Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Reuters: «Η ελληνική κυβέρνηση κατηγορεί την Ρωσία ότι οργάνωνε τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό»!

Υπουλο σχέδιο συκοφάντησης των λαϊκών κινητοποιήσεων και των συλλαλητηρίων για την υπεράσπιση της Μακεδονίας κρύβεται, τελικά, πίσω από την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα δύο άλλων: 


***Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο ελληνική διπλωματική πηγή.: «H Ελλάδα απέλασε τους Ρώσους διπλωμάτες από τη χώρα μας λόγω της παράνομης δραστηριότητάς τους στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας - Σκοπίων για το ονοματολογικό»!

Δηλαδή η άρνηση των Ελλήνων να δεχθούν την αναγνώρισης ύπαρξης «μακεδονικής» γλώσσας και «μακεδονικής» ταυτότητας στους Σκοπιανούς και την ύπαρξη έθνους που να λέγεται «Μακεδονικό» στην θέση των σλαβόφωνων και των αλβανόφωνων των Σκοπίων, καθοδηγείται από... Ρώσους κατασκόπους!

Πραγματικά, αν δεν ήταν γελοίο, θα ήταν επικίνδυνο. Καταδεικνύει, δε, τον κυβερνητικό πανικό, αλλά και το επίπεδο που «έχουν κατεβάσει τα παντελόνια» αναζητώντας διάσωση από κάποιους απίθανους της αμερικανικής πρεσβείας που εμπνεύστηκαν το όλο σχέδιο.

Ιδού και το αγγλικό κείμενο της ανταπόκρισης του Reuters:

«The Greek diplomatic source told Reuters Athens would expel two diplomats and bar two other Russians from entering the country due to concerns that they were involved in rallies in Greece against the deal with Macedonia and that they had attempted to offer money to Greek state officials».

Μάλιστα στη συνέχεια το Reuters αναφέρει ότι:

«Greece and Macedonia have both seen many protest rallies against the name accord, particularly in the run-up to the signing of the accord by their prime ministers on June 17».
Δηλαδή ότι όλες διαδηλώσεις και στις δύο χώρες έχουν κοινό συντονιστικό κέντρο όπως παρουσιάζεται έντεχνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυβέρνηση προσπαθεί« να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα» και να κερδίσει πολιτικό χρόνο στην υπόθεση του Σκοπιανού: Θυμίζουμε ότι μετά το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας μπήκε σε ενέργεια το σχέδιο «Novartis», το μεγαλύτερο «παπάτζα-σκάνδαλο» μετά την μεταπολίτευση, σε ότι αφορά τα πραγματικά γεγονότα και το μέγεθός τους.

Και ακόμα και αν υπήρχε σκάνδαλο για κάποιους αυτό χάθηκε μέσα στον κυκεώνα μπαρουφολογίας που μετέδιδαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.
Εν τέλει κανένα στοιχείο, κανένας σοβαρός μάρτυρας, ένα απόλυτο κενό, εκεί που κάποιοι έπρεπε να πάμε φυλακή.

Και τώρα τα ίδια: Φουντώνουν οι κινητοποιήσεις τών πολιτών για την συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας στα Σκόπια και βγαίνει το σενάριο του «υβριδικού πολέμου» της Ρωσίας κατά της Ελλάδας!

Πραγματικά αν όλο αυτό δεν απειλούσε την χώρα (οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκαλούν τη Ρωσία του Β.Πούτιν, μην το ξεχνάμε) θα ήταν ένα καλό νούμερο για τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή στο «Δελφινάριο»...

***Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: