Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τι έρχεται στην Τουρκία; Ο Ερντογάν έντρομος μετατρέπει τους μισθοφόρους της εταιρείας Sadat σε «φρουρούς» της νέας ισλαμικής Τουρκίας

Τούρκους «φρουρούς» της ισλαμικής «επανάστασης» στην προσπάθεια ανασύστασης του τουρκικού κράτους στα ισλαμικά πρότυπα , φέρεται να δημιουργεί ο Ερντογάν προκαλώντας πλήθος ερωτηματικών σε ανατολή και δύση.  


Φόβος , τρόμος και έντονη ανήσυχα έχει καταλάβει το «παλάτι» του Σουλτάνου Ερντογάν μετά τα συνεχιζόμενα κύματα συλλήψεων που έχουν «αγριέψει» την δοκιμαζόμενη τουρκική κοινωνία .

Μέσα σε όλο αυτό το νοσηρό κλίμα  , πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν την  δυσπιστία του ίδιου του Τούρκου προέδρου στις τουρκικές  ένοπλες αλλά και στις μυστικές υπηρεσίες  της χώρας λόγω του κεμαλικού παρελθόντος.
 

Για αυτό,  ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες φέρουν την δημιουργία ανάλογου σώματος με αυτών των Φρουρών της επανάστασης στο Ιράν …και των ες ες στην Γερμανία το 1933. Όλοι οι δικτάτορες άλλωστε θέλουν τον δικό τους ιδιωτικό στρατό και δεν εμπιστεύονται θεσμούς όπως οι ένοπλες δυνάμεις.

Ο  Ερντογάν έχει δώσει εντολή  και για  πρωτοφανή αύξηση ειδικών δρακόντειων μέτρων ασφάλειας με την χρήση του γνωστού   ιδιωτικού στρατού, με το όνομα  SΑDAT.

Η SADAT ισχυρίζεται επίσημα πως έχει ως μοναδική αποστολή την «παροχή συμβουλευτικών και στρατιωτικών υπηρεσιών και εκπαίδευση στον τομέα της διεθνούς άμυνας και της εσωτερικής ασφάλειας».

 
Όλοι όμως γνωρίζουν ότι η πραγματική αποστολή των Τούρκων μισθοφόρων  είναι η δημιουργία και η ενδελεχής εκπαίδευση ειδικών παραστρατιωτικών δυνάμεων για αντιμετώπιση «εσωτερικών αντιδράσεων» κατά του Σουλτάνου Ερντογάν στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό.

 
Η δράση της εν λόγω  ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας το βράδυ του πραξικοπήματος είναι γεμάτη »  αίμα» και  δολοφονίες , απόδειξη της μυστικής ενεργής δράσης της  πάνω από τους όποιους θεσμούς στην χώρα αυτή.

Μιλώντας επί του θέματος στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, ο ειδικός σε θέματα Τουρκίας κ. Σάββας Καλεντερίδης δήλωσε ότι » ο Ερντογάν δεν εμπιστεύεται τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, αφού, σύμφωνα με έρευνες, ένα ποσοστό περίπου 85% του στρατού είναι Κεμαλιστές, το 14% του Γκιουλέν και μόνο το 1% πιστεύει στο ΑΚΡ.
 
Με ένα στρατό που έχει χάσει το 65% των επιτελικών του αξιωματικών, είναι φυσικό ο Ερντογάν να προσπαθήσει να αποκτήσει μια παραστρατιωτική οργάνωση για να μπορέσει να σταθεί όρθιος μέχρι και το 2019, όπου είναι και μια κρίσιμη χρονιά», κατέληξε ο ίδιος.

Η «εταιρεία» SADAT ιδρύθηκε το 2012 και έχει ως ιδρυτή και επικεφαλής Αντνάν Τανριβέρντι. Μετά το πραξικόπημα, ο Ερντογάν μετακίνησε  το συγκεκριμένο άτομο στο παλάτι του  ως επικεφαλής αμυντικό  σύμβουλο,

Επίσημα φυλλάδια της εταιρείας CEO SADAT αναφέρουν ότι η ιδέα της δημιουργίας ιδιωτικού τουρκικού ισλαμιστικού στρατού πάρθηκε από τον Ταξίαρχο ε.α Adnan Tanriverdi το 1996, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στη Βοσνία ως ανώτερου αξιωματικού τότε, για την δημιουργία ενόπλων δυνάμεων των Μουσουλμάνων της Βοσνίας.

Η «Αραβική Άνοιξη» αποτέλεσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Adnan Tanriverdi να εξετάσει εκ του σύνεγγυς το παιχνίδι των Δυτικών δυνάμεων υπογραμμίζοντας την ανάγκη για νομική κάλυψη αυτού του ιδιωτικού τουρκικού στρατού, ο οποίος σύμφωνα με το καταστατικό του θα προστατεύει τα συμφέροντα των μουσουλμάνων σε όλο τον κόσμο.

Η SADAT, η οποία εκπαιδεύει και παρέχει στρατιωτικό εξοπλισμό σε ισλαμιστικές ακραίες ομάδες που μάχονται κατά του Άσαντ, απέστειλε την τελευταία γνωστή αποστολή της στο λιμάνι της Αλεξανδρέττας, μέσα στον μήνα Δεκέμβριο .

Η τύπου «Blackwater, ημι-τουρκική στρατιωτική αυτόνομη οργάνωση», η οποία από τα τουρκικά ΜΜΕ ονομάζεται και ως «ιδιωτικός στρατός του ΑΚΡ», έχει ως κύρια αποστολή της την εκπαίδευση και την παροχή όπλων στη γεωγραφική περιοχή της «Αραβικής Άνοιξης».

Το τουρκικό κυβερνητικό κόμμα AKP έχει ιδρύσει επίσης την οργάνωση Ανθρωπιστικής Βοήθειας ( ΙΗΗ), μέσω της οποίας υποστηρίζει «παντοιοτρόπως» τις οργανώσεις που βασίζονται στην Σαρία όπως την οργάνωση ISIS αλλά και τα παρακλάδια της Αλ–Κάιντα.

Η οργάνωση έχει επίσης την επίσημη τουρκική εξουσιοδότηση να συγκεντρώνει φιλανθρωπική βοήθεια από σχολεία και Τούρκους πολίτες σε όλη την τουρκική επικράτεια.

Η IHH, αποτελεί δηλαδή το «νόμιμο προσωπείο» για να εφοδιάζονται με όπλα, τρόφιμα και ιατρική βοήθεια οι συμμορίες που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στη Συρία, το Αφγανιστάν, τη Λιβύη και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, έχοντας την επίσημη άδεια της τουρκικής κυβέρνησης, αναφέρεται σε δημοσίευμα.

 Αυτό από μόνο του αποτελεί μέγιστο κίνδυνο για την Θράκη και τα Βαλκάνια γενικότερα, καταδεικνύοντας τους τουρκικούς επεκτατικούς σχεδιασμούς.

Διότι αποδεικνύονται περίτρανα τα «μαύρα κανάλια» διοχέτευσης βοήθειας παντός τύπου πίσω από τουρκικές οργανώσεις π.χ. «πολιτιστικού χαρακτήρα» όπως αυτές που δραστηριοποιούνται στα Βαλκάνια με σκοπό την υλοποίηση άνομων σχεδίων και οραμάτων.

Με πληροφορίες  ttp://www.sigmalive.com/news/international/448378/o-mystikos-stratos-tou-erntogan ( έχω αναφερθεί στο θέμα από το 2012)











πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: