Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ …ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, (!!!) ΜΕ… ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλη μια ευτράπελη περίπτωση όπου φάνηκε πόσο… «μεγάλη» είναι η στρατιωτική ισχύ της Τουρκίας, (εδώ γελά και το παρδαλό κατσίκι), με το νέο επισόδιο που έγινε στην περιοχή του Hatay, όταν δυνάμεις της τουρκικής Στρατοχωροφυλακής συγκρούστηκαν, ακούστε, με ειδικές δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας, νομίζοντας ότι είναι Κούρδοι αντάρτες προερχόμενοι από την γειτονική Συρία, με αποτέλεσα να υπάρχουν νεκροί και τραυματίες!


Συγκεκριμένα στην περιοχή Hassa και στην τοποθεσία Çardak Yaylası της επαρχίας Hatay, που συνορεύει με την Συρία, έγινε κανονική μάχη μεταξύ δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής και στη τούρκικης αστυνομίας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας αξιωματικός της Στρατοχωροφυλακής, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματίες μεταξύ των αστυνομικών.
 
Η περιοχή αυτή είναι ορεινή της οροσειράς Amanos και εκεί αναφέρεται τελευταία δραστηριότητα Κούρδων, ενώ υπάρχει και το καυτό σημείο με την γειτονική Συρία, μια περιοχή που ελέγχουν οι Κούρδοι και τελευταία έχουν εμφανιστεί και ρωσικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της νομαρχίας του Hatay, το επεισόδιο ερευνάται από ειδική ανακριτική επιτροπή
Άλλο ένα «θαύμα» των…. «ενδόξων» τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που κάποιοι θέλουν να μα κάνουν να τις προσκυνάμε ενώ αυτοί φοβούνται και την …σκιά τους.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: