Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Οι πιθανές επιπλοκές που μπορεί να δημιουργήσει το αντιρατσιστικό (που ήδη έχει ξεσηκώσει θύελλα).

f17f098_57
Σε απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει ο νέος νόμος για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, τον οποίο υποχρεούται να ψηφίσει η Βουλή σε εφαρμογή της αποφάσεως-πλαισίου 2008/913ΔΕΥ του Συμβουλίου της 28ης Νοεμβρίου 2008 «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».

«Οθωμανική πορνεία» και σύγχρονη υποκρισία των… «νεοθαυμαστών»

AAA_xaremi
Η τουρκική κοινωνία υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά υποκριτική, προβάλλοντας, επισήμως μια «βικτωριανού» τύπου ηθική, την ώρα που όλοι πρόσεχαν και προσέχουν, για καλό και για κακό, τα… νώτα τους.

Ο KARADAYİ «ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ» ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΙΖΕ» ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ 1920 ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

wpid-20140831060657
xiladakis_1 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σίγουρα οι εν Ελλάδι αφελείς τουρκολάγνοι και φανατικοί θαυμαστές του διασήμου Τούρκου ηθοποιού και… μεγάλου γυναικοκατακτητή, Kenan İmirzalıoğlu, που φέτος απήλαυσε και τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά, δεν θα γνωρίζουν ότι εν λόγω σταρ της Τουρκίας καθιερώθηκε κινηματογραφικά με μια άκρως ανθελληνική ταινία. 

Βρετανίδα μητέρα πήγε στη Συρία για να πολεμήσει με τους ισλαμιστές

z_bretanida_mitera_L
Μεγάλη ανησυχία προκαλεί στη βρετανική κυβέρνηση ο μεγάλος αριθμός των Βρετανών πολιτών που έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και τα στοιχεία που δείχνουν πώς εκατοντάδες άλλοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν σε Συρία και Ιράκ, για να πολεμήσουν στο πλευρό των τζιχαντιστών. 

Μεγάλη νίκη για την Εθνική στην πρεμιέρα του Μουντομπάσκετ

z_ethniki_basket_L
Πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο του ομίλου, η Εθνική επικράτησε 87-64 της Σενεγάλης και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στον δεύτερο όμιλο του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. 

AYTO είναι το ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ ΠΡΟΤΥΠΟ της Νεολαίας σύμφωνα με τον ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

σσσσ3
Το παρακάτω βίντεο είναι σαν να έχει έρθει από το κοντινό μέλλον. Ένα μέλλον που έρχεται καταπάνω μας με ταχύτητα και με όχημα τον αντιρατσιστικό νόμο και το σύμφωνο συμβίωσης.

“Απίστευτη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ και ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ του Κ. ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ στην Εκπομπή του”

1312276-Philippe_de_Champaigne_le_cardinal_de_Richelieu_écrivant
“Απίστευτη χυδαιότητα και εμετική εμπάθεια επέδειξε για μια ακόμα φορά ο εκλεκτός νεοσσός του κ. Αλαφούζου Κωνσταντίνος Μπογδάνος. 

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Εμετικό σχόλιο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ: “Καλύτερα για την ανθρωπότητα να αφανιστούν οι Έλληνες”

al-salex_aftodioikisi.gr_-620x320
Το εμετικό σχόλιο της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, που κάποτε τα “πέταγε” αντιγράφοντας την Αντζελίνα Τζολί, για να κάνει…πολιτική καριέρα:

Ρατσιστική επίθεση κατά των Ελλήνων από Αλβανό συγγραφέα

AAAeksofilo-bibliou-duka

Ένα άκρως ρατσιστικό κατα του ελληνισμού βιβλίο που εκδίδεται στην Αλβανία και γράφτηκε από Αλβανό συγγραφέα έφερε στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα http://aftonomi.gr.

Στόχος της Δύσης η εξόντωση της ηγεσίας της ISIS

west-islam

Σαφέστατη εντολή για την καταστροφή της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης ISIS έδωσε σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο ο πρωθυπουργός David Cameron στην ειδική στρατιωτική δύναμη των SAS.

ΤΟ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

cAAAats6
xiladakis_1 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η πρώτη χαρακτηριστική κίνηση του νέου προέδρου της Τουρκίας...

του ισλαμιστή Ταΐπ Ερντογάν, ήταν να αποκλείσει από την καθημερινή ενημέρωση των ΜΜΕ τον Emre Soncan, εκπρόσωπο της Zaman, της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία τουρκικής εφημερίδας, με το αιτιολογικό ότι εκπροσωπεί  μια εφημερίδα που αντιπολιτεύεται συκοφαντικά εδώ και καιρό τον Ερντογάν και την προηγούμενη κυβέρνηση του.

Συναγερμός στη Βρετανία: Φόβοι για τρομοκρατική επίθεση από το Ισλαμικό Κράτος

ll
Η ιστορία επαναλμβάνεται: Τρομοκρατία η αφορμή ενδεχόμενης επέμβασης της Δύσης στην Μέση Ανατολή
Το Ισλαμικό Κράτος θέτει μια «μεγάλη και βαθιά απειλή» στην ασφάλεια της Βρετανίας, ανέφερε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον,

Βροντερό "ΟΧΙ" της Κύπρου σε νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας - Η δεύτερη χώρα της ΕΕ που σηκώνει το ανάστημά της

samaras_venizelos_isi
Μετά το λάθος της αποδοχής κυρώσεων στη Ρωσία που οδήγησε στο ρωσικό εμπάργκο η Κύπρος τάσσεται κατά της επιβολής νέων κυρώσεων στη Ρωσία από την ΕΕ, όπως δήλωσε ο κύπριος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, κατά το πρώτο μέρος των εργασιών του Άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που ολοκληρώθηκε χθες στο Μιλάνο.

Πρόκληση Ρ.Τ. Ερντογάν: "Σαν σήμερα ο τουρκικός Στρατός καθάρισε την Σμύρνη από τους εχθρούς μας"

AAAsmirni_0
Η καταστροφή της Σμύρνης το 1922 είναι μέρα μνήμης για την Ελλάδα καθώς εξαφανίσθηκε το ελληνικό στοιχείο στη Μικρα΄Ασία μετά από 2.500 χρόνια όταν η Ελλάδα έπεσε θύμα του αδυσώητου πόλεμου των μεγάλων δυνάμεων.

Πρωτοφανής "πυρηνική" προειδοποίηση από Β.Πούτιν: "My finger is on the button"! (vid)

NUKL
ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ... "GAY" ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΑΠΕΙΛΕΙ THN ΡΩΣΙΑ ΜΕ "ΜΕΤΡΑ"

H πλέον ευθεία πυρηνική απειλή που έχει ακουστεί εδώ και δεκαετίας από μια εκ των πυρηνικών δυνάμεων, διατυπώθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλάντιμιρ Πούριν κατά την ομιλία του στο ετήσιο forum των νέων Ρώσων που διοργανώθηκε στη Μόσχα. 

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Συγκλόνισε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Ορκίστηκε Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας αγκαλιά με την κόρη του - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

iliopoylos-_stiki__article
Σιδηροδέσμιος από τα κελιά της Τιμής οδηγήθηκε ο παράνομα προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκε απόψε η ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ θα «πληρώσεις» τον ΕΝΦΙΑ για τον Τύμβο στην Αμφίπολη;

φωτο-1-ΤΥΜΒΟΣ-620x412
Φανταστικός διάλογος…
«Δεν ομιλούν μόνο οι Σφίγγες»
-Δεν φταίει κανένας άλλος. Εκείνη η Γοργόνα φταίει που γυρίζει όλη μέρα και επιμένει να ρωτάει ¨ ζει ο βασιλιάς Αλέξανδρος ¨ ;

Αφού η γλώσσα των Ελλήνων "εάλω", τι απομένει;

glwssa

 Στέλιος Συρμόγλου
141-150x150
Αν όλες οι αξίες, όπως απεδείχθη, εξυπηρετούν την αξία "άνθρωπος". 
 
Η αξία δια της οποίας καταξιώνονται όλες οι αξίες, κάθε μια ξεχωριστά και όλες μαζί στην αξία "άνθρωπος", είναι η γλώσσα. 

Α7-Corsair, ο θρυλικός «κουρσάρος» πετά με την ελληνική σημαία. Αντιμετώπισε Τούρκους, Αμερικανούς και…εξωγήινους!...

A7-CORSAIR
Η πτώση του Corsair στην Κομοτηνή αναζωπύρωσε τις συζητήσεις για το αν ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους θα έπρεπε να έχει ήδη αποσυρθεί.

Αλητεία Γ.Καμίνη: Απαγόρευσε στον βουλευτή Η.Παναγιώταρο να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου ΔΣ

D716FFD91857
Με μία συμπεριφορ που μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως "πκολιτική αλητεία" και "πολιτικός τραμπουκισμός" ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έδωσε εντολή να απαγορευθεί η είσοδος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο

Παγκόσμιος πρωταθλητής στο Τζούντο ο Ηλιάδης

AAA+-+Greece+Flag
Στην κορυφή του κόσμου βρίσκεται από σήμερα ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο που διεξάγεται στη Ρωσία στην κατηγορία των -90 κιλών.

BINTEO: ΔΕΙΤΕ πλάνα από την ορκωμοσία του Ηλία Κασιδιάρη

AAA_kasidiaris-orkomosia1
Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας της νέας αρχής στο Δήμο Αθηναίων στο αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 στο Γκάζι. 

Η δολοφονική ιδεολογία του χαλιφάτου του ισλαμικού κράτους

isis-crimes__article
Σύμφωνα με αναλυτές και μελετητές των ισλαμιστικών κινημάτων και της μουσουλμανικής θρησκείας η ιδεολογία του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους εδράζεται και εκπορεύεται από τον σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντέλ Βαχάμπ, τον ιδρυτή του Βαχαμπισμού που σήμερα είναι η κυρίαρχη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας και της Αραβικής Χερσονήσου γενικότερα, αν και η επιρροή της στην υπόλοιπη Μέση Ανατολή δεν είναι μεγάλη.

ΠΟΥΤΙΝ : “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ήταν Έλληνας” (ΒΙΝΤΕΟ)

eee

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σε συνέντευξη τύπου ενώπιον δημοσιογράφων από όλο τον κόσμο -μεταξύ των οποίων και Σκοπιανοί- αναφέρεται εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η επικεφαλής του ΔΝΤ κατηγορείται για διαφθορά

lagarde
Διατυπώθηκαν κατηγορίες για διαφθορά εναντίον της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Τι σημαίνει Γάλλος, Άγγλος, Γερμανός κλπ.

IslamInEurope_000
ΦΙλος που ταξίδεψε προ ημερών στο Παρίσι, μου μετέφερε μία εικόνα διαρκούς συναγερμού και αστυνομικής επαγρύπνησης, υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων από φανατικούς ισλαμιστές.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

10562972_10152292572144103_7225482924870863786_n
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

Ο μάχιμος κι αναγνωρισμένος χριστιανός ασσύριος νομικός Erkan Metin από την Τουρκία που το όνομα του έγινε ταυτόσημο της πολύ σοβαρής έρευνας που διεξήγαγε για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του συρορθόδοξου επισκόπου Χαλεπίου Γιοχάννα Ιμπραήμ και ελληνορθόδοξου επισκόπου Χαλείου Παύλου

Απίστευτα δημοφιλής η Αεροπορία στους νέους μας: "Απογείωση" της βάσης εισαγωγής στην Σχολή Ικάρων!

Αρχοντες
Μπορεί οι πολιτικοί να θυμούνται την Πολεμική Αεροπορία μόνο όταν είναι να ταξιδέψουν με το EMPRAER, όπως ο Ε.Βενιζέλος (επί των ημερών του οποίου πραγματοποιήθηκε και η πρώτη "λευκή" απεργία των πιλότων της ΠΑ),

Σαν «ποντίκια» φεύγουν οι του ΥΠΕΞ από την Μαριούπολη εγκαταλείποντας τους Έλληνες ομογενείς

YPEJ_0
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΦΩΝΟΥΣ!
Σε μια ακατανόητη όσο και περίεργη στο σκεπτικό της απόφαση εγκατάλειψης των Ελλήνων της Ουκρανίας χωρίς να υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος ασφαλείας προχώρησε το ΥΠΕΞ κλείνοντας το ελληνικό προξενείο στη Μαριούπολη!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δικηγόρος Ηλία Κασιδιάρη: “Καληνύχτα Δικαιοσύνη …Εγώ παραιτούμαι …”

10
Παραιτήθηκε αφήνοντας αιχμές σε βάρος της Δικαιοσύνης, από την υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και των άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής,  ο δικηγόρος τους Νίκος Αντωνιάδης.

Εφιαλτικά τα στοιχεία για την ISIS: Στα 100.000 άτομα η δύναμή της

ISISXL_0
ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Στον εφιαλτικό αριθμό των 100.000 ανδρών (και γυναικών) ανέρχεται η δύναμη της εγκληματικής ισλαμικής οργάνωσης ISIS (τώρα IS) όπως αποκάλυψε ιρακινός αξιωματούχος ασφάλειας. 

Ο Αετός που άγγιξε τη Γή…(Αφιέρωμα στη μνήμη του Σήφη τέσσερα χρόνια μετά) !

sifis-1
«Αφιέρωμα στη μνήμη του Σήφη τέσσερα χρόνια μετά» !
Σηκώνω τα μάτια να σε δώ …Μα κλαίει και ο Ουρανός !!
Την Κυριακή κατέληξε και ο δεύτερος πιλότος μας Ιωσήφ Αναστασάκης μετά από άνιση μάχη που είχε με τον θάνατο.

Αποβιβάζονται οι λάθρο ακόμη και στις πλάζ…Κραυγή απόγνωσης!

AAAthumb_640
Επί τρεις ολόκληρους μήνες  πηγαινοέρχονταν κι έκαναν δηλώσεις περί… ανθρωπιστικής αντιμετώπισης του θέματος των λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται  στα νησιά μας.

Άγιος Κοσμάς ισαπόστολος και διδάσκαλος του Γένους

kosmas
AAA_APOSTOLOY-PANAGIOTHS1- 0
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Στις 24 Αυγούστου, η εκκλησία της Ελλάδος τιμά την μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. 

Φωτο – ντοκουμέντο: Έτσι οι Τούρκοι κάνουν μπίζνες με τους τζιχαντιστές

AAA_borders-630x400
Με επιτόπιο ***φωτορεπορτάζ ντοκουμέντο που δημοσιεύει η Daily Mail, δείχνει πώς οι νεαροί Βρετανοί μουσουλμάνοι, αλλά κι άλλοι ξένοι, φτάνουν στην Τουρκία και από εκεί περνάνε στη Συρία για να πολεμήσουν με το Ισλαμικό Κράτος.

Ξένα ΜΜΕ μιλούν για τζιχαντιστές στην Αθήνα

pic-0-norm
Η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com μεταφέρει τις αποκαλύψεις Αμερικανού δημοσιογράφου, αναφέροντας ότι στα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά που υπάρχουν στην Ελλάδα στρατολογούνται τζιχαντιστές του ISIL

Τουρκία: Κάτι θυμίζει στην Ελλάδα η οικονομική κατάσταση

bubbleburst
Αυξάνεται ραγδαία ο αριθμός των Τούρκων που αδυνατούν να καταβάλουν τις δόσεις των δανείων τους και των πιστωτικών τους καρτών.

Κωνσταντινούπολη: Οι Τούρκοι μετέτρεψαν ελληνικό σχολείο σε σχολή ιμάμηδων!

ArtakiSxoleioL
Σε ισλαμική ιερατική σχολή (ισλαμικό λύκειο)  μετατρέπουν οι Τούρκοι ιστορικό ελληνικό εκπαιδευτήριο στην πόλη Αρτάκη, στην ακτή του Μαρμαρά, αφού προηγουμένως το είχαν μετατρέψει σε ... σχολή ψαράδων!

Εμπρησμός σε ελληνική εκκλησία και Μνημείο Ελλήνων πεσόντων στην Αλβανία

EsoterikoKammenisEkklisiasL
ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΥΡΗΝΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ
Μια απόπειρα εμπρησμού ενός ναού του Ιερού Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου και του μνημείου των Ηρώων πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών στο έπος του '40 στον ελληνοϊταλικό πόλεμο, η οποία  σημειώθηκε πριν λίγα 24ωρα στην Μπομποστίτσα της Κορυτσάς,

Φωτορεπορτάζ:Οι Τουρκάλες ξενυχτάνε μόνες ή δυό-δυό-”Λατρεία” για τον σφαγέα Κεμάλ ανήμερα της μαύρης επετείου της ήττας του Ελληνικού στρατού στο Αφιονκαραχισάρ

atatourk-1
Στις 26 Αυγούστου 1922 ήταν η μέρα που ο σφαγέας Κεμάλ Ατατούρκ άρχισε την επίθεση του κατά του ελληνικού στρατού στην περιοχή Κοτζάτεπε του Αφιονκαραχισάρ.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Μυστικό υπέρ-όπλο εκρήγνυται σε δοκιμή πάνω από την Αλάσκα

όπλο1
Πύραυλος που μετέφερε πειραματικό υπέρ-ηχητικό όπλο των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων εξερράγη κατά την διάρκεια δοκιμής σε στρατιωτική βάση της Αλάσκα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα με την Daily Mail.

Γεωπολιτική κρεατομηχανή

ps_03
picture-1492  Σάββας Καλεντερίδης
Διαχρονικοί στρατηγικοί στόχοι της Δύσης, από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι σήμερα, είναι ο περιορισμός της επιρροής που ασκεί η Ρωσία σε ευρωπαϊκές χώρες καθώς και ο περιορισμός της ενεργειακής εξάρτησης της Ευρώπης από το ρωσικό φυσικό αέριο.

Ανοίγει και νέος κύκλος εξελίξεων για το Αιγαίο

AAAbf
picture-1487 Αλέξανδρος Τάρκας
Σε αντίθεση με τον πανικό εν όψει κάθε διαπραγματευτικού γύρου με την τρόικα, η σημερινή κυβέρνηση έχει επιτύχει καλές επιδόσεις στο κρίσιμο κεφάλαιο των ελληνοτουρκικών σχέσεων, μη επιτρέποντας στη γειτονική χώρα να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία της οικονομικής κρίσης.

Εξτρεμιστές ισλαμιστές στρατολογούν νεαρούς πρόσφυγες στα τζαμιά της Αθήνας για την ISIS

isis-islam-monsters
Ένα άκρως ανησυχητικό για την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας περιστατικό, φέρνει στην δημοσιότητα η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com που επιβεβαιώνει τους φόβους αρκετών αναλυτών για τους κινδύνους που μπορούν να προκύψουν από την ανεξέλεγκτη λειτουργία δεκάδων παράνομων τζαμιών στην Ελλάδα.