Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ανάγκασαν τον Γιώργο να φύγει από εστιατόριο του Βερολίνου

http://img.protothema.gr/104A7F7CCB8A11B8416E646A02EE7E4B.jpg
Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Παπανδρέου στο Βερολίνο, έπειτα από επίσκεψή του στη γερμανική πρωτεύουσα, όπου ήταν καλεσμένος για να δώσει μία διάλεξη.


Όπως φαίνεται και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες, τις οποίες παρουσιάζει το protothema.gr, ο κ. Παπανδρέου εισήλθε χαμογελαστός στο εστιατόριο του Βερολίνου, συντροφιά με τη σύζυγό του, Άντα, όμως το γέλιο, μετά τη γιούχα των Ελλήνων φοιτητών, του βγήκε σε κακό.

Ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε σε γνωστό εστιατόριο της γερμανικής πόλης, αλλά η παρουσία του είχε γίνει νωρίτερα αντιληπτή από Έλληνες καθώς τον είδαν να περπατά τους συνεργάτες του στον δρόμο.


Οι Έλληνες, έπαιζαν μουσική σε παραπλήσιο jazz club και πριν εισέλθουν σε αυτό για την προκαθορισμένη συναυλία τους στις 22.00 είδαν τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει στο διπλανό εστιατόριο Mitte, γνωστό στέκι ταυλανδέζικης κουζίνας στο Βερολίνο.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του πατρινού ειδησεογραφικού site thebest.gr δύο Πατρινοί ήταν ανάμεσα στους πρωτεργάτες του γιουχαΐσματος του Γιώργου Παπανδρέου στο Βερολίνο, ενώ ένας εξ αυτών τράβηξε και το βίντεο, το οποίο έκανε τον γύρο των ΜΜΕ μέσα από το facebook ενός επίσης Πατρινού, του ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων Γ. Κ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όλα ξεκίνησαν χθες βράδυ στις 22.00 όταν ο Γιώργος Παπανδρέου περπατούσε μαζί με άλλους τρεις συνεργάτες του σε κεντρικό δρόμο του Βερολίνου. Κάποια στιγμή πέρασε μπροστά απο το τζαζ μπαρ B.b. στο οποίο έπαιζαν μουσική ο Θ.Π., η Μ.Ζ. και η ορχήστρα τους.

Ανάμεσα στα μέλη της ορχήστρας και ο Πατρινός ντράμερ Σ.Ν.

Οι Έλληνες καλλιτέχνες είδαν τον κ. Παπανδρέου να μπαίνει για φαγητό στο διπλανό εστιατόριο Μitte κι όταν, στις 22.20, η ορχήστρα έκανε διάλλειμα, έφυγαν από το μπαρ και κατευθύνθηκαν στο εστιατόριο όπου και προχώρησαν στις αποδοκιμασίες κατά του Γιώργου Παπανδρέου, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο τραπέζι του και εν τέλει προκαλώντας χάος στο εστιατόριο.


«Μας ξεφτιλίσατε! Μας ξεφτιλίσατε!» φώναζαν νεαρές Ελληνίδες της παρέας στο εστιατόριο, αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.


«Φάτε, τσάμπα είναι, εμείς πληρώνουμε, μας διαλύσατε!» συνέχισαν να φωνάζουν οι νεαρές, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Ο κ. Παπανδρέου, σοκαρισμένος και χωρίς να αντιδράσει ή να απαντήσει στην ομάδα των ατόμων που τον προπηλάκισαν, αναγκάστηκε να αποχωρήσει με την παρέα του από το εστιατόριο, ακριβώς μετά το περιστατικό.


Σύμφωνα με συνεργάτες πάντως του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Παπανδρέου δεν αντέδρασε στις λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε, ενώ προσπάθησε να μιλήσει σε όσους διαμαρτύρονταν λέγοντάς τους πως δεν πρέπει να είναι αφελείς και να πιστεύουν όσα ακούγονται και για όσα προσπαθούν να τους πείσουν.

Φέρεται να τους είπε: «Μην πιστεύετε ότι σας πουλάνε.
Ηρεμήστε και ελάτε να συζητήσουμε».

Η ένταση της στιγμής όμως δεν καταλάγιασε με συνέπεια ο κ. Παπανδρέου να αποχωρήσει μαζί με την παρέα του από το εστιατόριο.


Πάντως, το βίντεο με τον προπηλακισμό του τέως πρωθυπουργού κάνει ήδη θραύση στη Γερμανία ενώ και η εφημερίδα BILD έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον ελληνικό καβγά στο Βερολίνο.



video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: pheme.gr
Πηγή βίντεο: diktyonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: