Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…


O Yπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, είπε ότι είναι ευχαριστημένος από την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Σε δήλωση του προς Έλληνες δημοσιογράφους ο ΥΠΕΞ Αχμέτ Νταβούτογλου είπε : 
Στην Τουρκία και στην Ελλάδα υπάρχουν ισχυρές κυβερνήσεις. Αν λύσουμε το Κυπριακό μπορεί στην ανατολική Μεσόγειο να ιδρυθεί μια οικονομική συνεργασία¨.

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου συνάντησε τους Έλληνες δημοσιογράφους μπαίνοντας στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών, απάντησε στις ερωτήσει τους, είπε πως ¨Οι Ελληνοκύπριοι είναι οι υπεύθυνοι για την μη επίλυση του Κυπριακού θέματος¨, και κάλεσε τους Ελληνοκυπρίους να πάρουν παράδειγμα από την Ελλάδα.
………………
Είπε πως τον Οκτώβριο θα επισκεφτεί την Ελλάδα
……………………………………….
Πρόσθεσε πως το δημοψήφισμα είχε και την έννοια της ¨ψήφου σταθερότητας¨ στην Τουρκία, και πως αυτό είναι σημαντικό και για την Ελλάδα
Στην ερώτηση αν πρέπει η Τουρκία να κάνει κάποια βήματα για την επίλυση του Κυπριακού θέματος είπε : ¨Στο παρελθόν κάναμε πολλά βήματα. Στο μέλλον μπορούμε να κάνουμε και άλλα βήματα. Αν οι φίλοι μας Ελληνοκύπριοι ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ελλάδας, αν πάρουν μαθήματα από το παρελθόν και πούνε αυτή τη φορά ¨Ναι¨ στην ειρήνη, τότε θα διασφαλιστεί πρόοδος στην επίλυση του Κυπριακού θέματος.
Σχόλιο : Σωστά φτάνει πια με αυτούς τους ξεπερασμένους εθνικισμούς για κατεχόμενα και αγνοούμενους. Νέα εποχή βρε ξεκολλάτε !! Εποχή με ζεϊμπέκικα και κουμπαριές.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: