Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Είμαστε ή δεν είμαστε για φτύσιμο εμείς οι νεοέλληνες;


Άπειρες τουρκικές σειρές στην ….Ελληνική (Ελληνόφωνη) τηλεόραση.

Σκέτη προπαγάνδα υπέρ της Οθωμανικής πρώην αυτοκρατορίας, μέχρι και Σουλεϊμάν …..μεγαλοπρεπή μας τάισαν .

Εκπομπές ….ιστορικού περιεχομένου στην τηλεόραση όπου εξισώθηκαν θήτης και θύμα και σε κάποιες περιπτώσεις κατηγορήθηκε το ίδιο το θύμα όπως στην εκπομπή 1821 του ΣΚΑΪ.

Σχολικά βιβλία όπου η κατακρεούργηση των Ελλήνων του Πόντου της υπόλοιπης Μικράς Ασίας και της Σμύρνης ήταν ένας απλός συνωστισμός.

Αν διαβάσει κανείς το βιβλίο του Τζωρτζ Χόρτον « Η μάστιγα της Ασίας» , δεν μπορεί παρά να κλάψει από τις λεπτομερείς όσο και απίστευτα απάνθρωπα σκληρές περιγραφές – μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων για τον τρόπο που οι τούρκοι σκότωναν άνδρες , γυναίκες και μικρά παιδιά χωρίς να εξαιρούνται οι εγκυμονούσες και τα βρέφη.
 http://www.thridimo.mysch.gr/sxolikes_giortes_smyrni_George_Horton_H_Mastiga_tis_Asias.pdf


Όλα τα παραπάνω θα ήταν ίσως και καλοδεχούμενα αν η σημερινή τουρκία είχε αναγνωρίσει της σφαγές και τις γενοκτονίες της, αν είχε επιστρέψει τις περιουσίες των Ελλήνων του Πόντου και της μικράς Ασίας στους Έλληνες ιδιοκτήτες της, αν η Αγία Σοφία λειτουργούσε πάλι σαν Ελληνορθόδοξος Ναός, αν δεν διεκδικούσε Ελληνική γη, ουρανό και θάλασσα.
Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει γίνει .

Αντιθέτως μετά το 1996 και το ρεζιλίκι των Ιμίων έχουμε τώρα έναν νέο…..Σουλεϊμάν που δεν αναγνωρίζει ούτε και της συνθήκες βάση των οποίων ζει και υπάρχει αυτό το νεοσύστατο τουρκικό έκτρωμα.

Το αποκαλώ έκτρωμα γιατί είναι το δημιούργημα των μεγάλων δυνάμεων που αντί να δώσουν την χαριστική βολή στους Οθωμανούς , τους έδωσαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία σε βάρος όλων των συμφερόντων της Ελλάδος και αυτό το έκτρωμα βασανίζει σήμερα την πατρίδα μας.

Όταν λέω ότι εμείς οι νεοέλληνες είμαστε για φτύσιμο, το λέω γιατί μετά τα τόσα όσα πάθαμε από τουρκία μετά το 1922, μυαλό δεν βάλαμε.
Η οικονομία μας καταστράφηκε από την απληστία κάποιων πολιτικών και των στενών τους φίλων και φυσικά ε την υπερδιόγκωση του δημόσιου τομέα.

Οι μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις έκλεισαν ή απλά έφυγαν από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παραγωγή σε τίποτα απολύτως.
Στον αντίποδα οι τούρκοι παράγουν από καρφίτσα μέχρι τεθωρακισμένο.

Στην τεχνολογία (τομέας άμυνας) το απόλυτο μηδέν για εμάς  την ίδια στιγμή που οι απέναντι του Αιγαίου φτιάχνουν πάσης φύσεως πυρομαχικά, πυραύλους και στρατιωτικά οχήματα!!!
Ξεβράκωτοι γείτονες μας που τους βάλαμε εμείς βρακί στα πόδια τους ζητάνε Ελληνικά εδάφη!!!!
Οι Αλβανοί έχουν το θράσος να τα βάζουν με την Ελλάδα (με τις πλάτες της τουρκίας) την ίδια στιγμή που ότι υπάρχει και στέκεται οικονομικά στην αλβανία είναι χάριν στην Ελλάδα και στα Ελληνικά ΕΥΡΩ

Οι Σκοπιανοί , μέχρι χθες κρατίδιο του Ανατολικού Μπλοκ μας κάνει άνω κάτω με την βοήθεια των....συμμάχων μας ζητώντας να σφετεριστεί το όνομα της Μακεδονίας μας με τις γνωστές προεκτάσεις που έχει το θέμα όσον αφορά τις βλέψεις τους για τα Ελληνικά εδάφη όπως και οι αλβανοί .

Όσο για την θρησκεία μας , βάλλεται πανταχόθεν.
 Θα διδάσκονται λέει όλες οι θρησκείες στα ελληνικά σχολειά.
Σοβαρά;
Γιατί;
Το Ισλάμ υπήρξε η θρησκεία εκείνη χάριν της οποίας σφαγιάστηκαν και σφαγιάζονταν επί αιώνες οι Έλληνες.
Απλά για χάρη των λαθραίων μουσουλμάνων που κατέκλυσαν την Ελλάδα μας γίνεται.
Μια Ελλάδα που αδιαφορεί παντελώς για τα ίδια της τα παιδιά και ενδιαφέρεται για ξένους με ξένα ήθη και έθιμα , με ξένη προς την Ελλάδα κουλτούρα και με μεγάλο μίσος προς την Ορθοδοξία μας.

Όχι μόνο δεν θα έπρεπε να διδάσκεται στην Ελλάδα ο μωαμεθανισμός , αλλά αν σεβόμασταν τον εαυτό μας, θα έπρεπε να απαγορεύεται στην Ελλάδα κάθε τι που έχει σχέση με το Ισλάμ, ίσως με μια εξαίρεση τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης αλλά αυστηρά εκεί και πουθενά αλλού σε όλη την Ελληνική επικράτεια.
Και οι μουσουλμάνοι της Θράκης βέβαι είναι το δώρο προς την Ελλάδα των μεγάλων δυνάμεων και συμμάχων μας ως αντίβαρο για τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης και των νησιών Ίμβρου και Τενέδου.
Ποιους έλληνες;
Μας δουλεύουν;
Τους έδιωξαν ή τους έσφαξαν όλους οι τούρκοι και μάλιστα έμειναν ως σήμερα ατιμώρητοι (οι τούρκοι) !!!

Δεν είναι δυνατόν να μη φταίει κάποιος για όλα αυτά που μας συμβαίνουν ρε παιδιά.
Κάποιος φταίει οπωσδήποτε.


Το θα έλεγε για το σημερινό μας χάλι ο Κολοκοτρώνης;
Ο Καραϊσκάκης;
Όλοι οι ήρωες του 1821;
Τι θα έλεγαν εκείνα τα Ελληνόπουλα που έχυσαν το αίμα τους στους Βαλκανικούς πολέμους;
Τι θα έλεγαν οι μέγιστοι ήρωες της εποποιίας του 1940;
Δεν είμαστε για φτύσιμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: