Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

«Ντροπή σας ρε, ου!» – Άγρια γιούχα και στο Κιλκίς κατά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην αντεπίθεση ο Δ. Καμμένος: «Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι»

Μαίνεται η σύγκρουση στην εγχώρια πολιτική σκηνή. Είπαμε, τα… απόνερα της συνφωνίας δεν θα αφήσουν κανέναν ήρεμο.
 
Δεν έχουν τέλος οι διαμαρτυρίες πολιτών για το Σκοπιανό.
Σήμερα υπήρξε μία νέα, έντονη, αυτή τη φορά στο Κιλκίς.
Εκεί όπου πλήθος κόσμου αλλά και πολιτικοί, συμμετείχαν σε εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης. 
Εκεί, ήταν μάλιστα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι διαμαρτυρίες του κόσμου ξέσπασαν όταν κατέθεταν στεφάνι στελέχη των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τότε, το πλήθος άρχισε να φωνάζει «ντροπή σας»!
Όμως και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λίγο αργότερα, τον πλησίασαν πολίτες και του ζήτησαν να είναι προσεκτικός με το Σκοπιανό. 
Δείτε βίντεο:
 
 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα» ενώ υπογράμμισε πως η συγκυρία για τη Μακεδονία είναι συναισθηματικά φορτισμένη.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως η κυβερνητική πλειοψηφία παραχώρησαν στη γείτονα χώρα κάτι που καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει, δηλαδή την «μακεδονική εθνότητα» και τη «μακεδονική γλώσσα».
Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Μητσοτάκη:

«105 χρόνια μετά τη μάχη του Κιλκίς τιμούμε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα σε μια από τις πιο αιματηρές μάχες του Έθνους μας του 20ου αιώνα.
 
Επισκέπτομαι την Μακεδονία σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη. Μετά τα προκλητικά πανηγύρια των Πρεσπών, ολοένα και περισσότεροι Έλληνες καταλαβαίνουν ότι η κακή συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζάεφ έχει ήδη αρχίσει και παράγει αποτελέσματα.

Ο κ. Τσίπρας και η κυβερνητική πλειοψηφία παραχώρησαν στη γείτονα χώρα κατι που καμμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν είχε συζητήσει. Τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα.

Μπορώ να επαναλάβω για άλλη μια φορά εδώ πέρα από το Κιλκίς ότι η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ όταν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Ζαεφ τη φέρουν στη Βουλή».

Τριγμοί στο ΚΙΝΑΛ
«Το μακεδονικό είναι ταυτοτικό ζήτημα και αν ως προς αυτό αν δεν έχουμε καθαρή και ενιαία φωνή δεν έχει νόημα η παρουσία του Ποταμιού στο ΚΙΝΑΛ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7.

Ο βουλευτής Ηρακλείου χαρακτήρισε εξαιρετική τη συμφωνία των Πρεσπών και επανέλαβε ότι θα την ψηφίσει, ό,τι κι αν αποφασίσει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Ελπίζω -συνέχισε- ότι αυτοί που μας οδηγούν στην έξοδο, εκείνος που λειτουργεί σαν πορτιέρης δεν εκφράζουν μια ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας», είπε ο κ. Δανέλλης φωτογραφίζοντας τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

«Η αναφορά στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ μου προκάλεσε ανατριχίλα. Η παρουσία μας στο ΚΙΝΑΛ, παρόλο που και το πονάμε και το παλεύουμε, δεν έχει νόημα αν η προίκα μας δεν είναι αποδεκτή εκεί. Δεν είχαμε διάθεση να συμμετάσχουμε σε κλωνοποίηση ή αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ«.

Δ. Καμμένος: Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι

«Αν βαφτίσεις το παιδί, μετά δεν μπορείς να φωνάζεις. Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι» δήλωσε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος, απαντώντας όπως είπε, «σε εκείνους που αυτές τις μέρες προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις, με νέου τύπου, κακή προπαγάνδα».

«Αλίμονο εάν κάποιος υιοθετεί την άποψη ότι χρειάζεται χρηματισμός βουλευτή, για να ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας μας.
Οι καρδιές μας είναι ματωμένες αυτή την περίοδο και καλύτερα όλοι να σιωπούν, παρά να μιλάνε», υπογράμμισε ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής.

Νωρίτερα, ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δήλωσε ότι: «Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του».

Ο κ. Τοσουνίδης ανέφερε ότι ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε δεσμευτεί ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής και μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει. «Ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε σειρά δηλώσεών του ότι θα κινήσει άμεσα τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αυτή τη στιγμή κρύβεται. Δεν ξαφνιάζει κανέναν πλέον στην Ελλάδα. Αντιθέτως, μας επιβεβαιώνει όλους μας με την ποιότητά του», τόνισε.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: