Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Τούρκοι» Θράκης: «Εγκλήματα» στην Ελλάδα!


Δεν έχουν τελειωμό οι προκλήσεις και ο υπόγειος πόλεμος με τη μορφή της διαρκούς κατασυκοφάντησης της Ελλάδας διεθνώς, 
που διεξάγουν τα όργανα της Άγκυρας και της μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στη Θράκη, ....


....μια κατάσταση την οποία θα βρούμε νομοτελειακά μπροστά μας, όσο η πολιτική ηγεσία του τόπου συνεχίσει να παριστάνει ότι… δεν τρέχει τίποτα.

Η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» συμμετείχε την 19-20 Απριλίου 2012, στη 5η Συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Πλατφόρμας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Messe Wien της Βιέννης, συμμετείχε η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ Μελέκ Κιρματζή και το μέλος της Ομάδας Διεθνών Εργασιών και Λόμπι της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, Ναζήφ Ταχσήμ.

Στην 5η συνέλευση της Πλατφόρμας Θεμελιωδών Δικαιωμάτων (FRP) που ιδρύθηκε από τον Οργανισμό Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (FRA), με σκοπό την ενίσχυση της συνεργασίας με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, οι εκπρόσωποι περίπου 180 μη κυβερνητικών οργανώσεων από τις 300, συζήτησαν επί δύο ημέρες, για τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας των κοινωνιών με εθνικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φορείς ισοτήτων και διαιτητικών οργανισμών.

Στην ομάδα εργασίας με θέμα τα εγκλήματα μίσους, η Ε.Ο.Τ.Δ.Θ εξέφρασε την διαπίστωση περί της αύξησης των εγκλημάτων μίσους στην Ελλάδα.

Στην ομάδα εργασίας που οργάνωσε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch), συζητήθηκαν τα εγκλήματα μίσους που διαπράττονται στην Ελλάδα, Γερμανία και Ιταλία.

Η Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων της Ε.Ο.Τ.Δ.Θ, Μελέκ Κιρματζή η οποία έλαβε το λόγο στην ομάδα εργασίας αυτή, τόνισε πως στην Ελλάδα πέραν των εγκλημάτων μίσους που τελούνται κατά των μεταναστών και των προσφύγων, διαπράττονται εγκλήματα και κατά της «τουρκικής» Μειονότητας της Δυτικής Θράκης.

Η Μελέκ Κιρματζή, δίνοντας το παράδειγμα των επιθέσεων που δέχθηκαν η «Τουρκική» Ένωση Ξάνθης και ο Μπεκτασίδικος τεκές (μαυσωλείο) στην Ξάνθη τον Μάρτιο του 2012, ανέφερε πως τα εγκλήματα μίσους κατά της «τουρκικής» Μειονότητας της Δυτικής Θράκης έχουν αυξητική τάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: