Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΤΡΙΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ!

russian-flagship

Τρία ρωσικά υποβρύχια οπλισμένα με πυραύλους cruise, ένωσαν τις δυνάμεις τους με την πανίσχυρη ναυτική δύναμη κρούσης που κατευθύνεται προς τη Συρία.


Το Βασιλικό Ναυτικό και το ΝΑΤΟ παρακολούθησαν στενά δύο υποβρύχια κατηγορίας Akula και ένα πετρελαιοκίνητο τάξης Kilo καθώς αυτά ταξίδεψαν να ενταχθούν στο στόλο των ρωσικών πλοίων με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο της σοβιετικής εποχής Ναύαρχος Κουζνέτσοφ.


«Οι Ρώσοι έχουν πλέον υποβρύχια στην Μεσόγειο,» τόνισε ανώτατος αξιωματούχος στην εφημερίδα Sunday Times.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα υποβρύχια μπορούν είναι οπλισμένα με πυραύλους Cruise τύπου Kalibr και θα χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν την τελική επίθεση στην πολιορκημένη πόλη του Χαλεπίου.


Στις καθιερωμένες προειδοποιήσεις του, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι ο τεράστιος ρωσικός στόλος με προορισμό τη Συρία θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατο πολλών αμάχων.

Ωστόσο, ο ανώτερος Ρώσος αξιωματούχος του υπουργείου Εξωτερικών Αντρέι Κελίν απέρριψε τη δήλωσή του, χαρακτηρίζοντάς την «παράλογη».


«Οι ανησυχίες είναι αβάσιμες, καθώς τα αεροπλάνα μας δεν έχουν πλησιάσει το Χαλέπι για εννέα ημέρες», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων RIA.

«Η ομάδα μάχης μας είναι στη Μεσόγειο.


Τα πλοία μας είχαν πάντα μια παρουσία στη συγκεκριμένη περιοχή.

Γιατί να κάνετε κάποιες ψευδείς εικασίες και στη συνέχεια να ακολουθούν κάποιες πολιτικές συστάσεις που βασίζονται σε αυτές;

Φυσικά είναι παράλογο», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: