ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Υπάρχουν τρανές αποδείξεις πλέον, ότι οι δυνάμεις των Κούρδων στην Τουρκία εφοδιάστηκαν με βαρύ οπλισμό από τους Σύρους Κούρδους  οι οποίοι με την σειρά τους εφοδιάστηκαν από τις ΗΠΑ  ξεκινώντας νέο ακόμα πιο αιματηρό κύκλο επιθέσεων, μετά από ανάρτηση που   εμφανίστηκε σε τουρκικά κοινωνικά δίκτυα αμυντικού περιεχομένου, και έγκυρες πηγές, παρουσιάζοντας  κατασχεμένους υπερσύγχρονους αντιαρματικούς  εκτοξευτές ATGM AT-4, που βρέθηκαν σε χέρια ΡΚΚάδων.  


Κούρδοι μαχητές οι οποίοι υποστηρίζονται από αμερικανικές δυνάμεις κοινοποίησαν στο διαδίκτυο μια επιχείρηση εναντίον ισλαμιστών που συνεργάζονται με τις τουρκικές ΕΔ, με χρήση βαρέως οπλισμού στη Βόρειο Συρία.
 
 
Το βίντεο παρουσιάζει κούρδους του YPG να εκτοξεύουν ένα κατευθυνόμενο αντιαρματικό βλήμα ρωσικής κατασκευής  9M113 Konkurs εναντίον άρματος μάχης του FSA-Τουρκικών δυνάμεων κοντά στην πόλη Azaz στη Συρία.
Μια δεύτερη επίθεση παρουσιάζεται σε βίντεο το οποίο δείχνει βολές ρουκετών BM-21 Grad των 122mm εναντίον τουρκικών θέσεων επίσης στη Βόρειο Συρία.

Ταυτόχρονα στις φωτογραφίες διακρίνονται δύο αντιαρματικοί εκτοξευτές σουηδικής προέλευσης  ATGM AT-4 που κατασχέθηκαν στο Sirnak, και οι οποίοι καταδεικνύουν με το πιο σαφή τρόπο ότι το κουρδικό ζήτημα εισέρχεται σε νέα πιο σκληρή φάση ..με σκοπό την δημιουργία του κράτους του κουρδιστάν .
 


Πληροφορίες των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών φέρουν τις αμερικανικές δυνάμεις να έχουν εφοδιάσει με τα ανάλογα πυρομαχικά την ένοπλη πτέρυγα  του συριακού κουρδικού κόμματος,  και μέσω αυτών τα υπερσύγχρονα συστήματα να ‘‘φτάνουν‘ σε κουρδικά χέρια εντός τουρκικού εδάφους.
 
Μάλιστα…ανώνυμες τουρκικές πηγές κάνουν λόγο και για φορτηγά που μεταφέρουν οπλικά συστήματα βαρέως τύπου στους Κούρδους στην Τουρκία  συνεχώς , προφανώς ενόψει ανάληψης ευρείας κλίμακας επιθέσεων κατά τουρκικών αρμάτων εντός των κουρδικών πόλεων και χωριών , στις οποίες εισβάλλουν τουρκικές τεθωρακισμένες δυνάμεις και καταδρομείς.

Πρόκειται για έναν επικείμενο  ανηλεή ‘’αστικό πόλεμο‘’ την μορφή του οποίου είδαμε από όλες τις πλευρές στην Συρία , με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα στην αρχή για τα συριακά άρματα μάχης.
 
Από εδώ και στο εξής τα τουρκικά άρματα μάχης M60A3 και Leopard 2 A4, θα αντιμετωπίζουν ένα σύγχρονο αντιαρματικό σύστημα  και αφού θα οδηγούνται σε προκαθορισμένα σημεία παγίδες θα δέχονται ‘’βροχή αντιαρματικών πυραύλων‘ , ενώ  στην συνέχεια θα ‘’φλέγονται‘‘ σαν λαμπάδες.

Το σχέδιο για την δημιουργία Κουρδικού κράτους από τις ΗΠΑ και Ισραήλ αποτελεί το κύριο διακύβευμα , και υπάρχουν πλέον πολλές αποχρώσες ενδείξεις ότι η ΝΑ Τουρκία θα μετατραπεί σύντομα σε ‘’Συρία‘’.

Την ίδια ακριβώς στιγμή , ενδεικτικό του άκρως τεταμένου κλίματος ΗΠΑ―Τουρκίας, η Linda Stuart Specht,  Αμερικανίδα πρόξενος στα Αδάνα, δήλωσε ότι ήθελε να συναντηθεί με κυβερνήτες, διοικητές επαρχίας και δημάρχους κατά τις επισκέψεις της σε διάφορες επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας, αλλά τα αιτήματά της απορρίφθηκαν …σκαιωδώς.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών από το Diyarbakır χθες·, η Specht δήλωσε: «Θέλαμε να συναντηθούμε με  κυβερνητικούς αξιωματούχους, αλλά αρνήθηκαν το αίτημά μας να τους συναντήσουμε ακόμη και για μια φορά. Είμαι απογοητευμένη  για το γεγονός ότι δεν μπορώ να συναντήσω αξιωματούχους των οποίων οι απόψεις σχετικά με αυτή την περίπλοκη κατάσταση στη νοτιοανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένου του Diyarbakır, δεν μας νοιάζονται ».
Προηγουμένως, οι κυβερνήτες και οι τοπικοί δήμαρχοι των επαρχιών Gaziantep, Şanlıurfa και Diyarbakır δεν είχαν εμφανιστεί ούτε στις προγραμματισμένες συναντήσεις με την  Specht τον Μάρτιο.
Η Specht, σχεδιάζει να συναντήσει οργανώσεις που υποστηρίζουν πρόσφυγες και αντιπροσώπους πολιτικών κομμάτων, και δήλωσε ότι ενδιαφέρεται  για αυτές τις συναντήσεις, έχοντας σκοπό να κατανοήσει  καλύτερα την κατάσταση στην  νοτιοανατολική περιοχή για  να βελτιωθούν οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ, (οι οποίες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα) .
Με τους Αμερικανούς αξιωματούχους και πράκτορες , μέσω δημοσιογραφικής κάλυψης και ΜΚΟ να αλωνίζουν στην ΝΑ Τουρκία , και μαζικά πλέον  βαρύ οπλισμό να εισέρχεται συνεχώς σε τουρκικό έδαφος  και να οδεύει στα χέρια του PKK ,….δεν χρειάζεται να είναι κανένας  μάντης, για το ακριβώς θα επακολουθήσει στην συνέχεια.