Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας αστυνομικός (upd2)

a14-800x430
ΣΕ «FAR WEST» ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου(Ανανέωση 15:30) Ταυτοποιήθηκε τελικά ο ένοπλος άνδρας και πρόκειται περί Έλληνα και όχι αλλοδαπού όπως φέρονταν στην αρχή ο οποίος αυτοκτόνησε το πρωί στο πίσω μέρος της πλατείας Θεάτρου, απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά αφού πρώτα αντάλλαξε πυροβολισμούς με αστυνομικούς.
Πρόκειται για τον 38χρονο Θεόφιλο Λαζαράκη.

Το περισταστικό συνέβη στις 11:15 το πρωί όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να υποβάλουν σε έλεγχο μια ομάδα ανθρώπων στην πλατεία Ομονοίας.

Ο Λαζαράκης αρχικά πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον των ανδρών της ΕΛΑΣ και τραυμάτισε έναν αστυνομικό στο χέρι και κατάφερε να διαφύγει παρά την αντίδραση με πυρά των αστυνομικών.

---------------------------------------------------------------------------------------------

 
Καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται και τον δράστη που φέρεται να είναι αλλοδαπός να αυτοκτονεί!
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν τον άντρα για τυχαίο έλεγχο, όμως αυτός επιχείρησε να διαφύγει και αρχικά πυροβόλησε εναντίον τους και τραυμάτισε έναν αστυνομικό, ενώ παρά το ότι η ομάδα ΔΙΑΣ ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, κατάφερε να διαφύγει. 
Ενώ είχε διαφύγει από τους αστυνομικούς ο ένοπλος πήγε στην πλατεία απέναντι από την είσοδο της Βαρβακείου Αγοράς, έβγαλε το πιστόλι του και ενώπιον δεκάδων ανθρώπων έθεσε τέρμα στη ζωή του!
Ο αστυνομικός φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο και νοσηλεύεται στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.
 











Δεν υπάρχουν σχόλια: