Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ετοιμάζεται νέο κόμμα με αρχηγό τον Στρατηγό;

Δήλωση με νοήμα από τον Φραγκούλη Φράγκο: «Υπάρχει πολιτικό έλλειμμα στη χώρα μας»


Δήλωση με νόημα έκανε ο Στρατηγός Φράγκος, όπου μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη η τοποθέτηση, για πολλούς και για διάφορους λόγους, όμως είναι πασιφανές πως πλέον θα υπάρχουν εξελίξεις γύρω από αυτό το ζήτημα.
 
Ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ απαντά στο ερώτημα περί νέου κόμματος με δηλώσεις του στην εφημερίδα Real News:

«Εγώ για 6 χρόνια υφίσταμαι αυτή την πολεμική ο Φράγκος κάνει κόμμα.
Αυτοί οι οποίοι τρέμουν να μην ανησυχούν.
Εάν είναι θα το ανακοινώσω πρώτος εγώ. Υπάρχει πολιτικό έλλειμμα στη χώρα μας.

Δεν υπάρχει εθνική στρατηγική δεν υπάρχει συμβούλιο εθνικής ασφαλείας. Γιατί αν υπήρχαν αυτά δεν θα τα συζητούσαμε τώρα Και δεν θα χρειάζονταν και συλλαλητήρια”.

«Υπάρχει πολιτικό έλλειμμα στη χώρα μας. Δεν υπάρχει εθνική στρατηγική δεν υπάρχει συμβούλιο εθνικής ασφαλείας.» Τι σημαίνει αυτό; Οτι ίσως ήρθε η στιγμή για την δημιουργία ενός νέου κόμματος. Θα ηγηθεί ο Στρατηγός ή απλά θα βοηθήσει με την παρουσία του; 

Ο Στρατηγός η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλο γκελ στην ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος αναζητά κάποιον που η ιδεολογική πλατφόρμα του θα επικεντρώνεται στα εθνικά θέματα. Το τι θα πράξει ο στρατηγός, μένει να να το δούμε.

Με αφορμή το σημερινό συλλαλητήριο, στο οποίο ο Στρατηγός Φράγκος είναι κεντρικός ομιλητής, δηλώνει:
 
«Εάν δεν διασφαλίσουμε από τους Σκοπιανούς τον σεβασμό της εθνικής μας αξιοπρέπειας των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων τον σεβασμό στις πολιτισμικές μας παραδόσεις και την ιστορία και τον σεβασμό των Ελλήνων τότε να είναι βέβαιοι αυτοί που θα αποτολμήσουν να πάνε να υπογράψουν αυτού του είδους τη συμφωνία ότι θα μας βρουν μπροστά τους. Οχι μόνο εμάς που θα είμαστε στο σημερινό συλλαλητήριο αλλά όλους τους Ελληνες εντός και εκτός Ελλάδας”.
 
Τι ζητά ο Φ.Φράγκος πριν υπογραφεί οποιαδήποτε συμφωνία:
«Πριν υπογραφεί η συμφωνία να έχουν αλλάξει Σύνταγμα. Να έχουν προβεί στην αφαίρεση όλων αυτών των τερατουργημάτων τα οποία έχουν σηκώσει εκεί. Αυτά τα περίεργα αγάλματα. Να έχουν αλλάξει από τα σχολικά τους βιβλία που δεν είναι εύκολο βέβαια ό,τι έχουν περί αλυτρωτισμού τους χάρτες για τη μεγάλη Μακεδονία του Αιγαίου τα γνωστά που αιτιώνται. Τα ιστορικά τους βιβλία όπου μιλάνε ότι είναι απευθείας απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου των Μακεδόνων να αποδεχθούν ότι είναι Σλάβοι”.
Ο Στρατηγός έχει βγει μπροστά για το Σκοπιανό και οι δηλώσεις του αποδομούν το πολιτικό κατεστημένο.
 
Πρόσφατα δε, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αρχιεπισκόπου, όπου με λίγα λόγια τον αποδόμησε πλήρως! Μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του Άτλας TV Κεντρικής Μακεδονίας, ο Επιτιμος Στρατηγός άφησε αιχμές για τα όσα είπε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόνισε ότι δεν χρειάζονται συλλαλητήρια αλλά συνεννόηση και ομοψυχία.
«Υπάρχει ένας μακαριστός, που λέγεται Χριστόδουλος. Να πάει μπροστά στην εικόνα του και αν τολμάει ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος ο σημερινός, ας τον κοιτάξει στα μάτια και μετά ας εκφράσει τη γνώμη του, με παρρησία και θάρρος, με χριστιανικό φρόνημα ορθόδοξο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.
Αναμένουμε λοιπόν, για το τι θα πράξει ο Στρατηγός, όμως οι δηλώσεις αυτές στην κυριακάτικη εφημερίδα, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια. Ο κύβος ερρίφθη!
Δείτε βίντεο από πρόσφατες παρεμβάσεις του:









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: