Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - Συνελήφθησαν Ν.Μιχαλολιάκος-Η.Κασιδιάρης - Μέσα και ο Η.Παναγιώταρος

FlagXimeromaL
Η κυβέρνηση διέβη τον Ρουβίκωνα και προχώρησε στην σύλληψη του ηγέτη των εθνικιστών και γ.γ. του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για συλλήψεις και άλλων τεσσάρων βουλευτών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί και ο Ηλίας Κασιδιάρης.
 
Σημειώνεται ότι από τα ξημερώματα ενεργοποιήθηκε η παραγγελία της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση..
 
Είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου για πρώτη φορά μετά την 21η Απριλίου 1967.
 
Ένα ξημέρωμα που ξεκινά πάλι να γράφεται ιστορία.
 
Εκ των κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου - που ακόμα διαφεύγει της σύλληψης - δήλωσε στο defencenet.gr σχετικά: "Το πατριωτικό-εθνικιστικό κίνημα λίγους μήνες πριν καταγάγει μια μεγάλη εκλογική νίκη όπως έδειχναν όλες οι δημοσκοπήσεις, αντιμετωπίζεται ανορθόδοξα από το σύστημα. Θα δούμε κατά πώς θα αντιδράσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα".
 
Πρώτος συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος ως αρχηγός του κόμματος που κατηγορούν ως "εγκληματική οργάνωση". Πληροφορίες μιλούν για ακόμη 34 εντάλματα.
 
Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να διασταυρωθούν αναφέρουν ότι σίγουρα μόνο οι βουλευτές Χ.Παππάς και ο Γ.Μίχας από την κοινοβουλευτική ομάδα, διαφεύγουν την σύλληψη. Οι βουλευτές Γ.Λαγός, Η.Παναγιώταρος προσήλθαν μόνοι τους και παραδόθηκαν...
 
Συνελήφθη και ο επικεφαλής του κόμματος στη Νίκαια, Γ.Πατέλης.
 
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα. Οι συλλήψεις έγιναν με εντολή αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου μετά τη μελέτη του πορίσματος του αντεισαγγελέα κ. Χ. Βουρλιώτη, και δεν ανατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
 
Μόνος του πήγε ο Ηλίας Παναγιώταρος στην ΓΑΔΑ όταν έμαθε ότι τον ψάχνουν από το βράδυ σε λάθος διεύθυνση: "Εδώ είμαι. Έμαθα ότι χθες με ψάχνατε σε λάθος διεύθυνση και ήρθα να ρωτήσω τι με θέλετε"! Αντρίκεια και καθαρή αντιμετώπιση...
 
Μεταξύ των εθνικιστών πολιτικών που οδηγούνται στη ΓΑΔΑ είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου λειτουργεί αυτεπάγγελτα παρά τη βουλευτική ασυλία.  
Έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα.

Το κουδούνι στο σπίτι του αρχηγού των ηγέτη του εθνικιστικού κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου κτύπησε τα ξημερώματα.: 
Δεν ήταν ο γαλατάς. 

 Ήταν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που τον ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Σκηνές 21ης Απριλίου 1967 ... από την ανάποδη. Αυτή την φορά οι εθνικιστές συλλαμβάνονται...
Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως "εγκληματική οργάνωση".

Δεν προέβαλε αντίσταση. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται. Σε ηλικία 17 ετών είχε συλληφθεί και κρατηθεί στις φυλακές για 18 μήνες μέχρις ότου αθωώθηκε. Μια περιπέτεια που σημάδεψε την μετέπειτα ζωή του.

Πρακτικά καταζητείται ολόκληρος ο εθνικισμός στην Ελλάδα.
Η χώρα μπαίνει σε άγνωστα μονοπάτια από σήμερα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: