Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΣΤΑΤ

Η ελληνική αποικία των στυγνών εκβιαστών της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέκυψε στις απαιτήσεις τους για τον κύριο Γεωργίου και του αποδίδει όλα τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.


Έτσι παρά την απόφαση της Δικαιοσύνης απαλλάσσουν τον Γεωργίου! Πέρασαν νόμο για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ στο ν/σ για φοροδιαφυγή και το ακατάσχετο

Παρά την απόφασή της Δικαιοσύνης, η κυβέρνηση απαλλάσσει από κάθε κατηγορία και καταβάλει όλα τα δικαστικά έξοδα στον πρώην διοικητική της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου.

Με άρθρο που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο- σκούπα του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε πριν από λίγο στη Βουλή ρυθμίζεται η εκκρεμότητα της χώρας που αποτελούσε προαπαιτούμενο για την καταβολή της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ.

Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να νομοθετήσει μετά την αναίρεση που άσκησε πριν από δύο ημέρες η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου στο βούλευμα που απάλλασσε τον Ανδρέα Γεωργίου από την κατηγορία της σκόπιμης και υπερβολικής διόγκωσης του ελλείμματος το 2009.
Τηn ρύθμιση για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων και της δικηγορικής αμοιβής από το Δημόσιο, του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου συμπεριέλαβε η κυβέρνηση στο νομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε στη Βουλή.

Στο άρθρο 45 του νομοσχεδίου προβλέπεται νομική υποστήριξη του νυν προσωπικού και του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και πλήρης κάλυψη των δικαστικών εξόδων τυχόν δικαστικών διενέξεών τους.

Η πλακά της υπόθεσης είναι ότι το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ και της Φώφης ζήτησε από τον κ Μητσοτάκη να πάριε θέση, προφανώς για να δει πως θα αντιδράσει ο προηγούμενος πρωθυπουργός, κ Καραμανλής, στον οποίο έχουν αποδώσει το έλλειμμα του 2009.

Μετά κάποιοι ακόμα νομίζουν ότι ζουν σε ανεξάρτητη χώρα!
Μάλιστα

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: