Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Σε επιφυλακή στο νησί της Λέρου παραμένει η Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ»…Στα Τούρκικα επέστρεψε το «TCG Köyceğiz»


Το Κυνηγητό του Τούρκικου Περιπολικού Σκάφους  «TCG Köyceğiz» από την Κανονιοφόρο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ κράτησε μέχρι τις βραδυνές ώρες  με το Ελληνικό Πολεμικό να έχει από κοντά  και να μην το  αφήνει να πάρει ανάσα ,να κατά τον πλου του Τούρκικου Σκάφους!




Ο Τούρκος Κυβερνήτης του «TCG Köyceğiz» αφού είδε και απόειδε επέστρεψε στις Τούρκικες Ακτές απέναντι απο τα Ίμια σε μια κίνηση που δείχνει οτι οι Τούρκοι δεν έχουν σκοπό να πάρουν τα Πολεμικά απο την Περιοχή των Ιμίων !

Απο την άλλη Η Κανονιοφόρος » ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» παραμένει στη νήσο Λέρο και είναι σε επιφυλακή με τις μηχανές έτοιμες να δώσουν ανα πάσα στιγμή στροφές και βγεί  στο Αρχιπέλαγος !

Η Τακτική που εφάρμοσε κια εφαρμόζει το Ποελεμικό Ναυτικό απέδειξε για μια ακόμη φορά οτι  στο Αιγαίο δεν περνάει τίποτε χωρίς να αντιδράσουμε και αν οι εντολές εκτός από παρακολούθηση αλλάξουν όλοι είναι έτοιμοι !

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κυβερνήτης της  Κ/Φ βρίσκεται αντιμέτωπος με τα Τούρκικα Πολεμικά και δεν δείχνει σημάδια κούρασης ...Να θυμίσουμε οτι είχε βάλει  στο στόχαστρο ξανά  των Όπλων της Κ/Φ  και το  ΤCG Kuşadası (P-1215)

Στο στόχαστρο είχε το Τούρκικο περιπολικό Σκάφος  ΤCG Kuşadası (P-1215) που έκανε τι βολές εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων δύο μίλια απο το  Φαραμακονήσι η Κανονιοφόρος  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ!

Όχι μόνο έφτασε σε χρόνο  ρεκόρ η Κανονιοφόρος μας στο σημείο που το Τούρκικο Περιπολικό Σκάφος έκανε τις Βολές εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων αλλά το στοχοποίησε και ανέφερε ετοιμότητα προσβολής !

Αν και ενημερώθηκε άμεσα η Πολιτική Ηγεσία δεν έδωσε καμιά εντολή για ρίψη έστω προειδοποιητικών βολών,  αλλά άφησαν να το  Τούρκικο περιπολικό να ολοκληρώσει τις βολές ρίχνοντας βολές για 15 λεπτά


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: