Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

“Οι φαταούλες που άφησαν την άμυνα ξεβράκωτη” ,τα F-35 και ο εκσυχγχρονισμός των F-16

“Οι φαταούλες που άφησαν την άμυνα ξεβράκωτη” ,τα F-35 και ο εκσυχγχρονισμός των F-16

Διαξιφισμοί (Ειδησούλες και σχόλια ατάκτως ερριμμένα)
 
από τον Κων. Φράγκο


Λίγη τσίπα, δεν υπάρχει; Λίγη.
  • Οι κυβερνήσεις Σημίτη-Καραμανλή-Γιωργάκη-Αντωνομπένηδων, πέραν της οζώδους διαφθοράς που τροφοδοτούσαν, ευλόγησαν την εκταμίευση τεραστίων δανείων από τις Τράπεζες (210εκ € ΝΔ – 111 ΠΑΣΟΚ + τόκοι). Επρόκειτο για ληστεία μετά φόνου. Τι έγιναν αυτά τα λεφτά που μετατρέπονται σε πακτωλούς αν προστεθούν οι μίζες – ενισχύσεις που ελάμβαναν από επιχειρήσεις όπως κατήγγειλε ο κ. Τσουκάτος; Ποιοι τα μάσησαν που σήμερα ποζάρουν χαμογελαστοί, υπερπατριώτες και ζητούν την ψήφο μας;
  • Οι Κυβερνήσεις Καραμανλή και Γιωργάκη «λησμόνησαν» να εισπράξουν οφειλές στο κράτος φαρμακευτικών εταιρειών ύψους 243 εκ. €
  • Εν τω μεταξύ, όταν άρχισε να βγαίνει η βρώμα και να αναζητούνται ευθύνες, στελεχών Τράπεζας που περνούσαν αβλεπεί, αυτά τα δάνεια (ΣΣ Με το αζημίωτο;) η τρισάθλια Κυβέρνηση των Αντωνομπένηδων πέρασε, με την συγκατάθεση των λωποδυτών πάσης απόχρωσης, τον Νόμο 4146/2013 με το οποίο τραπεζικοί και στελέχη των κομμάτων που εμπλέκονται στην απάτη απαλλάσσονται ευθύνης!! Σήμερα που ανακινήθηκε το θέμα αμφιβάλλω αν θα διωχθούν οι αστέρες της παρανομίας.
  • Οι μπαταχτζήδες, όμως οφείλουν να πληρώσουν μέχρι δεκάρας!
  • Φαντασθείτε αν το μισό απ’ αυτό το κεφάλαιο (243+400=643) διατίθετο στην άμυνα, θα είχαν εκσυγχρονισθεί τα APACHE, τα RM 70 δύο από τις  4 φρεγάτες. Θα είχε θεμελιωθεί η Διεθνής Σχολή Ιπτάμενων στην Καλαμάτα.
  • Οι «φαταούλες» άφησαν την άμυνα ξεβράκωτη και ένα υπερήφανο λαό να υβρίζεται, να προπηλακίζεται και να περιφρονείται από τον Ερντογάν και την παρέα του. Αντί να βλέπει κάννες, τορπίλες και βόμβες απέναντι του προβάλλουν …. τα άκαπνα φαιδρά και ψευτοήρωϊκά ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ των Παυλοπουλοκαμμένων.
  • Κι εμείς μοιραίοι, άβουλοι, εθελοντές ξεφτίλες, αμνήμονες θα σταθούμε στη σειρά να τους ξαναστείλουμε στη Βουλή κι Ευρωβουλή αντί να τους φτύσουμε/
  • Αναμάρτητος δεν είναι, βέβαια, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός ευθύνης, που η πρώτη του δουλειά ήταν, όταν ανέλαβε, να ελέγξει τους κλέφτες. Ενσωματώθηκε κι αυτός στα «παραδοσιακά» διάτρητα και πωρωμένα κόμματα. Εγκατέλειψε κι αυτός την Άμυνα. Ζήτω το Έθνος.
Ελλάς – Τρελάς

  • Δεν θα χάσει ο Τσίπρας τις εκλογές το 2019. Το λέω εγώ που είμαι σαββατογεννημένη και έχω προαίσθημα.                    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου     
                                                                                        Κορυφαία Πολιτικός
  • Μέγα θαύμα της Παναγίας στον Καρατζαφέρη ο οποίος δηλώνει : Αν οι πολιτικοί Αρχηγοί δεν πορευτούμε με το Χριστό θα χαθεί η Πατρίς.
                                                               Ολοσέλιδο ρεπορτάζ Ελ.Ώρα/05.04.19
  • Το κράτος ληστεύει τους επαγγελματίες και οι επαγγελματίες το κράτος: Μόνο 25% των φορολογούμενων επαγγελματιών δήλωσε εισόδημα άνω των κατωτέρω μη φορολογούμενο. – Συνταξιούχοι είναι η πρώτη δύναμη φορολογουμένων που πληρώνει, υποχρεωτικά, αφού της γίνονται κρατήσεις.
                                                                                      Καθημερινή 06/04/19
  • Είμαστε, θέλουν ή δεν θέλουν μερικοί, η δύναμη αλλαγής. Τελεία και παύλα.                                               Φ. Γεννηματα – Συνέδριο ΚΙΝΑΛ 047/04/19
  • Έκτακτόν μήνυμα από το Άγιον Όρος: Να γίνει Κυβέρνηση Χριστού με Αρχιστράτηγο την Παναγία, με Α/ΓΕΣ την Αγ. Γεώργιο, Α/ΓΕΝ Άγιο Νικόλαο και Α/ΓΕΑ του Ταξιάρχη Μιχαήλ. (ΣΣ Καλά αγιώτατοι Αγιορείτες; δεν δώσατε ένα χαρτοφυλάκιο στον Παναγιώτατο Καλαβρύτων, στον Καμμένο. Ούτε στον Άνθιμο; Παράλειψη.)  Ελ. Ώρα 10.04.19
  • Επίτιμος βατραχάνθρωπος ο Έλληνας ψυχάρας.
                                                     Κώστας Πρέκας (Εφημ. Ελληνική Ώρα 09/04)
  • 82χρονη στο σκαμνί γιατί πωλούσε ραδίκια χωρίς να εισπράττει ΦΠΑ.
                                                                             (Νέα Τραπεζούντα Πιερίας)
  • Ήταν η ημέρα που ο εξαίρετος νέος Α/ΓΕΣ Αντγος κ. Γ. Καμπάς είχε προγραμματίσει να δεχθεί, εφαρμόζων την στρατιωτική διπλωματία τους Πρέσβεις τεσσάρων χωρών. Οι οποίοι πριν ξεκινήσουν για την επίσκεψη άκουσαν τον τ. ΥΕΘΑ, τον απύλωτο στόμα, να υβρίζει χυδαιότατα τον Αρχηγό. Α μωρέ Αλέξη, τι μας έκανες…
  • Ο μέγας Αρχηγός της ΛΑΕ κ. Π. Λαφαζάνης, κόμματος Λενιστικού πιο πέρα από τα Κ.Κ.Ε. (άλλο παλικάρι που είχε επιλέξει ο Αλέξης) ανακοίνωσε συνεργασία με την Χριστιανική Δημοκρατία ( Γ. Ζερβός, Μ. Μηλιαράκης). Αγώνας για την επιβίωση. Τι να κάνει ο κρύος του παγωμένου, έλεγε ο Γέρος του Μωριά. 
Τα δύο βασικά βάθρα της Αλλαγής

Γιώργος : Βαγγέλη βάλτο καλά στο μυαλό σου. Είμαστε τα δύο μεγάλα κεφάλαια του Κινήματος Αλλαγής της Φώφης. Θα κυβερνήσουμε σίγουρα, θα σώσουμε ξανά την Ελλάδα. Είμαστε ότι φρέσκο έχει η Χώρα…
Πάλι τα κατάφερε ο Φώτης
  • Το ΥΕΝ, του κυρ Φώτη Κουβέλη εννοώ, αυτό το φοβερό ατού του Τσιπρισμού. Έστειλε λιμενικές δυνάμεις να επιχειρήσουν στα Εξάρχεια!!
  • Τι έγινε εκεί; Τα διαβάσατε. Της ξεφτίλας!
  • Παρ’ όλα ταύτα ο κυρ Φώτης είναι ευχαριστημένος. Το πρωτοπαλίκαρό του, ο Θεοχαρόπουλος που άφησε στη ΔΗΜΑΡ, αφού έπαιξε αρκετά με την Φώφη κι’ αυτή του αρνήθηκε εκλόγιμη θέση στο Επικρατείας (του την έφαγε ο Ηγέτης BENI) εξέδωσε ένα μανιφέστο 1828 λέξεων και προσχώρησε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο είχε καθιβρίσει κατ’ επανάληψη, «ως ισότιμος έταιρος» λέει. Κούνια που τον κούναγε… Το κουφάρι της ΔΗΜΑΡ του Φωτάκη ισότιμος εταίρος του ΣΥΡΙΖΑ; Να δούμε τι άλλο θα περιμαζέψει ο Αλέξης μετά τους Φωτάκη, Ραγκούση, Τζουμάκα, Παϊπουτλίδη, Ρώσση, Κοκκινοβασίλη κα.

Επίθεση κ. Π. Καμμένου κατά Α/ΓΕΣ
  • Το γαρ πολύ της θλίψεως, γεννά παραφροσύνη γι’ αυτό οι νέοι ποιηταί λατρεύουν τον Δροσίνη                                          Νίκος Γκάτσος – Παράλογα
  • Ο μόλις, προ ολίγων εβδομάδων ΥΕΘΑ κ. Π. Καμμένος, επιτίθεται στον ικανό Α/ΓΕΣ Αντγο κ. Γιώργο Καμπά υβρίζοντας τον ως ανίκανο, επικίνδυνο και κατευθυνόμενο. Ντροπή σας κ. Υπουργέ!
  • Ο τ. ΥΕΘΑ είχε επί μία διετία τον Στρατηγό Σωματάρχη Δ’ ΣΣ. Τώρα απεκάλυψε τα χούγια του; Έλεος…
  • Μετά την απομάκρυνση εκ του Υπουργείου ΟΥΔΕΝ λάθος αναγνωρίζεται.
  • Οι Αρχηγοί επιτελείων είναι θεσμοί κ. Καμμένο. Δεν το μάθατε τρία χρόνια;
Ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος
  • Επιφανής Συνταγματολόγος με μακράν παρουσία στην πολιτική ζωή. Ευγενής πολιτικός.
  • Τελευταία, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς η άδεια από την Βουλή να τον καλέσει προς εξέταση, ανωμοτί, για μια υπόθεση που μυρίζει. Έτσι ορίζει ο Νόμος που η Βουλή ψήφισε. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κ. Λοβέρδος είναι ένοχος…
  • Ο τ. Υπουργός  οργίσθηκε και εκτράπηκε σε ύβρεις κατά της Κυβέρνησης και ομίλησε για αγυρτεία, κλπ κακοποιούς, παλιανθρώπους. Το υβρεολόγιο, φυσικά, μεταφράζεται σε απόπειρα εκφόβισης των δικαστικών.
  • Για τον κ. Λοβέρδο δεν έχει ακουσθεί τίποτα για έφοδο στα βάζα με το μέλι πλην όμως γνωρίζει τα πάντα. Το τι γινόταν επί Σημίτη, επί Κωστάκη, επί Γιωργάκη, επί Αντωνομπένηδων. Τα πάντα. Υπήρξε και ένθερμος υποστηρικτής της αθωότητας του Άκη… να μη το ξεχνάμε…
  • Θα περίμενε κανείς από ένα νομικό και συνταγματολόγο της κλάσεως του κ. Λοβέρδου ότι θα ακολουθούσε την αρχή του μακαρίτη Λυσία, που μαθαίναμε στο Γυμνάσιο.
Ου πολλού δεω χάριν, ω Βουλή, τω κατηγόρω ότι μοι παρασκεύασεν τον αγώνα τουτονί…                                                         (Υπέρ αδυνάτου προίμιον)
  • Ψυχραιμία. Όταν η αθωότητα σας θα λάμψει θα είστε διπλά κερδισμένος. Ενθαρρύνετε την Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλείας της. Μη θεωρείτε ότι οι πολιτικοί είναι in globo επουράνιοι άγγελοι.
Ο συμπαθής κ. Β. Κικίλιας

  • Τομεάρχης της ΝΔ στην Άμυνα. Γράφει κρουνηδόν επί παντός επιστητού… Έχει ένα ατού : Δεν έχει λερωμένη τη φωλιά του όπως τόσοι άλλοι κραυγάζοντες συνάδελφοι του. Τον διαβάζω ανελλειπώς.
  • Την 26/03/19 δημοσίευσε άρθρο τίτλο Ζούμε μια εθνική αφύπνιση και υγιή πατριωτισμό. Θα αφήσω την καραμέλα του πατριωτισμού στην άκρη γιατί συνήθως είναι, κατά Johnson, το καταφύγιο των απατεώνων. Θα σταθώ στην εθνική αφύπνιση. Ας μη χαίρεται γι’ αυτό ο κ. Κικίλιας, θα ήταν καλύτερο να εύχεται να μην ξυπνήσει ο ελληνικός λαός και να παραμένει υπνώττων. Γιατί άμα ξυπνήσει τότε θα συμβούν πολλά. Κάτι σαν αυτό που λέει ο αθάνατος Κ. Βάρναλης στο υπέροχο ποίημα του Η Μπαλάντα του κυρ Μέντιου.
Χάϊντε θύμα, χάϊντε ψώνιο
Χάϊντε σύμβολο αιώνιο
Αν ξυπνήσεις μονομιάς
Θα ‘ρτη ανάποδα ο ντουνιάς
Ξυπνάει… Κι αν θυμηθεί κ. Κικίλια… Αν θυμηθεί πχ ότι
  • Οι κυβερνήσεις Γιωργάκη – Κωστάκη «ξέχασαν» να εισπράξουν τα 241 εκ €, οφειλόμενα από τις φαρμακευτικές εταιρείες στο Κράτος.
  • Όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, κατά την 10ετία 2000-2010, εισπράττουν, με απατηλές μεθόδους δάνεια από Τράπεζες για να καλοπερνούν ενώ ταυτόχρονα άφηναν την άμυνα της Χώρας «ξεβράκωτη», τα F-16, φρεγάτες, ελικόπτερα χωρίς εκσυγχρονισμό και τα καινούργια άρματα ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. Για τα πανηγύρια…
  • Τον κ. Ε. Βενιζέλο, ως ΥΠΟΙΚ Γιωργάκη να «λησμονεί» στο συρτάρι του επί 9 μήνες, την λίστα Lagarnd και τον κ. Ε. Μεϊμαράκη, κορώνα της ΝΔ για την Ευρωβουλή, να «χάνει» τον φάκελο του σκανδάλου του ηλεκτρονικού πολέμου και ταυτόχρονα να μειώνει τη θητεία.
  • Τον κ. Ε. Βενιζέλο (1997) να οργανώνει στη Θεσσαλονίκη «Πολιτιστική πρωτεύουσα» φάμπρικα Ολυμπιακών προδιαγραφών με κόστος 232εκ. €. Ο φάκελος δεν έχει εκκαθαρισθεί ακόμη και …. δόθηκαν ακόμη 7,5 εκ € στους εκκαθαριστές.
  • Την SIEMENS να μοιράζει μηχανολογικούς εξοπλισμούς σε γραφεία πολιτικών και χοντρούς φακέλους πλήρεις «μπαγιόκου» σε κόμματα και πολιτικούς.
  • Τον κατάλογο επισκεπτών – πολιτικών συνεργατών του κ. Χριστοφοράκου.
  • Ένα Υπουργό Γεωργίας της Ν.Δ. (Καραμανλής Β) που ίδρυσε Αγροτικό Σταθμό TV  στις αρχές της Αχαρνών για να ενημερώνει τους αγρότες της Ομόνοιας και ταυτόχρονα ν’ αρπάζει από το Ταμείο 500εκ. € και τα μοιράζει στους αγρότες της Θεσσαλίας (την κομπίνα ανακάλυψε η ΕΕ και απαίτησε επιστροφή του ποσού στο Ταμείο. Και επειδή οι εισπράξαντες καλοί ψηφοφόροι έγιναν «πουλόπουλοι» την λυπητερή πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι γενικώς). Ουδείς έλεγξε τις παραπάνω παρανομίες, δολιότητες και λωποδυσίες.
  • Την κ. Φ. Γεννηματά να είναι αργόμισθος στην Εθνική Τράπεζα επί 30 χρόνια.
  • Ο κ. Δ. Παπαγγελόπουλος να είναι στενός συνεργάτης του κ. Κων. Καραμανλή, του επιλεγόμενου Ακάματου, από της εποχής που ο δεύτερος «έπνιγε» τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ.
  • Ας μην τις θυμόμαστε κ. Κικίλια. Τουμπεκί, που έλεγαν, παλαιότερα, οι μάγκες
Η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών
  • Αποφασίσθηκε η μετακίνηση της από Μαγνησία στην Αττική λόγω εξαιρετικών επιχειρησιακών αναγκών.
  • Η μετεγκατάσταση είχε προγραμματισθεί, οι χώροι είχαν ετοιμασθεί αλλά οι τοπικοί βουλευτές, σουβλοπώλες, γουρδουμποπώλες κλπ. αποφάσισαν διαφορετικά. «Δεν φεύγει τίποτα απ’ εδώ» είπαν.
  • Η μετεγκατάσταση αναβλήθηκε. Τα τοπικά συμφέροντα προηγούνται των αμυντικών.
  • Αν ζούσε ο Κονδύλης θα επελάμβανε «Φτου σου κωλο…νο Στράτευμα».
Και πάλι η ΕΛΒΟ
  • Συνεργάτης της στήλης συνάντησε τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον παρακάλεσε να κάνει κάτι για την ΕΛΒΟ που υπάγεται στο Υπουργείο του.
  • Ιδού τι απάντησε : Μη με ζαλίζετε… Απευθυνθείτε στον Πιτσιόρλα που με διαβεβαιώνει ότι όλα πάνε μια χαρά.

Αλεξανδρος Κορυζής
  • Ανέλαβε τα βαριά καθήκοντα Πρωθυπουργού της δύστυχης χώρας όταν οι κτηνώδεις Ούνοι είχαν αρχίσει την επίθεση κατά της Ελλάδας που θριάμβευε κατά της Ιταλίας (6 Απριλίου 1941).
  • Την 18η Απριλίου, ενώ τα γεγονότα εξελίσσονταν ραγδαίως ο Κορυζής είχε το πρωί μια συνεργασία με τον βασιλέα Γεώργιο. Ακούσθηκαν φωνές από το χώρο συνάντησης, ο Κορυζής αποχώρησε συγχυσμένος. Μετέβη στο σπίτι του (Βασ. Σοφίας). Σε λίγο εκεί αφίχθηκε ο διάδοχος Παύλος, εσπευσμένως, σταλμένος από τον Γεώργιο που ανησυχούσε. Του άνοιξε η σύζυγος Κορυζή και την ίδια στιγμή ακούστηκαν δύο πυροβολισμοί. Ο Κορυζής δεξιόχειρ διαπιστωμένα, βρέθηκε με το πιστόλι στο αριστερό χέρι και δύο (επαναλαμβάνω δύο) σφαίρες στην καρδιά. Ένα από τα μυστήρια της εποχής (υπάρχουν πολλές εκδοχές). Δεν επετράπη νεκροψία.
Οι Λατίνοι εραστές
  • Διαβάζω σε σχόλιο απογευματινής εφημερίδας : Οι Έλληνες πιλότοι είναι, σίγουρα, οι καλλίτεροι! Αυτό είναι κάτι που το έχουν παραδεχθεί στρατιωτικά επιτελεία συμμαχικών και άλλων κρατών.  Οι Ιταλοί όμως είναι γοητευτικότεροι.  Στην άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ οι γείτονες μας τράβηξαν αμέσως την προσοχή με τα καλογυμνασμένα σώματα τους, το στυλ των μαλλιών και  μικρές «ευφάνταστες» λεπτομέρειες στη στολή τους όταν βγήκαν από τα F-35. Υπέρκομψοι! Πόσα λαμβάνουν μηνιαίως ώστε να διαθέτουν χρήματα για καλλωπισμούς; Εξ άλλου, πώς να το κάνουμε, οι Ιταλοί έχουν παγκοσμίως τα πρωτεία στο τομέα αυτό.
Ω! Τι ευχάριστα νέα!
  • Κατά την διεξαγωγή της πολυεθνικής αεροπορικής άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ ο ΥΕΘΑ Ναύαρχος κ. Ε. Αποστολάκης, μεταξύ των άλλων, δήλωσε
    «…. Ως χώρα είμαστε σε διαδικασία για αγορά αεροσκάφους νέας γενιάς..» Υπονοών, φυσικά το F-35. Λαβών την σκυτάλη ο πολυπράγμων και ευφυής Πρέσβης των ΗΠΑ κ. Πάϊους αναφώνησε «καλοδεχούμενο το ενδιαφέρον της Ελλάδος για τα F-35». Αν ήμουν παρών και μου έδιναν τον λόγο θα προσέθετα «όντως καλοδεχούμενο…»
  • Αλλά τι γίνεται Κύριοι με τον εκσυγχρονισμών F-16, για τα οποία έχουν αρχίσει, ήδη, οι πληρωμές, Διερωτώμαι, όσο αφελής κι’ αν ακούγεται η ερώτηση : Γιατί δεν πάμε απ’ ευθείας στα F-35 και εκσυγχρονίζουμε τα F-16 των οποίων η παραλαβή θα περατωθεί το 2028;
  • Και ο Υπουργός και ο Α/ΓΕΕΘΑ, ωστόσο, μίλησαν για την ανεπιθύμητη περίπτωση κάποιου λάθους στον αέρα που μπορούν να προκαλέσει σύρραξη! Και γι’ αυτή η απευκταία περίπτωση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σήμερα, αύριο, τώρα που οι Τούρκοι συντηρούν αυτό το κλίμα στο Αιγαίο. Δεν μιλάμε το τι θα γίνει το 2025 οπότε οι συνθήκες θα είναι, ίσως διαφορετικές. Τότε τι γίνεται; Ούτε τα όνειρα των F-35 θα μας σώσουν ούτε τα προς εκσυγχρονισμό F-16. Με το τι έχουμε διαθέσιμο για να πολεμήσουμε.
  • Συμπέρασμα, και παρακαλώ για αντίλογο : Πρέπει ταχύτατα, ΤΩΡΑ να έχουμε στ’ αεροδρόμια μια μεγάλη, πολύ μεγάλη διαθεσιμότητα μαχητικών, ελικοπτέρων ΑΠΑΤΣΙ, πυραύλων R-M-70, ετοιμότητα ηλεκτρονικών και οπλικών συστημάτων. Αν δεν έχουμε αλίμονο μας.
  • Κοντολογίς για να μη δογματίζω : Άμεση διάθεση πιστώσεων (λεφτά υπάρχουν) για αγορά ανταλλακτικών, εκσυγχρονισμό φρεγατών, Ε/Π, κλπ. Τα είπαν και οι 10 ηγήτορες που έκαναν πως δεν τους άκουσαν. Τα άλλα είναι για τον κλήδονα. Ας περιορισθούμε να βάλλουμε ΠαυλόπουλοΚαμμένους να φωνάζουν, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ και να επικαλούνται την βοήθεια Αγίων, Δεσποτάδων και της ΕΕ.
  • Οι σημερινοί Στρατιωτικοί Ηγέτες έχουν βαριά ευθύνη να επισημάνουν στην Κυβέρνηση ωμά και ρεαλιστικά το πρόβλημα. Θα επανέλθω.
DEFEA
  • (Defense Exhibition Athens ήτοι Διεθνής Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανικής και Αμυντικών Συστημάτων) 22-24 Ιουνίου 2020.
Οργανωτές : Μεγάλη Εταιρεία Εκθέσεων ΡΟΤΑΣ- ΣΕΠΚΥ, υποστηριζόμενοι από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο – Υπο την Αιγίδα ΥΕΘΑ
  • Αυτό που, αφρόνως και ανοήτως, «εφόνευσε» ο μέγας πολιτικός BENI (που σήμερα, θρασύτατα, μας κουνάει το δάκτυλο) με μεγάλη οικονομική ζημιά της Χώρας, το επανατοποθετούν οι παραπάνω. Μπράβο τους.
  • Η μακρά, πολύτιμη, εμπειρία της ΡΟΤΑ και η βούληση των 132 εταιρειών μελών του ΣΕΚΠΥ κατάφεραν να βάλουν εμπρός τη μεγάλη προσπάθεια.
  • Την αναβίωση της DEFENDORY είχε θέση ως στόχο ο Γεν. Δ/ντης εξοπλισμών Ναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης.  Χρειάσθηκε ν’ αναλάβει τα ηνία του ΥΕΘΑ ο έτερος Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης για να προβεί αμέσως σε αποδοχή της εισήγησης.
  • Για όλα τα παραπάνω έγινε μία ωραία ενημέρωση στην ΛΑΕΔ την 10-04-19. Ευχές. Απομένει η συγκρότηση, το ταχύτερο, επιτροπής οργάνωσης ΡΟΤΑ – ΓΔΑΕΕ- ΣΕΚΠΥ. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα.
Intracom Defense Electronics
Στην εκδήλωση CREATIVE GREECE AWARDS 2019 απονεμήθη στην IDE βραβείο εξωστρέφειας που αναπτύσσει με αποτέλεσμα οι εξαγωγές της το 2018 να φθάσουν το 98% του κύκλου εργασιών.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: