Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Συμπλοκή αλλοδαπών μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη - Εντρομοι οι επιβάτες έτρεχαν να σωθούν (φωτό)

Μετά το αιματηρό χθεσινό συμβάν στην Πλατεία Αμερικής όπου ένας Αφγανός μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, ένα νέο συμβάν αυτή τη φορά στην «πρωτεύουσα» του «πολύ-πολιτισμού» Θεσσαλονίκη ήρθε να προστεθεί στο γενικότερο κλίμα εγκληματικότητας.


Ομάδα αλλοδαπών-‘προσφύγων» που έχουν έρθει στην χώρα  από τα τουρκικά παράλια μέσω «διασώσεων» του ΛΣ  μπήκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και συγκρούστηκε με άλλη ομάδα αλλοδαπών που βρισκόταν εντός του λεωφορείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο ομάδες αλλοδαπών είχαν έρθει «στα χέρια» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και η μια από αυτές, μετά τον καβγά μπήκε σε λεωφορείο της γραμμής 29 του ΟΑΣΘ.

Η άλλη ομάδα όμως τους ακολούθησε μέχρι την επόμενη στάση (Αντιγονιδών) και μπήκε στο λεωφορείο με αποτέλεσμα να συγκρουστούν εκ νέου με την άλλη ομάδα.

Από αυτό το περιστατικό επικράτησε τεράστια αναστάτωση για τους επιβάτες.

Ο οδηγός άνοιξε άμεσα τις πόρτες για να κατέβουν οι επιβάτες και κάλεσε την Αστυνομία, όμως όταν οι Αρχές έφτασαν στο σημείο, οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημίες στο λεωφορείο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι και να εντοπιστούν  απλώς στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι με την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια: