Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΤΟΥΡΚΑΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ: 250.000 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Το ότι στην Τουρκία οργιάζει η μαφία απαγωγής μικρών παιδιών για λαθρεμπόρια ανθρωπίνων οργάνων είναι γνωστό. Το ότι στην Κωνσταντινούπολη υπάρχουν οργανωμένες κλινικές που ειδικεύονται σε αυτό το «έργο», είναι επίσης γνωστό.


Τώρα όμως με τον πόλεμο ο της Συρία και σε όσους αμφισβητούν κάποια άρθρα μας, έρχεται σήμερα η απάντηση με μια πρωτοφανή επίσημη καταγγελία από το βήμα της τουρκικής βουλής που έκανε η Τουρκάλα βουλευτίνα, Şenal Sarıhan, ότι έχουν χαθεί, ακούστε !!!, 250.000 παιδιά από την Συρία που κατέφυγαν στην Τουρκία για να ξεφύγουν από τον πόλεμο της Συρίας.

 
Συγκεκριμένα η βουλευτίνα Άγκυρας του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης, Şenal Sarıhan και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έκανε την πραγματικά συνταρακτική καταγγελία ότι έχουν χαθεί 250.000 παιδιά Σύριων τα οποία κατά πάσα πιθανότητα έχουν πέσει θύματα της μαφίας λαθρεμπορίας οργάνων.


Μάλιστα η Şenal Sarıhan συνέταξε και αναφορά στην EUROPOL, όπου επίσης κατήγγειλε το γεγονός αυτό προσθέτοντας ότι τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά ήταν ασυνόδευτα, δηλαδή χωρίς κάποιος να τα συνοδεύει, χωρίς γονείς και άλλους συγγενείς και για το λόγο αυτό έπεφταν ευκολότερα θύματα της μαφίας.

Η Τουρκάλα βουλευτίνα κατηγόρησε την τουρκική κυβέρνηση και το τουρκικό υπουργείο Κοινωνικής Πολιτικής ότι δεν έχει κάνει τίποτα για το ζήτημα αυτό και ζήτησε να γίνουν εμπεριστατωμένες έρευνες για το τι απέγιναν αυτά τα παιδιά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: