Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Δυνάμεις των Εφέδρων & Εθνοφυλακής …Έτοιμες παρά ποτέ για Παλλαϊκή Άμυνα! (Video -Αφιέρωμα))

Απο το νησί των Ιπποτών ο ΥΕΘΑ κήρυξε το Έτος των Εφέδρων και της Εθνοφυλακής

…Μια διακήρυξη που τοποθετεί τις Δυνάμεις των Εφέδρων και της Εθνοφυλακής στη  πρώτη Γραμμή της Παλλαϊκής Άμυνας !

Ο Καμμένος ίσως να να είναι ο μοναδικός Υπουργός που κατάλαβε οτι η Ενεργοποίηση μιας κοινής συνιστώσας υπο τον  Ενεργό Στρατό είναι η χρυσή Εφεδρεία που θα μας δώσει εκείνες τις Δυνάμεις να μπορέσουμε ν επιβιώσουμε σαν έθνος!

Πριν λίγο καιρό ένας Καταδρομέας επίτιμος Α/ΓΕΣ αναλύοντας τα γεγονότα και βλέποντας το κακό να έρχεται είχε πει οτι αν θέλουμε να επιβιώσουμε πρέπει να γίνουμε Ισραήλ !
Διόλου υπερβολική η εκτίμηση του Αρχηγού που τόλμησε να πει φωναχτά αυτό που όλοι χρόνια τώρα λένε σε συσκέψεις ,σε γραφεία ,σε προτάσεις !
Ο Ενεργός Στρατός δεν μας φτάνει πια  ,οι πολιτικάντηδες που μείωσαν την θητεία αλλά και οι ευεργετικές διατάξεις για τους απανταχού ανυπότακτους και λιποτάκτες μας έχουν φτάσει κάτω απο τα Όρια !''

Οι Ενεργές Μονάδες είναι εδώ και καιρό σε χαμηλό ποσοστό επάνδρωσης και για αυτό φταίει και η Σημερινή Πολιτική Ηγεσία και καλά θα κάνουν να μην μας τα λένε οι Κομματάρχες ….
Το κενό έρχεται να καλύψουν οι Έφεδροι ανά την Επικράτεια και οι Εθνοφύλακες και προς Θεού, ας κλείσουμε τα στόματα όλων αυτών των δήθεν ειρηνιστών στα Καφέ της Πλατείας…Η Ελλάδα έχει Πολεμιστές  ,όχι  Πολεμοχαρείς !
Η Πολιτική Ηγεσία δείχνει να κινείται προς το παρόν στην σωστή κατεύθυνση …Μια πρόταση όμως για  εκπαίδευση και Βολές με τους Εθνοφύλακες   Κυριακές και Αργίες και οι Έφεδροι με Οπλισμό και Πυρομαχικά και όχι με Πλαστικά όπλα  και Στρακαστρούκες !

Να μπει στη Μάχη και ο Έφεδρος να νιώσει την αψάδα της αναμονής, να γίνει το όπλο προέκταση του χεριού του !
Μπορεί να είμαστε λίγοι οι Πολεμιστές
…Εύκολα μπορούμε να γίνουμε περισσότεροι !

Βετεράνος!

Ελληνικός Στρατός | Εθνοφυλακή / Greek Militia 2017



Δεν υπάρχουν σχόλια: