Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Εκτός ελέγχου οι UCKάδες: Ο Ταχήρ Βέλιου έκαψε την Ελληνική Σημαία στη Κρανιά

  Ένοπλοι Αλβανοί εξόρμησαν στο Μαυροβούνιο και εξήγγειλαν την δημιουργία τακτικού Στρατού για την Ένωση των «αλβανικών εδαφών» (φωτογραφίες)


Aλβανικό τσουνάμι αντιμετωπίζουν Ελλάδα-Σερβία-ΠΓΔΜ και Μαυροβούνιο.


Όπως έγινε γνωστό η *** συμμορία του Ταχίρ Βελίου κατέβασε την Ελληνική Σημαία και βεβήλωσε το Μνημείο του Θύμιου Λιώλη στην Κρανιά, στη καρδιά της Ελληνικής μειονότητας, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες τιμήθηκαν οι πεσόντες!

Ο Ταχίρ Βέλιου μαζί με άλλα μέλη του Ακραίου κινήματος που έχει δημιουργήσει, κατέβασαν την Ελληνική σημαία, την έσκισαν και στη συνέχεια την έκαψαν.

Ο ίδιος, όπως συνηθίζει να κάνει τον τελευταίο χρόνο, ανάρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό (δείτε παρακάτω) αποδεικτικό τουσπουδαίου κατορθώματος του!

Συνάμα κατέστρεψαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη, ο οποίος είχε πολεμήσει τόσο κατά το 1913 όσο και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Το άγαλμα είχε τοποθετηθεί το 2010 ύστερα από πρωτοβουλία της Ομόνοιας και άλλων συλλόγων της ελληνικής μειονότητας.

Κατά τον Ταχίρ Βέλιου, ο Θύμιος Λώλης, αποτελεί εχθρό του αλβανικού έθνους καθώς όπως αναφέρει, συνέβαλε στην εκδίωξη των Τσάμηδων.


«Παγανιά» βγαίνουν πλέον ανενόχλητοι οι Αλβανοί στα Βαλκάνια με στόχο το όραμα τους για μια μεγάλη σε έκταση χώρα που θα συμπεριλαμβάνει όλους τους αλβανικούς πληθυσμούς σε όλα τα Βαλκάνια .

Μια μεγάλη ομάδα Αλβανών παραστρατιωτικών ομάδων, μεταξύ των οποίων και μερικοί  με  στολές παραλλαγής και  όπλα, συγκεντρώθηκαν σε ένα είδος στρατοπέδου για «ειδική εκπαίδευση»  στην κορυφή του βουνού Rumija, στις 21 Μαΐου 2017, την ίδια ημέρα που το Μαυροβούνιο γιόρταζε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας του. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες σε βουνό εντός των συνόρων.

Εκτός από τους ένστολους άνδρες με τα μακριά μαχαίρια στην σύναξη των UCKάδων υπήρχαν  και άτομα που φορούσαν T-shirts με την αποκαλούμενη  «Μεγάλη Αλβανία», αναφέρει ΜΜΕ του Μαυροβουνίου με πηγές στις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

Την ίδια στιγμή ο Ρασμούς Χαραντινάι πολέμαρχος του UCK και μέχρι πριν λίγες ημέρες υπόδικος στις γαλλικές φυλακές θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου στις 11 Ιουνίου.

Ο ίδιος δήλωσε σήμερα ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει στην χώρα θα είναι η δημιουργία τακτικών ενόπλων δυνάμεων, «γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του» συνθήκες και ψηφίσματα του ΟΗΕ που έχουν υπογράψει όμως και οι Ρώσοι.



Επίσης τονίζουμε ότι το 80% περίπου του πληθυσμού στο Μαυροβούνιο χώρα αυτοπροσδιορίζεται ως Μαυροβούνιοι και Σέρβοι, το 5% ως Αλβανοί ενώ το υπόλοιπο 15% είναι Σλάβοι μουσουλμάνοι που κατοικούν στην περιοχή Σαντζάκ, η οποία βρίσκεται μισή στο Μαυροβούνιο και μισή στη Σερβία.

«Μέρος της περιοχή του Ούλκ το έχουν «χαράξει» οι Αλβανοί στα σύνορα της «Μεγάλης Αλβανίας» που ονειρεύονται ενώ οι δηλώσεις όλων των Αλβανών ανεξαιρέτως πολιτικών που ομιλούν για το αντίθετο…είναι εντελώς ειλικρινείς», δηλώνουν Σέρβοι ειδικοί.

Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα  του Μαυροβουνίου IN4S.

Στο αλβανικό στρατόπεδο έδωσε το παρόν με την παρουσία του  και ο Δήμαρχος της πόλης Ulc,  Nazif Cungu ( αλβανικής καταγωγής) , ο οποίος «δοκίμασε»  την τύχη του στην σκοποβολή.

Επίσης, στην κορυφή του όρους Rumija στην Ημέρα της Ανεξαρτησίας του Μαυροβουνίου, κυμάτιζαν σε μεγάλο βαθμό αλβανικές σημαίες, και καμία από τις κρατικές αρχές δεν αντέδρασε σε αυτή την περίπτωση.

Η αστυνομία του Μαυροβουνίου αντίθετα συλλαμβάνει Σέρβους εθνικιστές τους οποίους θέτει μάλιστα υπό κράτηση όπως στην πόλη Μπούντβα που συνέλαβε  αξιωματούχους της Νέας Σερβικής Δημοκρατίας, γράφει το δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα συνέλαβε τον  Μίλα  Μπόζοβιτς στις 21 Μαΐου στο σπίτι του διότι είχε αναρτήσει την τρίχρωμη σερβική σημαία ως σημαία του Μαυροβουνίου.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι το Μαυροβούνιο κυβερνάται με  δύο μέτρα και δύο σταθμά, και ότι όλα επιτρέπονται από το κυβερνών κόμμα που οδήγησε την χώρα στην ‘αγκαλιά» του ΝΑΤΟ παρά τις σφοδρές αντιρρήσεις του μισού  πληθυσμού της χώρας.

Στο Μαυροβούνιο, την  Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την ΠΓΔΜ υπάρχει πλέον ένας αλβανικός συνασπισμός που κατέχει «κρατική εξουσία» και κινείται πλέον  επιλεκτικά ή αποκλειστικά εναντίον των μελών του σερβικού λαού στο Μαυροβούνιο,  αρνούμενος  τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.

Για το σοβαρό περιστατικό στο όρος Rumija σε σχέση με την ασφάλεια της χώρας δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη καμία δίωξη και οι μόνοι που φωνάζουν είναι τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Κατά πάσα πιθανότητα το θέμα θα παραμείνει «βουβό και τυφλό», όπως και σε πολλές προηγούμενες περιπτώσεις παρουσίας Αλβανών παραστρατιωτικών στις πόλεις Ulc, Tuzi, Gusinje ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν για Κροάτες και Τούρκους πράκτορες που δρουν εντελώς ανεξέλεγκτα  σε διάφορες πόλεις στο βόρειο τμήμα του Μαυροβουνίου.

Η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας είναι σχέδιο του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας , ειδικά του Ερντογάν ο οποίος θα το υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.


Ο Ερντογάν σε συνέντευξή του σε τουρκικό κανάλι πριν μερικές μόνο ημέρες (11 Απριλίου)  ανέφερε επί λέξη ότι «η Τουρκία θα υποστηρίξει με όλες τις δυνάμεις της τους Αλβανούς αδελφούς, και αν είναι απαραίτητο θα αποσταλούν και τουρκικές  στρατιωτικές δυνάμεις».

Τόνισε επίσης,  ότι ο αλβανικός λαός έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης για τη δημιουργία ενός μεγάλου αλβανικού κράτους, και ότι ο UCK δεν είναι μια τρομοκρατική οργάνωση, αλλά αντάρτες  Αλβανοί που υπερασπίζονται  την γη τους.

Πρόκειται για σχέδιο πολλών χρόνων και όχι όπως νομίζουν μερικοί δηλώσεις της τελευταίας στιγμής λόγω δημοψηφίσματος.

Η «Μεγάλη Αλβανία» και η νέο-οθωμανική Τουρκία θα είναι σε θέση να ελέγχουν τα Βαλκάνια για λογαριασμό της νέας τάξης πραγμάτων ή τουλάχιστον αυτό ονειρεύονται.

Σέρβοι και Ρώσοι όμως θα καταστρέψουν ότι πάει να δημιουργηθεί από την νέα τάξη και τον Σουλτάνο Ερντογάν στην περιοχή 105 χρόνια μετά τους δύο βαλκανικούς πολέμους.

Με πόλεμο θα απαντήσουν οι Σέρβοι στο σχέδιο δημιουργίας της Μεγάλης Αλβανίας από τις δυτικές δυνάμεις το οποίο είναι σε πλήρη εξέλιξη και από ότι φαίνεται εμπλέκει τις περισσότερες χώρες των Βαλκανίων συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος .

Τα «τέλια» όμως «βαράνε» και για την ελληνική ηγεσία σε σχέση με τα επερχόμενα γεγονότα σύμφωνα με Σέρβο υπουργό , οι δηλώσεις του οποίου στον τύπο δεν αμφισβητούνται.
 Ο Σέρβος υπουργός Εργασίας Αλεξάνταρ Βουλίν προειδοποίησε στο Μπουγιάνοβατς μιλώντας ξεκάθαρα για αλβανική ανατροπή της συνταγματικής τάξης και της εδαφικής ακεραιότητας της Σερβίας.
«Οι Αλβανοί εκβιάζουν για έναν τρίτο βαλκανικό πόλεμο. Ο Μουσλίου ( ηγέτης των Αλβανών στην Σερβία) θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό. Αυτή είναι μια συνέχεια των όσων έκανε ο Έντι Ράμα, και συνέχισε ο  Χασίμ Θάτσι, και σαφώς είναι μια πρόσκληση για την έναρξη του τρίτου Βαλκανικού πολέμου με στόχο την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας»,  δήλωσε ο Σέρβος υπουργός και πρόσθεσε:
«Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος θα διεξαχθεί  στο έδαφος της Σερβίας ξεχνά ότι η» Μεγάλη Αλβανία «επεκτείνεται σε ΠΓΔΜ,  Ελλάδα, και Μαυροβούνιο. Δεν θα διεξάγονταν ποτέ κανένας βαλκανικός πόλεμος στην επικράτεια οποιασδήποτε χώρας αν το ΝΑΤΟ συγκρατούσε  τα μέλη του όπως  την Αλβανία», δήλωσε ο Σέρβος υπουργός εργασίας.
Αυτά για να πουν κάποιοι ότι δε είχαν ενημερωθεί για αυτά που θα συμβούν πολύ σύντομα πιθανόν και στην Ελλάδα .






Δεν υπάρχουν σχόλια: