Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Δεν είναι Τζιχαντιστές ,αλλά οι Εθνοφύλακες της Ηπείρου που μετέτρεψαν τα Αγροτικά σε …Πολεμικά Οχήματα! (φώτο)

Δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά Τζιχαντιστές στην Ήπειρο αν και οι Αλβανοκατσαπλιάδες θα επιθυμούσαν πολύ  κάτι τέτοιο …Αλλά Έλληνες Εθνοφύλακες που μετέτρεψαν τα Αγροτικά τους Οχήματα …Σε Πολεμικά!

Βολή  από όχημα 4Χ4 σε μετατροπή   απο τους Εθνοφύλακες !!!
Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την Αρχή !

Το ΓΕΣ μετά και την ανακήρυξη του 2017 ώς έτος Εφεδρείας και Εθνοφυλακής εκπαιδεύει  σχεδόν κάθε Κυριακή και ελέγχει τις δυνατότητες των Ελλήνων Εθνοφυλάκων και εδώ εκπαιδεύονται Εθνοφύλακες της Ηπείρου και όχι μόνο!
Έτσι Εθνοφύλακες απο όλη σχεδόν την Επικράτεια προβαίνουν σε Βολές και Ασκήσεις ,απο εξάλειψη προγεφυρωμάτων ,φύλαξη και εξασφάλιση Γεφυρών και στήσιμο σημείων ελέγχου κατά μήκος των οδών από όπου θα περάσουν Στρατιωτικά Οχήματα και προσωπικό !
Σύμφωνα με το ΓΕΣ  είχαμε εκπαίδευση των Ταγμάτων Εθνοφυλακής των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ και ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Να επισημανθεί οτι οι Εθνοφύλακες με δική τους Πατέντα προσάρμοσαν Βάσεις στο ύψος της Καμπίνας των Αγροτικών Οχημάτων μετατρέποντας έτσι τα Οχήματα τους σε Ελαφρά Ετοιμόπολεμα Οχήματα  και μάλιστα εκτέλεσαν και Βολές Βαθμολογίας !


Το πεδίο Βολής που ασκήθηκαν μας εντυπωσίασαν οι στόχοι ανδρείκελα αλλά και η ύπαρξη στόχων (μπαλονιών) που τα συναντάμε μόνο σε Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού και των ΕΚΑΜ!
Επίσης αν και το ΓΕΣ δεν έδωσε τις σχετικές πληροφορίες διακρίναμε βολές απο διάφορα σημεία  απόστασης στο Πεδίο βολές αλλά …Πρακτική σκοποβολή !!!!!
Η Ετοιμότητα να κάνει Βολές και το (Ιατρικό τημ) των Εθνοφυλάκων φωτο…πιστώνεται στα θετικά της Εκπαίδευσης…Αλλά και βολές με τα Βαρέα ήταν στο πρόγραμμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: