Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Τι γράφει για Ισαάκ και Σολωμό ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς έγραψε για τη σημερινή μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ από τους Γκρίζους Λύκους ,μνημονεύοντας και την δολοφονία που ακολούθησε, αυτή του Σ.Σολωμού:


Δολοφονία Τάσου Ισαάκ και Σολωμός Σολωμού : Μαύρη επέτειος σε Κύπρο και Ελλάδα

Μαύρη επέτειο έχουμε σήμερα σε Κύπρο και Ελλάδα. Είναι η δολοφονία του Τάσου Ισαάκ από τα αποβράσματα των Γκρίζων Λύκων στη νεκρή ζώνη της Κύπρου.
Λίγες ημέρες μετά ακολούθησε η άνανδρη δολοφονία του Σολωμός Σολωμού από τον Κενάν Ακίν, έποικο, πρώην αξιωματικό του τουρκικού στρατού και υπουργό του ψευδοκράτους!

Ο Τάσου Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού αγωνίστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για τα ιδανικά του Ελληνισμού .
Για ελευθεριά και εθνική Ανεξαρτησία .

Έδωσαν την ζωή τους για την Ελληνική Σημαία , το σύμβολο του Έθνους που κάτω από την σκιά του ομονοούν όλοι οι Έλληνες , έδωσαν την ζωή τους για τα ιερά και τα όσια του Έθνους που τους εμφύσησαν οι γονείς και οι δάσκαλοι τους .
ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ .
Ευχή όλων μας να γίνουν τα υποδείγματα αγωνιστικότητας και πατριωτισμού για την κοινωνία μας ,και κάποτε τα σχολειά μας να διδάσκουν τον ηρωισμό και την αγάπη για την Πατρίδα ,για την ΕΛΛΑΔΑ αυτών των απλών παιδιών ,αυτών των ΗΡΩΩΝ και να γίνουν τα υποδείγματα της νεολαίας μας .

Δεν είναι δύσκολο ,απλά απαιτείται εθνική έπαρση ,που είναι απόλυτα αναγκαία αυτή την εποχή για την χώρα μας , για την κοινωνία μας .

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: