Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Αποκαλύπτουμε… ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ!

 ΤΙ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

Ο Αρχηγός του Στρατού των Ιρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Mostafa Izadi, ισχυρίστηκε ότι η Τεχεράνη έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν άμεσα το Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρακτορείου ειδήσεων Fars.

«Όπως δήλωσε ο Ανώτατος ηγέτης της Ισλαμικής Επανάστασης (Ayatollah Seyed Ali Khamenei), διαθέτουμε έγγραφα και πληροφορίες που δείχνουν την άμεση υποστήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού σε αυτό το εξαιρετικά απαίσιο κίνημα (ISIL) [Daesh] στην περιοχή που κατέστρεψαν τις ισλαμικές χώρες και δημιούργησαν ένα συνεχές κύμα σφαγών και συγκρούσεων «, ανέφερε στο Fars ο Mostafa Izadi.

Είπε επίσης ότι το Ιράν αντιμετωπίζει «έναν άμεσο πόλεμο στην περιοχή που αποτελεί το νέο κόλπο των αλαζονικών μεγάλων δυνάμεων ενάντια στην Ισλαμική Δημοκρατία», προφανώς μιλώντας για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τεχεράνη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Στις 7 Ιουνίου, μια ομάδα ένοπλων ανδρών επιτέθηκε στο ιρανικό κοινοβούλιο και στο ιερό Ιμάμ Χομεϊνί στην Τεχεράνη. Τέσσερις ένοπλοι εξαπέλυσαν επίθεση στο κτίριο του κοινοβουλίου του Ιράν το πρωί της Τετάρτης. Δύο από αυτούς συνελήφθησαν και ένας από τους επιτιθέμενους ανατινάχτηκε μέσα στο κτίριο.

Η τρομοκρατική οργάνωση Daesh ανέλαβε, όπως ήταν αναμενόμενο, την ευθύνη για τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Νωρίτερα, το ιρανικό υπουργείο Πληροφοριών ανακοίνωσε ότι τρεις τρομοκρατικές ομάδες επιχείρησαν να ξεκινήσουν επιθέσεις σε διάφορα μέρη της Τεχεράνης, προσθέτοντας ότι μέλη τρομοκρατικής ομάδας συνελήφθησαν πριν από την οποιανδήποτε ενέργεια.

Μετά τις θανατηφόρες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τεχεράνη, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ έδωσε τα συλλυπητήριά του στο Ιράν, αλλά τόνισε ότι η χώρα έφερε την επίθεση στον εαυτό της λέγοντας «τα κράτη που υποστηρίζουν την τρομοκρατία κινδυνεύουν να πέσουν θύματα του κακού που προωθούν».

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Mohammad Javad Zarif χαρακτήρισε το σχόλιο του Τραμπ ως «αποτρόπαιο», τονίζοντας ότι «οι Ιρανοί αντιτίθενται στην τρομοκρατία που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: