Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Φωνή λαού-Οργή Θεού: Εκατοντάδες χιλιάδες σπεύδουν στην πλατεία Αριστοτέλους για να στηρίξουν την Μακεδονία (upd 3)


Με σύνθημα «Η Μακεδονία είναι ελληνική» εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνες σπεύδουν ή έχουν ήδη αφιχθεί στηνπλατεία Αριστοτέλους για να μην επιτρέψουν την ιστορική υπεξαίρεση του ονομάτος και των ιστορικών τίτλων, αλλά και την συντριβή των αλυτριωτικών τάσεων Σλάβων, Βουλγάρων και Αλβανών στα ελληνικά βόρεια εδάφη.


 Από χθες, εκατοντάδες λεωφορεία, χιλιάδες ΙΧ, μοτοσυκλέτες, ακόμα και... άλογα καταφθάνουν από ολόκληρη την Ελλάδα για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.
Συνεχώς συρρέουν και περισσότεροι πολίτες που θα φωνάζουν μόνο ένα σύνθημα η "Μακεδονία είναι Ελληνική"

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής (21/1), στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Δείτε Live:





 
 
Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μπορείτε να το δείτε ζωντανά από το pronews.gr.

Μετά τους έφιππους Κρητικούς που κατέφτασαν χτες στη Θεσσαλονίκη από την Κρήτη, πριν από λίγο έφτασαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και μέλη ιππικών ομίλων της Βόρειας Ελλάδας.

Άλλοι φορώντας παραδοσιακές στολές και άλλοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια, οι έφιπποι εντυπωσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν κατά την άφιξή τους στη Λ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Eκατοντάδες έφεδροι φορώντας τις στρατιωτικές στολές, χιλιάδες εν ενεργεία, απόστρατοι, αστυνομικοί με πολιτικά κλπ, συμμετέχουν στον λαϊκό ξεσηκωμό και βροντοφωνάζουν "Η Μακεδονία είναι μόνο ελληνική".

Το πάθος των Ελλήνων το έχει πυροδοτήσει και οι χθεσινές απίστευτες δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς, που αποκαλεί τους Σκοπιανούς "Μακεδόνες" με "ρίζες στην οθωμανική αυτοκρατορία"!


Δεν υπάρχουν σχόλια: