Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

"Ψευτορωμαίικο" η συμμορία της μεταπολίτευσης ή μήπως η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ";


Με ερέθισμα ένα μήνυμα κάποιου φίλου του blog, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό κατά πόσο το "ψευτορωμαίικο" που αναφέρει ο Πατροκοσμάς στις προφητείες του είναι η κοινοβουλευτική - ή κυνοβουλευτική - συμμορία της μεταπολίτευσης ή της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"...



Προσωπικά νομίζω πως ο τρόπος που διατυπώνεται η προφητεία έχει να κάνει περισσότερο με την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" που ευαγγελίστηκε την αποδέσμευση του έθνους από τους ξένους κι εγχώριους δυνάστες - από τους οποίους εγχώριους, σημειωτέον, δεν άγγιξε ούτε έναν! 

 Είναι ένα ετερόκλητο συνοθύλευμα ναζιστών, σατανιστών, χριστιανών (!!!) και οργισμένων πολιτών "έπαιξε" με τις ελπίδες του καθημαγμένου λαού κι έπεισε μέρος του ότι μπορεί να αποτελέσει ελπίδα για τον τόπο ως μία πατριωτική δύναμη.

Από την άλλη η συμμορία της μεταπολίτευσης ποτέ δεν επικαλέσθηκε τις πατρώες αρχές μας και όλη η προσπάθειά της έγκεινταν - και δεν το έκρυψε - στην ένταξή μας στο δυτικό τρόπο ζωής που αντιβαίνει αυτόν της ορθόδοξης ανατολής.

Πάρα πολλές προφητείες του Πατροκοσμά έχουν να κάνουν με το Ποθούμενο της παράδοσης της Κωνσταντινούπολης στους Έλληνες. 

Εάν και η εν λόγω προφητεία έχει σχέση με αυτήν τότε θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι η έλευση του ψευτορωμαίικου είναι πριν την παράδοση της Πόλης ενώ θα ακολουθήσει το πραγματικό ρωμαίικο!

Υποθέσεις. 
Ο χρόνος θα δείξει...

Υ.Σ.

Με δεδομένο ότι ένας από τους μέγιστους κινδύνους που επίκειται να αντιμετωπίσουμε αργά ή γρήγορα είναι αυτός της εσωτερικής αστάθειας και τις συνέπειες που θα έχει αυτό στις μεγάλες πόλεις, με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες, πράκτορες, αλβανούς ουτσεκάδες, να καραδοκούν, η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" με την οργάνωση που έχει στις γειτονιές - αποδεσμευμένη από την ηγεσία της... - θα μπορούσε να αποτελέσει μία δύναμη ανάσχεσης αλλά ως εκεί!  

Πνευματικά δεν έχει να προσφέρει τίποτε απολύτως, είναι όντως Μαύρη Νύχτα!

hggiken.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: