Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Την 06:06 απογειώθηκαν απο την 113 ΠΜ τα 2 «CL-415 Kαναντέρ» της ΠΑ για την Αλβανία!

Με το πρώτο φως την 06:06 απογειώθηκαν απο την Αεροπορική Βάση της Μικρας 113ΠΜ τα δύο CL-415 Καναντέρ και επιχείρησαν για περίπου 3 ώρες στα Αλβανικά εδάφη στην Περιοχή των Ελληνικών Μειονοτικών Χωριών !


Στην περιοχή που επειχήρησαν τα Ελληνικά Πυροσβεστικά Αεροσκάφη έχει χαμηλή και μεσαία βλάστηση και χτύπησαν το μέτωπο που απειλούσε σπίτια ,ανακόπτοντας το πύρινο μέτωπο της φωτιάς!

Aυτήν την στιγμή δεν κινδυνεύουν σπίτια και Εκκλησίες στα Χωριά της Ελληνικής Μειονότητας …Ανέφεραν οι Χειριστές των CL-415 ,που έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό απο τους Κατοίκους των Χωριών !
Ήδη τα Ελληνικά Αεροσκάφη ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση επί τρίωρο της Μαχης της φωτιάς και έχουν προσγειωθεί για ανεφοδιασμό στην 113 Πτέρυγα Μάχης!

Η Επιχείρηση δείχνει οτι για την Πολεμική μας Αεροπορία τίποτε δεν είναι μακριά και μπορούν να επιχειρούν οπουδήποτε και αν χρειαστεί!

Η Ε.Ε έδωσε τα εύσημα στην Πολεμική μας Αεροπορία για την συνδρομή των Ελληνικών Καναντερ στην Αλβανία και υποσχέθηκε να καλύψει το κόστος της Επιχείρησης
…Για να δούμε !
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: