Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Ζαν Μαρί Λεπέν: «Θα γονατίσω τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και την νέα τάξη πραγμάτων- Πρώτα οι Γάλλοι και όχι οι λαθρεπιβάτες»

Πυρ και μανία είναι η Γαλλίδα υποψήφιος για την γαλλική προεδρία Ζαν Μαρί Λεπέν η οποία όπου βρεθεί και όπου σταθεί καταφέρεται κατά των ακραίων ισλαμιστών που αιματοκύλισαν την χώρα της μαζί με τους εκπροσώπους της νέας τάξης  .  


Σε μια συνάντηση στο δημαρχείο La Bazoche-Gouet, η Γαλλίδα προεδρική  υποψήφια Μαρί Λεπέν έκανε την έντονη κριτική της κατά του υπέρμαχου της  παγκοσμιοποίησης και αντιπάλου της Εμμανουέλ Μακρόν κατηγορώντας τον  για «προσβολή των Γάλλων πολιτών ».

Η ίδια έχει υποσχεθεί στους υποστηρικτές της ότι «ποτέ δεν θα χρησιμοποιηθεί  την τρομοκρατία» για να ελέγξει τους πολίτες, αλλά υποσχέθηκε ότι θα φέρει «τους άγριους ισλαμιστές φονταμενταλιστές  να στέκονται στα γόνατα ».

Φτάνοντας σε μια αγροτική περιοχή η ηγέτης του εθνικού Μετώπου δήλωσε στους πολίτες ότι εάν ψηφίσουν Μακρόν να «ξεχάσουν  τη Γαλλία».

Η ίδια μίλησε σε μια ανοικτή συγκέντρωση σε ένα μεγάλο  αχυρώνα σε σχεδόν 1.000 ανθρώπους στη μικρή πόλη Eure-et-Loir, η οποία έχει πληθυσμό μόλις 1.200 κατοίκους .

«Οι άλλοι υποψήφιοι είναι μόνο για τις μεγάλες πόλεις», είπε, λαμβάνοντας ταυτόχρονα selfie  με τα πρόθυμα μέλη του πλήθους. «Έχω συνάντηση σε μικρά χωριά και συνάντηση με Γάλλους που δεν έχουν δει ποτέ υποψήφιο να έρθει να τους δει.

Αυτή είναι  η θέση μου και είμαι εδώ μεταξύ των Γάλλων που θέλω να υπερασπιστώ», είπε η ίδια.
Εστιάζοντας στις αγροτικές υποθέσεις στην ομιλία της, η Le Pen υπερασπίστηκε την εθνική ατζέντα της ουδετερότητας, του κοσμικού κράτους, και της γενικής ασφάλειας των ανθρώπων.

«Όσον αφορά την ασφάλεια, θα έχω  μηδενική ανοχή» είπε. «Ποτέ δεν θα ζητήσω από τους Γάλλους να συνηθίσουν στην τρομοκρατία. Θα φέρω τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές στα γόνατα », είπε η ίδια καταχειροκροτούμενη.

Υπόσχομαι να βάλλω την «Γαλλία πρώτα», επιβεβαίωσε η Λε Πεν τονίζοντας ότι  «με μένα στην κορυφή του κράτους, ποτέ κανένας λαθρεπιβάτης δεν αντιμετωπίζεται καλύτερα από ό, τι ένας Γάλλος πολίτης».

Πρόκειται για ξεμπρόστιασμα των σχεδίων που αρμόζονται και στην Ελλάδα στην οποία οι μετανάστες και οι πρόσφυγες τυγχάνουν κρατικής μέριμνας και ορθώς αλλά την ίδια στιγμή Έλληνες πολίτες πεθαίνουν σε παράγκες ξεχασμένοι από το κράτος .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: