Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εξέγερση των Ελλήνων στα Άνω Λιόσια


Τα ΜΑΤ του ΠΑΣΟΚιστάν προστάτεψαν του τσιγγάνους

Μεγάλες κλίμακας ταραχές έγιναν το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Ζωφριά, στα Άνω Λιόσια, μεταξύ κατοίκων της περιοχής και των τσιγγάνων που λυμαίνονται την περιοχή. 


Όλα ξεκίνησαν όταν τσιγγάνος χτύπησε με αυτοκίνητο που οδηγούσε μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν δύο ανήλικοι, τραυματίζοντάς τους πολύ σοβαρά. 

Τα θύματα, υποβλήθηκαν μάλιστα σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και η κατάσταση της υγείας τους είναι κρίσιμη. 

Ο τσιγγάνος κακοποιός καταδιωκόταν από περιπολικά, καθώς είχε πραγματοποιήσει ληστεία νωρίτερα σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στην περιοχή και δεν έδειξε σε καμία στιγμή να υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή. 

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τη συμπεριφορά των τσιγγάνων και οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν. Απέκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας τοπική οδό, ενώ έστησαν και οδόφραγμα σε κεντρικό σημείο με κάδους απορριμμάτων. 


Επίσης, κάτοικοι κινήθηκαν κατά αθιγγάνων, οι οποίοι τους προκάλεσαν για άλλη μια φορά, κινούμενοι κοντά στο χώρο όπου γινόταν η διαμαρτυρία με οχήματα.

Σημειωτέον ότι οι περισσότεροι από αυτούς οδηγούν χωρίς δίπλωμα, ενώ εναντίον τους εκκρεμούν συνήθως σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων. 

Η αστυνομία, για άλλη μια φορά στράφηκε εναντίον των κατοίκων και συγκρούστηκε μαζί τους, χτυπώντας μάλιστα αδιάκριτα γυναίκες και παιδιά και κάνοντας χρήση χημικών, αντί να προσπαθήσει να επιβάλει την τάξη στις τάξεις των τσιγγάνων, που εμφανίζουν πολύ παραβατική συμπεριφορά.


Πλέον είναι σαφές ότι κάποιοι προσπαθούν να μετατρέψουν την αστυνομία σε δύναμη πραιτοριανών και σε βραχίονα επιβολής της πολυπολιτισμικότητας. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: