Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Αν πιστέψουμε τον Βερύκιο θα αποκτήσουμε και μια …Μοίρα F-35!!


«Αποκαλυπτικός» ήταν για μια ακόμη φορά ο Δήμος Βερύκιος στο  Κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ALFA ,όπου ούτε λίγο ,ούτε πολύ μας «αποκάλυψε » οτι η Προκαταβολή για τους S-400 που έδωσε ο Ερντογάν δεν έφτασε ακόμη στη Μόσχα λές και αυτό είναι το πρόβλημα !


Ακόμη ποιο «αποκαλυπτικός » ήταν στη συνέχεια όπου μας ενημέρωσε οτι σε σύσκεψη στου Μαξίμου οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν να αναβαθμίσουμε τα F-16 κάτι που επιθυμεί διακαώς η Πολεμική μας Αεροπορία ...

Μπορεί να  αναβαθμίσουμε  ίσως τα Μιράζ  είπε, μετά και την  επίσκεψη του Μακρόν στην Αθήνα και να αναβαθμίσουμε τα S-300 που έχουμε στην  Κρήτη και το κερασάκι στην τούρτα ίσως να πάρουμε και μια Μοίρα F-35!

Μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα αλλά δεν  είναι : H αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ούτε την προκαταβολή να δώσουμε για την αναβάθμιση των F-16 που πιζητούμε εναγωνίως ,θα χρειαστεί να πουλήσουμε  τα 12 από τα παλαιότερα  F-16 BLOCK 30   στην Κροατία, ή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ,ή στο Κατάρ και με τα 120 εκ ευρώ να δώσουμε την Προκαταβολή !

Για τα Μιράζ οι Γάλλοι μας ζητάνε ούτε λίγο ,ούτε πολύ  1 δις ευρώ …Όσο δηλαδή  κοστίζει μια Μοίρα F-35  πράγμα αδύνατον ,ούτε ο Μακρόν μας έκανε κάποια έκπτωση γιατί θα γινόταν βούκινο !



Όσο για τους S-300 έχουμε να κάνουμε βολή  και όχι να τα αναβαθμίσουμε ,από την πρώτη και μάλλον την Τελευταία βολή ,στο ΠΒΚ-NAMFI και δεν θέλουμε να πούμε κάτι  περισσότερο …!

Με πορδές δεν βάφουμε αυγά και οι διαρροές μόνο κακό κάνουν γιατί …
Εμείς θα το καταγράψουμε όπως έχουμε καταγράψει και πολλές άλλες (αποκαλύψεις) που αποδείχθηκαν μπαρούφες !










πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: