Τρίτη 23 Μαΐου 2017

“Είναι βάρβαροι”! Καμμένος κατά Τούρκων που δεν σεβάστηκαν το μνημόσυνο Ηλιάκη

Για βάρβαρους μίλησε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από την Κάρπαθο, αναφερόμενος στους Τούρκους.

Αιτία η ανήθικη ενέργειά τους να κάνουν παραβιάσεις την ώρα που γινόταν το μνημόσυνο του Κώστα Ηλιάκη στην Κάρπαθο.
Τι δήλωσε ο Καμμένος:
«Παρακολουθήσατε όλοι σας την απόδοση τιμών στον ήρωα Κώστα Ηλιάκη, εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Καρπάθου, της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας και των θρησκευτικών αρχών.

Είναι σημαντικό να πούμε ότι την ώρα που η Ελλάδα τιμούσε έναν ήρωα, έναν νέο αξιωματικό που άφησε πίσω του μια οικογένεια, πέφτοντας υπέρ πίστεως και πατρίδος, την ίδια στιγμή η Τουρκία έδειξε τον πραγματικό της εαυτό.

Παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου, τη μνήμη ενός ήρωα, ενός πολεμιστή που έπεσε μαχόμενος και υπερασπιζόμενος την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Αυτό το μήνυμα θέλω να πάει προς φίλους και εχθρούς, προς τους Συμμάχους, αλλά και προς όλους εκείνους που κατά καιρούς βρέθηκαν απέναντι στην Ελλάδα, ότι η Ελλάδα σέβεται τους διεθνείς κανόνες, το διεθνές δίκαιο αλλά και την ηθική.

Ποτέ η Ελλάδα δεν θα προσέβαλε τη μνήμη ενός πολεμιστή, ανεξαρτήτως αν ήταν εχθρός της, την ώρα που τον τιμά η πατρίδα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: