Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ΕΑΑΣ Ξάνθης: Έκκληση για βοήθεια στα Ελληνικά Σχολεία Β.ΗΠΕΙΡΟΥ

σχόλιο Γ.Θ : Όσο αγωνιζόμαστε για τις "χαμένες" Πατρίδες δεν θα είναι καθόλου μα καθόλου χαμένες...
Η επιμονή στον αγώνα και η μετάνοια θα φέρουν την ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο και σε κάθε Ελληνική Γη
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι  και ανά την Ελλάδα και το Εξωτερικό Φίλοι του Παραρτήματός μας,
  
  Αγαπητοί Κύριοι των ΜΜΕ , 
 
 
 
1.  Σας αποστέλλουμε τη  συνημμένη ΕΚΚΛΗΣΗ για Βοήθεια στα Ελληνικά Σχολεία της Β. Ηπείρου τα οποία θα επισκεφθούμε 2 φορές (με συνολικά  150 άτομα): στις  23-26 Σεπ. και 12-15 Οκτ. 2018.        (Επισυνάπτονται σχετικές φωτογραφίες και πληροφοριακοί σύνδεσμοι -links )
   
2. Τα ΜΜΕ παρακαλούνται,  για την  δημοσίευση  ή την ανάρτηση στις ηλεκτρονικές τους εφημερίδες και τα άλλα διατιθέμενα μέσα τους, για την  ενημέρωση του κοινού.
 
 
3. Το παρόν κοινοποιείται :
    α.Σε Τοπικούς Φορείς , σε άλλους Θεσμούς της Χώρας και σε Ιδρύματα, για την ενημέρωσή τους και την κατά κρίση συνδρομή τους.
 
    β.Στις ΕΑΑΣ- ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ  και σε άλλες Ενώσεις/Συνδέσμους Τάξεων  (ΣΣΕ, ΣΜΥ και αντιστοίχων του ΠΝ και της ΠΑ),όπως και στα  Παραρτήματα της ΕΑΑΣ, για την ενημέρωσή τους και την κατά κρίση βοήθεια -χειρισμό του θέματος.
 
 
 4. Επιπρόσθετα παρακαλούμε την ΕΑΑΣ για  επαναλαμβανόμενες  δημοσιεύσεις  στην  "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ "και την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της, ενώ θα αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα μας :www.eaasxanthis.gr και το fb: ''ΕααΣ Ξάνθης''.
 
5. Σας παρακαλούμε  για τη δική σας βοήθεια, από το υστέρημα ή το περίσσευμα της αγάπης σας, για την επιτυχία του σκοπού. Λεπτομέρειες όπως στη συνημμένη ΕΚΚΛΗΣΗ.
 
 
 
 
Για το ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης 
                 Με εκτίμηση

   Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
                  Πρόεδρος ΤΣ
              ( κιν: 6937100910)
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
 1. Παρακαλούμε για την την προώθηση του παρόντος,  στον φιλικό - κοινωνικό-επαγγελματικό σας κύκλο, καθώς και σε : Φορείς- Συνδέσμους -Ενώσεις Συλλόγους , κλπ της περιοχή σας, όπως και την ανάρτηση  στις ιστοσελίδες ( όσους αποδέκτες  διαθέτουν).
 
 
2. Σας στέλνουμε τον παρακάτω σύνδεσμογια να έχετε μια εικόνα  από το Κολλέγιο ΠΝΟΗ ΑΓΑΠΗΣ  Μεσοποτάμου  και τους μαθητές του.Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Υπουργείου Παιδείας για τον Ελληνισμό της Ομογένειας.  Είναι μεγάλο σε διάρκεια ,αλλά  αξίζει τον κόπο : Είναι γεμάτο Ελλάδα !!!!!!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: