Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Επέστρεψαν οι Στραυραετοί του Αιγαίου …Μέγας ο Θρήνος στο Πολεμικό μας Ναυτικό!

ELLHNES-HROES-POLEMIKOU-NAYTIKOU
Μετά την περισυλλογή των σορών  ξεκίνησε και το ταξείδι της Επιστροφής των Σταυραετών του Αιγαίο…Θρήνος μεγάλος στο Πολεμικό μας Ναυτικό που μετρά τις πληγές του !


Δεν είναι η ώρα να αποδοθούν ευθύνες ,δεν είναι ώρα για κριτική ,ούτε για να απαντήσουμε σε ερωτηματικά που γυροφέρνουν και μας κυνηγάνε γύρω- το γύρω …Θα έρθει η ώρα !

Είναι η ώρα που θα σταθούμε σταθερά υπερήφανα δίπλα στις οικογένειες να ξεπροβοδίσουμε τους δικούς μας ανθρώπους ,τα δικά μας παιδιά ,τα παιδιά της Ελλάδος!

Έφυγαν απο νησί οι Σταυραετοί  του Αιγαίου πετώντας όπως και πήγαν ,γιατί έτσι τους αξίζει και έτσι πρέπει να τους τιμήσουμε …Γιατί αυτοί έπεσαν για κάποιες σκόρπιες λέξεις που έχουν χαθεί απο το λεξιλόγιο των Ελλήνων …Ποιος γνωρίζει τι πα να πει Καθήκον ,φιλοπατρία ,τιμή και αξιοπρέπεια τις Πατρίδος ;

Πόσοι αχαμνοί Κυβερνώντες βγήκαν σήμερα στο γυαλί κράζοντας σαν τους νυχτοκόρακες ένιωσαν την θυσία των Παλικαριών …πόσοι μωρέ πόσοι ;αν και κάποτε κάποιοι ήταν Επικεφαλής στο Στράτευμα  .Κρύφτηκαν πίσω από τον Υπουργικό θώκο μη αντέχοντας να σταθούν δίπλα στα παιδιά της Ελλάδος!

Οι Σταυραετοί του Αιγαίο τους προσπέρασαν πετώντας ακόμη και νεκροί …Εκεί που Ισιώνει ο Αετός οι Γλάροι δεν πετάνε!

Το Ελικόπτερο που μετέφερε τους σορούς των 3 αξιωματικών, του κυβερνήτη Αναστάσιου Τουλίτση, του συγκυβερνήτη υποπλοίαρχος Κωνσταντίνου Πανανά και του μηχανικού ανθυπασπιστή Ελευθέριου Ευαγγέλου, προσγειώθηκε λίγο πρίν τις 5 το απόγευμα στο ελικοδρόμιο του στρατοπέδου ΣΑΚΕΤΑ.

Οι Οικογένειες των Αξιωματικών θα παραλάβουν τους σορούς και η Ελλάδα από αύριο θα ξεπροβοδίσει τα παιδιά της ευχόμενη …»Καλήν Αντάμωση στα Παλικάρια μας που από αύριο θα σταθούν Φρουροί στον Βράχο που τους Σκότωσε!»

Πίσω τους άφησαν ακόμη λεύτερο το βράχο και μια Πατρίδα λαβωμένη μα ακόμη λεύτερη και υπερήφανη για την θυσία της  …

Τουλάχιστον αυτοί έκαναν αυτό που έπρεπε το βάρος πέφτει σε εμάς …πόσοι όμως θα είναι και οι τυχεροί που θα λαξευτούν για Πάντα στο Μνημείο που έχτισαν οι ίδιοι οι Αξιωματικοί μας  καρφώνοντας τα κορμιά τους στο νησί ;




Βετεράνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: