Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

EKTAKTO – Το «USS George H.W. Bush» τύφλωσε τoυρκικά F-16 που επιχείρησαν εικονική προσβολή του «WEST CAPELIA»

Τι είχε προηγηθεί
Επιβεβαίωση ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
Δείτε το βίντεο

Ειδικού Συνεργάτη
Τρομαχτική επιβεβαίωση του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ και του ρεπορτάζ που είχε προηγηθεί στο άρθρο*** Βομβαρδισμός τουρκικών βάσεων: Οι Αμερικανοί τύφλωσαν επίγεια ραντάρ, αεράμυνα, μαχητικά, επικοινωνίες! 

Σύμφωνα με πληροφορίες το Αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» , μπλόκαρε την συχνότητα τουρκικών αεροσκαφών που πετούσαν στην περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ. Πρόκειται για δεύτερο πανομοιότυπο επεισόδιο μεταξύ ΗΠΑ και Τουρκίας σε λίγες ημέρες.

Στην ηλεκτρονική ασπίδα του αεροπλανοφόρου Geoge Bush – αιχμή του δόρατος της Αμερικανικής στρατιωτικής μηχανής- έπεσαν τα πολεμικά αεροσκάφη της Τουρκίας που θέλησαν να πετάξουν πάνω από το Οικόπεδο 11.
 
 
Σύμφωνα με την Καθημερινή, το αεροπλανοφόρο μπλόκαρε τις συχνότητες των τουρκικών μαχητικών κάνοντας χρήση των συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου που διαθέτει, τυφλώνοντας ουσιαστικά τους Τούρκους πιλότους.

Μάταια οι Τούρκοι χειριστές που ασκούντο στα Κατεχόμενα προχώρησαν σε απόπειρα να πετάξουν πάνω από το Οικόπεδο 11 και δίπλα από τη Πλατφόρμα που έστησε το «WEST CAPELIA» προχωρώντας σε εικονική προσβολή.
Οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν ομπρέλα Ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που «τύφλωσε» τα Τούρκικα Μαχητικά.
 
Το «USS George H.W. Bush» με το ψευδώνυμο «Εκδικητής» ναυπηγήθηκε το 2009 και η πρώτη του αποστολή έγινε το 2011.
 
Πρόκειται για μια πλωτή πόλη, με μόνιμο πλήρωμα 3.500 άτομα, ενώ περίπου 2500 είναι τα άτομα που βρίσκονται στο πλοίο ως μέλη των ομάδων υποστήριξης και πληρώματα αεροσκαφών.
Με μήκος σχεδόν 333 μέτρα, είναι από τα μεγαλύτερα αεροπλανοφόρα παγκοσμίως, ενώ η ανώτατη ταχύτητά του υπερβαίνει τους 30 κόμβους και έχει εκτόπισμα που υπερβαίνει τους 100.000 τόνους.
 
Το πλοίο φιλοξενεί περισσότερα από 85 μαχητικά F/A-18C Ηοrnet, F/A-18E/F Super Hornet, ηλεκτρονικού Πολέμου EA-18G Growler, ιπτάμενα ραντάρ Ε-2C Hawkeye και ελικόπτερα ΗΗ-60Η Έχει πάρει το όνομά του προς τιμήν του 41ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζορτζ Μπους.
Σχετικό για το θέμα είναι και το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού STAR που επιβεβαιώνει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για την μεγάλη αποκάλυψη λίγες ημέρες πριν!



 
Τι είχε αποκαλύψει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ στο άρθρο Βομβαρδισμός τουρκικών βάσεων: Οι Αμερικανοί τύφλωσαν επίγεια ραντάρ, αεράμυνα, μαχητικά, επικοινωνίες  λίγες ημέρες πριν:

Ηλεκτρονικός βομβαρδισμός των τουρκικών βάσεων με μια αμερικανική επιχείρηση σοκ και δέος να πιάνει την Τουρκία στον ύπνο.

Η αμερικανική διοίκηση διαστήματος ή αλλιώς «Space Corps» που αποτελεί το έκτο κλάδο των ενόπλων δυνάμεων που ελέγχει το διάστημα, «έκοψε» το σήμα των τουρκικών δορυφόρων GOKTURK, προς τους επίγειους σταθμούς προκαλώντας πανικό στην τουρκική στρατιωτική διοίκηση για τις δυνατότητες που κατέχουν πραγματικά οι ΗΠΑ στο διάστημα.

«Σήμα γιοκ» για τα τουρκικά επίγεια ραντάρ, που λαμβάνουν σήματα από τους δορυφόρους στο διάστημα με άμεση συνέπεια , το «απόλυτο σκοτάδι» όσο αφορά τις αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή του κουρδικού θύλακα Afrin , εν όψει επικείμενης τουρκικής εισβολής στην Βόρεια Συρία.

Δεν είναι απλό πράγμα από το διάστημα οι Αμερικανοί να «σβήνουν τα φώτα» σε τουρκικά αεροσκάφη, επίγειες δυνάμεις , επικοινωνίες και κρίσιμες υποδομές όποτε αυτοί θέλουν.

Το σοκ για τους Τούρκους είναι μεγάλο αλλά δείχνει και τα όρια της δύναμης τους.

Με αυτόν τον τρόπο τα επίγεια συστήματα αεράμυνας καθίστανται τελείως «ανενεργά», και ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα άμεσου «κτυπήματος» σε οποιοδήποτε επίγειο στόχο με «οπτική επαφή».

*** Βομβαρδισμός τουρκικών βάσεων: Οι Αμερικανοί τύφλωσαν επίγεια ραντάρ, αεράμυνα, μαχητικά, επικοινωνίες! 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: