Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Θα περάσουν το Σκοπιανό από τη Βουλή με τις ψήφους «τουρκόφρονων» βουλευτών; - Πώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κρατάει» τον Α.Τσίπρα

Για όσους έχουν εντυπωσιαστεί με την άνεση με την οποία αντιμετωπίζει τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα στις μεταξύ τους συναντήσεις ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν, αλλά και για την βεβαιότητά του ότι ο Α.Τσίπρας θα αποφασίσει την «εκλογή» του μουφτή στην Θράκη (εκλογή του από το σώμα των εξτρεμιστών της μειονότητας και των ανδρείκελων του τουρκικού προξενείου) να σημειώσουμε ότι πλέον η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ στηρίζεται σε κοινοβουλευτική “πλειοψηφία” τριών μουσουλμάνων βουλευτών οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι»!


Συγκεκριμένα η πλειοψηφία απαρτίζεται από 152 βουλευτές.

Τρεις εξ αυτών οι Χουσεΐν Ζεϊμπέκ (φωτό) της Ξάνθης και οι Μουσταφά-Μουσταφά και Αϊχάν Καρά Γιουσούφ της Ροδόπης είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι όχι απλώς αυτοαποκαλούνται «Τούρκοι» κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης, αλλά μετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνουν Σωματεία και Οργανισμοί στη Θράκη τα οποία φέρουν, παρ;aνoμα, τούρκικη ονομασία!


Βασικό και μόνιμο αίτημα τους η εκλογή μουφτή και η κατάργηση του νόμιμου μουφτή Ξάνθης Ι.Σινίκογλου, ενός ιδιαίτερα σεβάσμιου στο εξωτερικό, μουσουλμάνου ιερωμένου με υψηλή μόρφωση.

Όπως, η “Τούρκική Ένωση Ξάνθης” ή η “Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης”  κ.α. 

Όταν αυτά τα Σωματεία και Οργανισμοί δεν έχουν τη νομιμοποίηση των δικαστικών ελληνικών αρχών και εν τούτοις όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις επιτρέπουν την παράνομη λειτουργία τους!
Επίσης έχουν υπόγειες διαδρομές με τους τους ισλαμιστές της Τουρκίας, καθώς και με την τρομοκρατική οργάνωση των “Γκρίζων Λύκων”!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Πόσο ανεξάρτητη είναι απέναντι στην Αγκυρα η κυβέρνηση; Και πόση «τουρκική προστιθέμενη αξία» θα έχουν κρίσιμες για το έθνος ψηφοφορίες, όπως π.χ. για το Σκοπιανό, που βασίζονται στις ψήφους τρων τριών τουρκόφρονων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Και πόσο λογικό είναι ακόμα να στηρίζουν την κυβέρνηση οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ενώ ξέρουν ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές εργάζονται καθαρά για εναντίον των ελληνικών συμφερόντων; 


Υπάρχει βέβαια και η εφεδρεία του ΚΙΝΑΛ με τον Αχμέτ Ιλχάν:
Αυτός και οι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, Καρά Γιουσούφ Αϊχάν, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν, υποδέχθηκαν τον Ρ.Τ.Ερντογάν στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: