Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΕΔΡΟΙ: Περήφανη η ηγεσία της ΠΟΕΕΦΕΔ για τα μέλη της


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.) ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τα μέλη της, ΕΦΕΔΡΟΥΣ, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που έλαβαν μέρος στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την 28 Οκτωβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη από την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η εκπαίδευση, ο ενθουσιασμός και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διαπνέει απεδείχθη με την άψογη διέλευση τους.

ΔΕν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε με τις διαπιστώσεις και να καλέσουμε όλους τους εφέδρους να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν με το ίδιο μεράκι και την ίδια αφοσίωση στα ιδανικά του Ελληνισμού.

Παράλληλα, να καλέσουμε όσους το επιθυμούν να μη διστάσουν να επιχειρήσουν να πυκνώσουν τις τάξεις των Ελλήνων εφέδρων, καθώς όπως όλοι καταμαρτυρούν, πρόκειται για μια εμπειρία ζωής και μια δεύτερη οικογένεια, με κοινό χαρακτηριστικό την υγιή αγάπη για την πατρίδα και την επιθυμία να τη δουν να πραγματοποιεί άλματα προόδου, σκέψεις τις οποίες τολμούν οι έφεδροι να κάνουν ακόμα και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε



Δεν υπάρχουν σχόλια: