Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Άσαντ: Η Τουρκία φταίει για το αίμα στη Συρία…

Σε μία σπάνια συνέντευξή του ο Σύρος ηγέτης Μπασάρ Αλ-Άσαντ εξαπολύει μύδρους κατά της Άγκυρας και στην ουσία τη κατηγορεί ως υπεύθυνη για το αιματοκύλισμα στη χώρα του.

«Οι πολιτικές που έχουν υιοθετηθεί από τους Τούρκους αξιωματούχους είναι αυτές που οδήγησαν στον σκοτωμό και στο αιματοκύλισμα τους πολίτες της Συρίας» ανέφερε ο Άσαντ, υπονοώντας βέβαια πως η συνέχιση της αντίστασης των αντικαθεστωτικών καθίσταται εφικτή μόνο και μόνο λόγω της ενίσχυσής τους με εφόδια και εκπαίδευση από την ασφαλή τους βάση στη Τουρκία.

Είναι σαφές πως η Σύρος πρόεδρος, ενώ μέχρι στιγμής κατηγορούσε γενικά τη Δύση για τη στάση απέναντι στο δράμα που εκτυλίσσεται στη χώρα του, τα τελευταία γεγονότα το έχουν κάνει να αλλάξει τη ρητορική του και να έχει βάλει στο στόχαστρό του την Άγκυρα.

Το ότι η Τουρκία φαίνεται έτοιμη για όλα, δηλαδή για να δημιουργήσει όλες αυτές τις συνθήκες οι οποίες θα οδηγήσουν την περιοχή σε πολεμική σύρραξη φέρνοντας αντιμέτωπους μεταξύ τους πάνω από πέντε-έξι, το λιγότερο, τοπικούς δρώντες, αλλά και περιφερειακές δυνάμεις, είναι ένα γεγονός που αντιλαμβάνεται ο Αλαουίτης πρόεδρος της Συρίας, αλλά δείχνει «ανήμπορος» να υποχωρήσει από τις θέσεις του.

Αυτό φυσικά είναι ενδεικτικό πως ο Μπασάρ Αλ Άσνατ δεν αισθάνεται μόνος του.

 Δεν είναι τυχαίο πως στην ίδια συνέντευξη ο Άσαντ έπλεξε το εγκώμιο του Ιράν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Ρωσία.

Για ακόμα μία φορά θα επαναλάβουμε μονότονα, πως η Άγκυρα ότι και να κάνει στο μέτωπο της Συρίας επιδιώκοντας να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα τρίτων τους οποίους έχει ανάγκη ως προστάτες παρά τις διακηρύξεις περί της φοβερής και τρομερής της ισχύος, σκοπεύει να το «εξαργυρώσει» με το φυσικό αέριο της Ελλάδας και της Κύπρου…

defence-point.gr

Καλώς τα δεχτήκαμε… επιστρέφει ο Χορστ Ράιχενμπαχ



Την πρώτη του επαφή με τη νέα κυβέρνηση, θα έχει ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος φτάνει τη Δευτέρα στην Αθήνα, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Γιούνκερ: Όχι στην ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα!



Όταν στο παρελθόν δημοσιεύσαμε άρθρο στο οποίο χαρακτηρίζαμε τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως φιλέλληνα, τη στιγμή που το σύνολο σχεδόν των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εξαπέλυε επιθέσεις εναντίον του, είχαμε διακρίνει έναν ήρεμο, ψύχραιμο και πραγματιστή πολιτικό, ο οποίος κάθε άλλο παρά διακατεχόταν από προκατάληψη σε βάρος της Ελλάδας.

Τα βρίσκουν ΗΠΑ και Ρωσία για τη Συρία;

Ίσως και να υπάρχει ακόμα πιθανότητα επίλυσης της συριακής κρίσης με τρόπο που θα ανέτρεπε όλους τους σχεδιασμούς της Άγκυρας. 

Τουρκία κατά πάντων: Συρία, Κούρδοι, Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ... (Αρμενία;)

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/06/Turkey_National_Security_Council.jpg
Εναντίον όλων φαίνεται να στρέφεται πλέον η Άγκυρα, τυφλωμένη είτε από μία οθωμανικών διαστάσεων κρίση μεγαλείου είτε από μία τρομακτική γεωπολιτική πλάνη…

«Είστε Τούρκοι και μητέρα σας είναι η Τουρκία»…

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/06/devlet-bahceli.jpg
Στη Θράκη «αλωνίζει» ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί με την άδεια των ελληνικών αρχών και μιλά συνέχεια για την παρουσία «Τούρκων» στη Δυτική Θράκη και πως «η μητέρα πατρίδα αυτών είναι η Τουρκία».

"Δεν μπορώ άλλο" φώναζε ο συνταξιούχος που έπεσε στο κενό...



Τελειωμό δεν έχουν οι τραγικές ιστορίες ανθρώπων που βάζουν τέλος στη ζωή τους χτυπημένοι από την οικονομική κρίση και την ανέχεια. 

Και ενεργειακή κρίση στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας - Απειλές Μόσχας προς Άγκυρα



Σε περίοδο κρίσης εισέρχονται οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας σε όλους τους τομείς: 

Πόσο κοντά σε πόλεμο είναι η Τουρκία με τη Συρία; Όλες οι εκδοχές

Πόσο κοντά σε πόλεμο είναι η Τουρκία με τη Συρία; Όλες οι εκδοχές
Εδώ και κάποιες μέρες οι τούρκοι αρθρογράφοι (και όχι μόνο) αναρωτιούνται, εαν μετα την κατάρριψη του Τουρκικού F4 οι πιθανότητες πολέμου ανάμεσα στις δύο χώρες - Τουρκία, Συρία- έχουν αυξηθεί αισθητά. 

Οι Τούρκοι "ψάχνονται" για κρίση. Επαναφέρουν θέμα "κατάρριψης" τουρκικού F 16 από Mirage στο Αιγαίο

Οι Τούρκοι `ψάχνονται` για κρίση.Επαναφέρουν θέμα `κατάρριψης` τουρκικού F 16 από Mirage στο Αιγαίο
 M.Κ.
     Oı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν  θέμα  "κατάρριψης" του τουρκικού F-16 από τη χώρα μας το 1996.

Συνέντευξη Ν.Λυγερού "D.N.A" Δ.Δούκας 30/6/12

Χωρίς βίζα στην Ελλάδα ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων!


Χωρίς βίζα στην Ελλάδα ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων!

Πρόκεται για μια επίσκεψη που ήδη έχει συζητηθεί πολύ και προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ενώ ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων, Ντεβλέτ Μπαχτσελίφέρεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες να βρίσκεται στη χώρα μας δίχως βίζα.

Αυστραλία: Ανέγερση αγάλματος του Σπύρου Λούη


Αυστραλία: Ανέγερση αγάλματος του Σπύρου Λούη
Προχωρούν οι εργασίες για την ανέγερση του αγάλματος του Σπύρου Λούη, του θρυλικού χρυσού μαραθωνοδρόμου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του...1896, που θα στηθεί στο Μπέργουικ της Μελβούρνης.

Πρώτο θέμα στην Τουρκία η Χρυσή Αυγή και οι Μουσουλμάνοι βουλευτές


Πρώτο θέμα στην Τουρκία η Χρυσή Αυγή και οι Μουσουλμάνοι βουλευτές
Να πως είδαν οι Τούρκοι την Χρυσή Αυγή κατά την ορκωμοσία.
Η Aksam στις εσωτερικές σελίδες και με τον τίτλο 


«Η ρατσιστική Χρυσή Αυγή δεν σηκώθηκε όρθια κατά την  ορκωμοσία των τούρκων βουλευτών» γράφει ότι τα νέα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου ορκίστηκαν χθες και ανέλαβαν καθήκοντα.

Τσάμηδες: Ετοιμάζουν συγκέντρωση στην Θεσπρωτία


Ετοιμάζουν μαζική συγκέντρωση στο τελωνείο Μαυροματίου Σαγιάδας στη Θεσπρωτία. Το κόμμα των Τσάμηδων PDIU, ξεκίνησε στην Αλβανία την καθιερωμένη σειρά εκδηλώσεων, που αφορούν στο "τσάμικο ζήτημα" και στην φανταστική "γενοκτονία" τους.

Ποιός φταίει για τις αυτοκτονίες;


Πίσω από τη  σημερινή αυτοκτονία του συνταξιούχου όταν τον επισκέφτηκε δικαστικός επιμελητής για να του επιδώσει κατασχετήριο του σπιτιού του, κρύβεται μια ολόκληρη εκστρατεία που άρχισε με βάση το νόμο Βενιζέλου και ξεκίνησε να υλοποιείται από τον υπηρεσιακό υπουργό Γιώργο Ζαννιά.

Προσυγκρουσιακή η κατάσταση στη Μέση Ανατολή


Βασίλης Γιαννακόπουλος

Από την αρχική φάση της Αραβικής Άνοιξης, το Ισραήλ ανησυχούσε σοβαρά για τη συνεχώς επιδεινούμενη περιφερειακή κατάσταση ασφαλείας, καθότι δημιουργούνταν προϋποθέσεις που οδηγούσαν σε δυσοίωνες μελλοντικές εξελίξεις.

Στηρίζει έμπρακτα το παραεμπόριο ο Γιάννης Μπουτάρης

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει ανοικτά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης

Νέα πρόκληση κατά της χώρας μας από τον Σκοπιανό Πρόεδρο

http://www.elkosmos.gr/images/stories/_fotos_2012/vesti-Ivanov.jpeg
Δεν μπορούν αν δεν τα βάλουν με την Ελλάδα σε ημερήσια βάση!
Αυτή τη φορά, ο Σκοπιανός Πρόεδρος, μιλώντας στο Crans Montana Forum, στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε τα κάτωθι: 

Προσπαθούν να δημιουργήσουν θέματα οι Τουρκοκύπριοι ενόψει κυπριακής Προεδρίας στην ΕΕ

http://www.elkosmos.gr/images/stories/_fotos_2012/philoph.jpg
Οι Τούρκοι, ενόψει της 1ης Ιουλίου, έχουν αρχίσει να αντιδρούν σπασμωδικά. 

Διπλή γιορτή στα Τίρανα





Διπλή γιορτή στα Τίρανα:
  • Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, 20 χρόνια στο τιμόνι της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αλβανίας
  • Γίνονται τα θυρανοίξια του Καθεδρικού Ναού: «Ανάσταση του Χριστού»

ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ : οι τρεις επιστολές

http://1myblog.pblogs.gr/files/f/378915-59097_111604932230223_100001421517087_96227_6883509_n.jpg 


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ
1η Επιστολή
2η Επιστολή
3η Επιστολή


ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΔΗ

Είχα την τιμή και την τύχη να συνομιλήσω πριν λίγο με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παπά-Γιάννη Καλαΐδη, το οποίο όλως «τυχαίως» όλα αυτά τα χρόνια είναι πελάτης μου, χωρίς όμως να γνωρίζω την συγγένειά του, με τον άγιο άνθρωπο.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ (1)



του Βασίλη Μαρτζούκου*
Η Δημογραφία αποτελεί έναν από τους θεμελιώδεις δείκτες προβλέψεως των παγκοσμίων μελλοντικών εξελίξεων αλλά και μετρήσεως της εθνικής ισχύος κρατών, ....

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ, ΟΣΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...



Φαίνεται ότι ο Αχμέτ Νταβούτογλου, ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών, σε απόγνωση ή ντοπαρισμένος από την τουρκική διπλωματική αποτελεσματικότητα που ανάγκασε σε οπισθοδρόμηση τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας και τους Γάλλους νομοθέτες, προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγμα στην αρμενική Διασπορά. 

Στρατιωτική κινητικότητα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας

http://strategyreports.files.wordpress.com/2012/06/turkey9k6od.jpg
Aρματοφορέας με αντιαεροπορικό σύστημα ΑΤILGAN εξέρχεται του στρατοπέδου της 39ης Μ/Κ ΤΑΞΠΖ.

Η τουρκική ανάμειξη στο… ναρκοπέδιο

http://strategyreports.files.wordpress.com/2012/06/rf-4etm-phantom-reconnaissance-fighter.jpg
Σταύρος Λυγερός
Η Άγκυρα αιτήθηκε από το ΝΑΤΟ την ενεργοποίηση ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία για την προστασία της …τουρκικής επικράτειας.

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας – Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα

Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". 

Βρήκε τον Τιτανικό, τώρα ψάχνει για το πλήρωμα του RF-4E

http://www.defence-point.gr/news/wp-content/uploads/2012/06/nautilus.jpg
Το ερευνητικό σκάφος «Ναυτίλος» των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται να συνδράμει τις τουρκικές αρχές στην προσπάθεια αναζήτησης των αγνοουμένων χειριστών του RF-4E το οποίο καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα πριν λίγες ημέρες.

Εκατοντάδες σαουδαραβικά άρματα μάχης & Α/Α συστοιχίες μπαίνουν στην Ιορδανία!

Πολεμικός πυρετός επικρατεί στην Σαουδική Αραβία:
Χθες το defencenet.gr επικαλούμενο πληροφορίες των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών αποκάλυψε ότι η Σαουδική Αραβία έχει θέσει σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας τις δυνάμεις της, αλλά πλέον έχει περάσει στην φάση προώθησης των στρατευμάτων του προς τα σύνορα της Ιορδανίας και του Ιράκ.

Το PKK επιτέθηκε σε τουρκικό αγωγό φυσικού αερίοιυ

Το PKK επιτέθηκε σε τουρκικό αγωγό φυσικού αερίοιυ
Διακοπή της ροής του φυσικού αερίου από Ιράν στην Τουρκία παραδέχθηκε η Αγκυρα  λόγω επίθεσης ανταρτών του ΡΚΚ στον  αγωγό.

Στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας ο αρχηγός στρατού Ξηράς Τουρκίας.

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TOURKIA/cache/orgeneral-hayri-kivrikoglu-kiliste-474x259.jpg

 MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με τον αρχηγό του Στρατού Ξηράς της Τουρκίας Χαγρί Κιβρίογλου να επισκέπτεται τις μονάδες που βρίκσκονται στα σύνορα. 

"Φωτιά στην Αν.Μεσόγειο βάζει η Τουρκία".Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TOURKIA/STRATOS-STRATIGOI/NAVY/cache/fregataelikopteropetrelaioforo-474x268.png
Φωτιά στην Ανατολική Μεσόγειο βάζει η Τουρκία με ανακοίνωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας ( ΣΕΑ).

Oι Τούρκοι δεν κατάφεραν να βρουν τους πιλότους τους.

Oι Τούρκοι δεν κατάφεραν να βρουν τους πιλότους τους.


   MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

   Παρόλο που έχουν περάσει 7 ημέρες από την ημέρα που η Συρία έχει καταρρίψει το τουρκικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος στη Μεσόγειο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο δεν κατάφερε να βρει τα ίχνη των αγνοούμενων τούρκων πιλότων.

Αγοράζουν άμεσα σύστημα αεράμυνας οι Τούρκοι.4 δις το κόστος.Ποια είναι τα υποψήφια συστήματα

Αγοράζουν άμεσα σύστημα αεράμυνας οι Τούρκοι.4 δις το κόστος.Ποια είναι τα υποψήφια συστήματα
Τι φέρνουν πάντα οι κρίσεις ,όπου κι αν γίνονται; Εξοπλισμούς.

AS 332C1 Super Puma: Ο από μηχανής Θεός

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhODWA3sIvZD_W3xwiRnUDcUTs7A5U8pztPTAM2js-t0vo3Hkc110tN_UkmVStYhyphenhyphen3VjzxpLCaSUMZ2J7Yzw0-X-p6kWqg3GQmmkP2bMyx0LIyu4eEGucMuaJP9vbZDQqKWicHXDJiGWnXu/s1600/super_puma_34.jpg
Τα Super Puma είναι ελικόπτερα δικινητήρια, μονού στροφείου, μέσης μεταφορικής ικανότητας και πολλαπλού ρόλου με μεγάλη ευελιξία, αξιοπιστία και επιβιωσιμότητα σε περιβάλλον μάχης. 

MIM-104 Patriot PAC-3 & S-300 PMU-1: Οι "σάρισες" της ελληνικής αεράμυνας

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9EnlePERrwMYB613BDgBmm3V4v1y5NeUsizp-MnGN1NQMaVzMAEwSn_7nZAU1biT2Ncf45KHa1V1mjxpRkBhi5ARU-36TnQgnA10mulOLtk2bZNKi965H55tcTlfylhhyphenhyphenwe_rrmEuBxso/s1600/GreekSAMnetworka.jpg
Εισαγωγικό σημείωμα
Η διάταξη του ελληνικού δικτύου αεράμυνας έχει ως κάτωθι:

31η ΜΕΕΔ: «Των δ’ επιλέκτων η Αρετή»

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMmmGZHgYKlJ4iMjZWCM29AgMw50cS3i8KU_bgehu1_86v82TzlScEsOk6F3GkcqEDiQk4uG7LPflfYwPaaMxL28dio7ywnE2lnv0uUvc3bfyQZK5XXXvG0cDQoLMUCCS_FC-xGjM0VC-d/s1600/a.png
ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Η αρχική ιδέα για συγκρότηση Ειδικών δυνάμεων στην ΠΑ, παρουσιάστηκε το 1995 με την εκπόνηση Μελέτης δημιουργίας ΣΕΔΕΑ (Σμήνος Έρευνας Διάσωσης Ειδικών Αποστολών).

Ρωσία: Μύθος η στρατηγική σημασία του λιμένα Ταρτούς στη Συρία;

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του βρετανικού δορυφορικού τηλεοπτικού δικτύου BBC έρχεται να προκαλέσει τη συμβατική σοφία αναφορικά με τη στρατηγική σημασία του λιμένα Ταρτούς, της αρχαίας ελληνικής πόλης της Ταρσού, στην Ανατολική Μεσόγειο.

Με μάζες αρμάτων μάχης απαντά η Συρία στην τουρκική συγκέντρωση δυνάμεων στα σύνορα

http://www.mediacircus.com/wp-content/uploads/2008/10/t-55_syrian_03.jpg
Με την προώθηση μιας ολόκληρη τεθωρακισμένης Tαξιαρχία, της 17ης, εξοπλισμένης με εκσυχρονισμένα άρματα μάχης Τ-72 (πρόσθετη θωράκιση βελτιωμένο Σύστημα Ελέγχου Πυρός, νέα συστήματα επικοινωνιών κλπ), ...

Δύο αεροπλανοφόρα καθ’οδόν προς την Συρία – Κλιμακώνουν οι δυτικοί και πάνε για no-fly-zone

Η ομάδα μάχης του γαλλικού πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου (R71) Charles de Gaulle πρόκειται να ενωθεί στην Α.Μεσόγειο με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower (CVN-69) σε δύο εβδομάδες στην πλεόν απτή απειλή κατά της Συρίας από τότε που ξεκίνηση η κρίση.

Hürriyet "η Άγκυρα τοποθέτησε αντιαεροπορικά συστήματα στα σύνορα με τη Συρία"

  Hürriyet `η Άγκυρα τοποθέτησε αντιαεροπορικά συστήματα στα σύνορα με τη Συρία`
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
    «Το κυνήγι του Ζıpkın» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet η οποία αποκαλύπτει πως οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τοποθετήσει μονάδες αντιαεροπορικού πυροβολικού στα σύνορα με τη Συρία.

Τα "σύννεφα πολέμου" όλο και πυκνώνουν στη Μ.Ανατολή.Αποστολή ειδικών δυνάμεων από ΗΠΑ

Τα `σύννεφα πολέμου` όλο και πυκνώνουν στη Μ.Ανατολή.Αποστολή ειδικών δυνάμεων από ΗΠΑ
Όλα δείχνουν ότι τα σύννεφα πολέμου αργά αλλά σταθερά συγκεντρώνονται στη Μέση Ανατολή.

"Η τραγωδία να είσαι στρατιωτικός στην Ελλάδα"!Ένας αξιωματικός την περιγράφει επώνυμα

`Η τραγωδία να είσαι στρατιωτικός στην Ελλάδα`!Ένας αξιωματικός την περιγράφει επώνυμα
Η τραγωδία του να είσαι στρατιωτικό στην Ελλάδα,μέσα από το κείμενο ενός ανθυπολοχαγού.

Κρίση μεγαλείου έπαθε ο Ερντογάν: Λύση ο… ψυχολόγος ή η ετοιμότητα;


Ο υπερφίαλος νεοθωμανός για ακόμα μία φορά μίλησε και είπε πράγματα τα οποία πέραν της υποψίας ότι χρήζουν ιατρικής… γνωμάτευσης, θα πρέπει αν τύχουν και επισταμένης πολιτικής ανάλυσης, ιδιαιτέρως από τη πλευρά της χώρας μας.

Τουρκική άσκηση στην Κύπρο με μηνύματα για όλους…


Νέα τουρκική άσκηση, Έρευνας και Διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη κοντά στην Κύπρο.

Εμετικός ο ψευδο-μουφτής βυσσοδόμησε σε συνέντευξη…

Απίστευτη λάσπη ακόμα και εναντίον του πρωθυπουργού,
Αντώνη Σαμαρά και των Ελλήνων γενικότερα, εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο ψευδο-μουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, βγάζοντας χολή για μια χώρα που τον ανέχεται, ενώ οπουδήποτε αλλού σε κίνδυνο θα είχε τεθεί ενδεχομένως, ακόμα και η φυσική του ασφάλεια.

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Πολεμικός πυρετός – Σε επιφυλακή η Σαουδική Αραβία – Φήμες για τουρκική επίθεση σε Συρία

Η Σαουδική Αραβία έθεσε τις ένοπλες δυνάμεις της σε ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας

Η Τουρκία μεταφέρει πυραύλους στα σύνορα με τη Συρία.




  
 ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
  
Κινητικότητα παρατηρείται στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις να μεταφέρουν δυνάμεις κοντά στα σύνορα.

Ιράν:"Τουρκική σκευωρία η υπόθεση με το RF 4,για να επιτεθεί το ΝΑΤΟ στη Συρία"

Ιράν:`Τουρκική σκευωρία η υπόθεση με το RF 4,για να επιτεθεί το ΝΑΤΟ στη Συρία`
Για σκευωρία της Τουρκίας με σκοπό την επέμβαση ΝΑΤΟ στην Συρία  κάνει λόγο ιρανός αξιωματούχος, δίνοντας από την πλευρά του  μιά νέα διάσταση στην υπόθεση της κατ'αρριψης του αεροφωτογραφικού αεροσκάφους RF-4.

Τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις ανοικτά της Συρίας - Τ/Θ & Α/Α όπλα στην μεθόριο

Μεγάλες αεροναυτικές δυνάμεις μετέφερε η Τουρκία αιφνιδιαστικά ανοικτά της χερσονήσου της Καρπασίας, βόρεια και ανατολικά της Κύπρου πολύ κοντά στην περιοχή που καταρρίφθηκε το μαχητικό/αναγνωριστικό αεροσκάφος RF-4E της ΤΗΚ από την συριακή αεράμυνα την περασμένη Παρασκευή.

Τούρκος αξιωματούχος: Η Άγκυρα αναπτύσσει στρατεύματα!

 Η Τουρκία αναπτύσσει στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της με την Συρία μετά την κατάρριψη μαχητικού αεροσκάφους της την περασμένη εβδομάδα από την Δαμασκό, δήλωσε σήμερα Τούρκος αξιωματούχος.