μείνει απροστάτευτη μετά από επτά χρόνια εξοπλιστικής άπνοιας και αντίστοιχου υπερεξοπλισμού της Τουρκίας, αποτελεί η ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στις 26 Μαρτίου.

Ο Πούτιν στην Ελλάδα;


Πληθαίνουν οι φήμες για ενδεχόμενη επίσκεψη του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν το Πάσχα στην Ελλάδα, στο Άγιο Όρος...

Ρασούλης: «Οι ανίκανοι και άπληστοι μετέτρεψαν την Ελλάδα σε money-land»


Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Μανώλης Ρασούλης έστειλε ίσως την τελευ­ταία επιστολή του στη φίλη και δημοσιογράφο στη Γερμανία Ζωή Νιομανάκη.

Φρίκη: Πακιστανός σε αμόκ έκοψε δάκτυλο αστυνομικού!


Πακιστανός, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο!

Έλληνες φοιτητές «έκραξαν» τον Τόμσεν


Έλληνες φοιτητές «έκραξαν» τον Τόμσεν
Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά του «σκληρού» της τρόικας Πόουλ Τόμσεν στο London School of Economics.

Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου


Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου
  Πόρισμα παρωδία αναμένεται να καταθέσει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το «δια ταύτα» του κειμένου θα αναφέρει ότι κανείς δεν ευθύνεται γα το γεγονός ότι η χώρα οδηγήθηκε στο ΔΝΤ!

Γιατί ο Στ.Δήμας προσέλαβε τον Άλεξ Ρόντος στο ΥΠΕΞ


Γιατί ο Στ.Δήμας προσέλαβε τον Άλεξ Ρόντος στο ΥΠΕΞ
 
 Ποιος είναι ο Άλεξ Ρόντος, ποια η σχέση του με τον Γιώργο Παπανδρέου και ποιες αποστολές αναλαμβάνει για λογαριασμού του υπουργείου Εξωτερικών.

Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, Η ΡΩΣΙΑ & Η ΠΤΩΧΗ ΕΛΛΑΣ...


της Ζέτας Ζήκου*

Αιώνες μοιάζουν να έχουν περάσει από τη δεκαετία του ’90, όταν κυριαρχούσε η ιδέα της παγκοσμιοποιημένης Νέας Οικονομίας, μιας οικονομίας άυλης, στηριγμένης στην πληροφορική, τις τηλεπικοινωνίες και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, που θα μας απάλλασσε από τις «παλιές» συγκρούσεις για τις πρώτες ύλες.

Επιβεβαίωση "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ": "Το "μίνι" εξοπλιστικό που εξήγγειλε ο Δ.Αβραμόπουλος


Πλήρη επιβεβαίωση της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και του ρεπορτάζ της περί έναρξης "μίνι" προγράμματος εξοπλισμών προκειμένου η χώρα να μην μείνει απροστάτευτη μετά από επτά χρόνια εξοπλιστικής άπνοιας και αντίστοιχου υπερεξοπλισμού της Τουρκίας που έχει εντείνει τις αναθεωρητικές θέσεις της, αποτελεί η ομιλία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου στην συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων στις 26 Μαρτίου.

Ο διοικητής του 6ου Στόλου στο περισκόπιο του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ,και το "ενεργειακό ειδύλλιο" Ελλάδας-ΗΠΑ


Και ο o Διοικητής του 6ου Στόλου των Η.Π.Α. Vice Admiral Frank Craig Pandolfe στην Ελλάδα.

Ασκληπειό, Ρόδος, 29/03/2012.


Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη του κύριου Λυγερού στο χωριό Ασκληπειό της Νότιας Ρόδου.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΛΕΥΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


«Λευκή» γενοκτονία του ελληνικού λαού δείχνει η απογραφή του 2011.

Ε.Ε προς Τουρκία : "Σταματήστε να βομβαρδίζετε εικονικά τα ελληνικά νησιά"


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε από την Τουρκία την απόσυρση του casus belli κατά της Ελλάδας, ενώ καλεί την Άγκυρα να σταματήσει τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και τις υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τα ελληνικά νησιά.

Στο ΓΕΝ ο διοικητής του 6ου Στόλου



Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού επισκέφθηκε σήμερα ο διοικητής του 6ου Στόλου των ΗΠΑ αντιναύαρχος Frank C. Pandolfe, όπου είχε συνάντηση με τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Κοσμά Χρηστίδη. 

Λαθρομετανάστες: Οργή στις Ε.Δ. για τα στρατόπεδα - "Έ, όχι να φυλάμε κι αυτούς"!



Σε μέγα φιάσκο που πάνε το να φορτώσουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, εξελίσσεται η προσπάθεια δημιουργίας στρατοπέδων λαθρομεταναστών, ....

Βουλγάρες παντρεύονται Πακιστανούς για την άδεια παραμονής


Κύκλωμα της… «πράσινης κάρτας» που προμήθευε με το αζημίωτο πλαστά πιστοποιητικά σε αλλοδαπούς για τέλεση λευκών γάμων προκειμένου να πάρουν την άδεια παραμονής στην Ελλάδα αποκαλύφθηκε πρόσφατα, ...

Δέκα χιλιάδες Έλληνες μετανάστες στην Κύπρο


Σε περίπου 10.000 ανέρχονται οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με στοιχεία της πρεσβείας της Ελλάδας στη Λευκωσία, οι οποίοι είναι ασφαλισμένοι στο Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έλληνες "στρίμωξαν άγρια" τον Π.Τόμσεν στο LSE


Σφοδρές αποδοκιμασίες από Έλληνες φοιτητές αντιμετώπισε στο London School of Economics, ένα από τα εκτελεστικά όργανα της διεθνούς συνωμοσίας καταλήστευσης της χώρας, ο Πόουλ Τόμσεν στην ακαδημαϊκή εκδήλωση για "τη συνταγή της τρόικας στο ελληνικό πρόβλημα".

280 εξοπλιστικά προγράμματα αξίας 27,3 δισ. $ υπέγραψε η Τουρκία μόνο το 2011!


Το αστρονομικό ποσό των 27,3 δισ. δολαρίων φτάνει η αξία των εξοπλιστικών προγραμμάτων που υπέγραψε η Τουρκία μόνο το 2011.

Προβοκατόρικη ενέργεια στο μουσείο-τζαμί Ιμπραήμ Πασά στη Ρόδο


Ομάδα μουσουλμάνων έκαναν κατάληψη στο τζαμί Ιμπραήμ Πασά στην Ρόδο. Το τζαμί λειτουργεί ως μουσείο και δεν είναι ενεργός χώρος λατρείας.

Συνέντευξη Ν.Λυγερού Ράδιο 1, Π.Κρητικός 27/3/12



Συνέντευξη του κύριου Λυγερού στη ραδιοφωνική εκπομπή του Παναγιώτη Κρητικού. Ράδιο 1, 88.0 Fm, Ρόδος

Ο Α/ΓΕΝ στη Σύνοδο Ναυτικών Διοικητών Μέσης Ανατολής


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι o Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, κατόπιν προσκλήσεως του Πολεμικού Ναυτικού του Κατάρ, ....

«Αν δε μας αρέσει τι θα πει ο γ.γ. του ΟΗΕ θα φύγουμε»!


Η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη, συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου, μπορεί να είναι η τελευταία των ηγετών των δύο κοινοτήτων στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για επίλυση του Κυπριακού, δήλωσε την Τετάρτη ο ίδιος ο Έρογλου.

Το απερίγραπτο δράμα των γυναικών του Αφγανιστάν


Πλήρη εφαρμογή βρίσκει η ελληνική λαϊκή παροιμία «και βρεγμένος και δαρμένος», στο Αφγανιστάν, όπου η μουσουλμανική παράνοια ξεπερνά κάθε προηγούμενο, σε κυβερνητικό μάλιστα επίπεδο.

Το Εξπρές του Μεσονυκτίου παραμένει πάντα πάντα στην Τουρκία…


Το «Εξπρές του Μεσονυκτίου», η διάσημη ακόμα κινηματογραφική παραγωγή, είχε προκαλέσει σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη και τις διαμαρτυρίες της Τουρκίας, αν και βασίζονταν σε πραγματικά γεγονότα.

Υπέρ της απόκτησης πυρηνικών όπλων το 54% των πολιτών της Τουρκίας!


H τoυρκική αμυντική βιομηχανία εργάζεται πυρετωδώς για την επέκταση του βεληνεκούς των εγχώριων βαλλιστικών βλημάτων στα 2.500km μέχρι το 2014.

ΗΠΑ-Ισραήλ "ποντάρουν" στην Ελλάδα που το μόνο που δεν έχει είναι κάποιον να διαπραγματευτεί!


Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μέσα στη “καταχνιά” και στο κλίμα “εθνικής κατάθλιψης” που ζούμε,διαπιστώνουμε ότι όσο κι αν οι δανειστές μας προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε “χώρα υπό εκκαθάριση”,παραμένουμε …”μαγαζί γωνία”!

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-ΣΟΚ: "Εξαφανίστηκαν" τα αρχεία των γερμανικών αποζημιώσεων


Εξαφανίστηκε κάθε στοιχείο από το υπουργείο Οικονομικών και από την Τράπεζα της Ελλάδας που να τεκμηριώνει τις καταστροφές που προκάλεσε η γερμανική κατοχή στη χώρα, το αναγκαστικό δάνειο και η κλοπή αρχαιολογικών θησαυρών!

Εξαγωγή φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας εξετάζει το Ισραήλ


Το ενδεχόμενο να κάνει εξαγωγή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ελλάδας εξετάζει το Ισραήλ.

Ελληνική διάκριση στη Microsoft


Έλληνας διακρίθηκε στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς που φιλοξενήθηκε στο Πανευρωπαϊκό Φόρουμ “Συνεργάτες στη Μάθηση” 2012 της Microsoft.

8 τραυματίες από σύγκρουση πυραυλακάτων του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού

liman yok...
Μια ζωή μπουνταλάδες...
Το Πολεμικό Ναυτικό μας θα αναζωογονήσει όλο το Αιγαίο με ψάρια από τους υφάλους που θα δημιουργηθούν από τα βυθισμένα τουρκικά πλοία... 

Ψυχρολουσία από ΗΠΑ - Βάζουν την Τουρκία συνεταίρο - Δεν υπογράφηκε η συμφωνία


Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το defencenet.gr ότι η άφιξη του Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ και των θέσεων που πρεσβεύει περί ελληνοτουρκικής προσέγγισης και των γενικότερων ενεργειακών ζητημάτων ήταν εξαιρετικά άσχημο προμήνυμα για τα ελληνικά συμφέροντα.

Στους οκτώ οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους το 2012

Στους οκτώ έφτασαν οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους από τις αρχές του χρόνου με τον τελευταίο νεκρό εχθές στον  Άγιο Στέφανο. 

ARD: "Η Γερμανία προκάλεσε την ελληνική κρίση για να βγάλει μεγάλα κέρδη"! (βίντεο)



Αποκαλυπτικό για την τεράστια απάτη σε βάρος ενός ολόκληρου λαού, του ελληνικού και την απαξίωση μιας ολοκληρης χώρας με την προσπάθεια επιβολής του συνδρόμου της ενοχής με την αγαστή συνεργασία βέβαια των εγχώριων συνεργατών τους είναι το ρεπορτάζ του γερμανικού κρατικού τηλεοπτικού καναλιού ARD ...

"Γέμισε" το FIR Αθηνών αμερικανικά μαχητικά.Βίντεο

Η παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου ΕΝΤΕΡΠΡΑΙΣ ,είχε ευχάριστες εκπλήξεις για την Ελλάδα.

Επιστροφή στη φύση για 1.5 εκατ. κατοίκους


Επιστροφή στη φύση για 1.5 εκατ. κατοίκους 
Οι δυσβάσταχτες οικονομικές συνθήκες σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ανεργία που πλήττει τη χώρα μας, οδηγούν 1,5 εκατομμύριο κατοίκους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης να επιστρέψουν στην επαρχία.