Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ανείπωτη τραγωδία: Τρένο παρέσυρε στρατιώτες- Ένας νεκρός

Τραγωδία στα Οινόφυτα Βοιωτίας όπου τρένο παρέσυρε δύο στρατιώτες, με αποτέλεσμα ο ένας να σκοτωθεί επί τόπου και ο δεύτερος να τραυματιστεί.


Τραγικό ήταν το παιχνίδι της μοίρας για τον 19χρονο στρατιώτη.

 Ο Η.Β. – στρατιώτης τεθωρακισμένων- βρισκόταν σε άδεια, όταν έχασε τη ζωή του. 

Ο αδικοχαμένος στρατιώτης παρασύρθηκε από τρένο στην Οινόη!


Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:
  
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΓΕΣ, την Πέμπτη (17.08.2017) στις 11:15, ο στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης. 

Δυστυχώς, ο στρατιώτης, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, πέθανε. 


Στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική όπου και ανέσυρε νεκρό τον άτυχο στρατιώτη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον άτυχο στρατιώτη να φορούσε ακουστικά και να μην άκουσε το τρένο.
Ολοκληρώθηκε ανάσυρση νεκρού ατόμου, από σιδηροδρομική γραμμή, πλησίον του σταθμού Οινοφύτων Βοιωτίας.
 

Θρηνεί η Καρδίτσα

Σε πένθος έχει βυθιστεί η Καρδίτσα καθώς ο άτυχος στρατιώτης ήταν από εκεί. Σε κατάσταση σοκ είναι οι συγγενείς αλλά και οι φίλοι του αδικοχαμένου νεαρού στρατιώτη. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δυο στρατιώτες κατάγονται από την Καρδίτσα. Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του τραυματία, δεν εμπνέει καμία ανησυχία, καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι.
 
«Κόβουν» δρόμο με κίνδυνο της ζωής τους
 
Όπως καταγγέλλουν ντόπιοι, στην περιοχή έχουν γίνει και άλλα δυστυχήματα και καλούν τους υπεύθυνους να πάρουν μέτρα.
Μάλιστα όπως κατέγραψε η κάμερα του STAR Κεντρικής Ελλάδας λίγες ώρες μετά την τραγωδία, άλλοι φαντάροι διασχίζουν κάθετα την σιδηροδρομική γραμμή για να φτάσουν στο στρατόπεδο.
 
Στρατιώτης ανέφερε πως υπάρχει και άλλος δρόμος αλλά δεν τον χρησιμοποιούν γιατί θα πρέπει να περπατήσουν περισσότερα μέτρα.


Τρένο παρέσυρε και σκότωσε στρατιώτη στην Οινόη από LAMIASTARGR

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: