Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣΈνα τραπέζι για τους Έλληνες





Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ελληνικών οικογενειών που ζουν στη φτώχεια θα στρώσει η «Πολιτιστική Παρέμβαση Πολιτών».

Με σύνθημα «Ένα τραπέζι για τους Έλληνες» και σκοπό να γιορτάσουν με γεμάτο το τραπέζι ελληνικές οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, οργανώνουν εκδήλωση, με μπαζάρ και ραδιομαραθώνιο συλλογής τροφίμων.

Το μπαζάρ, με έργα γνωστών καλλιτεχνών, θα γίνει την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, μετά τις 6 το απόγευμα στο The Roots,  στην οδό Παλλάδος 24-26 στην πλατεία Ψυρρή.

Θα ακολουθήσει ραδιομαραθώνιος συλλογής τροφίμων για την ενίσχυση του σκοπού, με τη συμβολή του πολιτικού και καλλιτεχνικού χώρου. Επίσης ομάδες εθελοντών θα παραστούν σε εξωτερικούς χώρους σε διάφορα Super Market, προκειμένου οι απλοί πολίτες να συμβάλουν μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους. Όπως λένε οι διοργανωτές, είναι σημαντικό ακόμα και ένα πακέτο ζάχαρη που μπορεί να δώσει ο απλός πολίτης ή η μαζική συνεισφορά προϊόντων από τις βιομηχανίες τροφίμων και super markets.

Παράλληλα, λειτουργεί αποθήκη συλλογής για τα τρόφιμα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κ. κ Χριστίνα Σιδέρη και Δημήτρη Παρρά στα αντίστοιχα τηλέφωνα 6944607133 και 6956098518. Συγχρόνως, ειδική επιτροπή, αξιολογεί τις προτάσεις για τους αποδέκτες των πακέτων και με σειρά προτεραιότητας αναγκών και ανάλογα με την ποσότητα που θα συλλεχθεί θα γίνει και η διανομή τους.


Τηλ.  Επικοινωνίας The Roots: 210-3246678, 6934249865

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: