Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΟΛΑ ΚΑΛΑ – Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

AAAx299_q75
Οι ισλαμιστές με την χρηματοδότηση του Κατάρ και Σ.Αραβίας επελαύνουν και καταλαμβάνουν εδάφη στην βόρεια Συρία και Ιράκ δρώντας ως όργανα των αφεντικών τους για την εξυπηρέτηση του άξονα Ισραήλ-Αραβικής χερσονήσου- Τουρκίας -Γερμανίας.
 
Η τελευταία προσβλέποντας σε ενεργειακή απεξάρτηση από την δύστροπη Ρωσία κάνει τα πάντα για την ενεργοποίηση του Νότιου Ενεργειακού Διαδρόμου με τα κοιτάσματα του Αζερμπαϊτζάν και Μ.Ανατολής έχοντας βάλει ενέχυρο την νότια Ευρώπη η οποία θα ισλαμοποιηθεί με μοχλούς τα Αραβικά κεφάλαια και τα εκατομμύρια παράνομων και νόμιμων μουσουλμάνων μεταναστών.
 mantzikert
Όπως και στο Μαντζικέρτ  το 1071 ο Αυτοκράτορας Διογένης Δ΄ Ρωμανός προδομένος απο τους ίδιους τους υπουργούς του  έχασε την μάχη με τους Σελτζούκους Τούρκους με αποτέλεσμα την απαρχή του τέλους της αυτοκρατορίας, έτσι και το 1974 σχεδόν η μισή Κύπρος δέχθηκε επίθεση και πάλι από τον ίδιο εχθρό και η ήττα που ακολούθησε και που 'ηταν και πάλι αποτέλεσμα προδοσίας , πυρόδοτησε έναν παρόμοιο κύκλο παρακμής.
 
Εάν κοιτάξει κανείς πίσω με την σημερινή γνώση και εμπειρία καταλαβαίνει ότι η εισβολή στην Κύπρο σηματοδότησε την εντατικοποίηση σειράς ανθελληνικών πρακτικών από την διεθνή κοινότητα τόσο στο εσωτερικό με τον οικονομικό ,πολιτισμικό εκμαυλισμό, την απομείωση της πραγματικής στρατιωτικής ισχύς, την εκκόλαψη ιδανικών συνθηκών για την δημιουργία αποσχιστικών παραγόντων στην Θράκη όσο και από το εξωτερικό με την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών και τον διπλωματικό πόλεμο από την Τουρκία η οποία παίζει χωρίς αντίπαλο εφόσον η Ελληνική πλευρά εκπροσωπείται από πολύ ύποπτα ενδοτικούς λειτουργούς.
 
 
Τι να πρωτοαναφέρει κανείς , την εκκόλαψη του λαϊκισμού το 1981που διαδέχθηκε την απόλυτη αυταρχικότητα και ρουφιανιά του αστυνομικού κράτους και οδήγησε στην διάλυση του κοινωνικού ιστού αλλά και του δημόσιου τομέα , ή μήπως την ανηλεή προπαγάνδα κατά της προσπάθειας να ασκηθεί το δικαίωμα για εθνική άμυνα με τον ευτελισμό των Ε.Δ και της θητείας ως μέσων ''δημιουργίας φονιάδων των λαών στην υπηρεσία του διεθνούς ιμπεριαλισμού'' ακόμα και αν οι Έλληνες στρατιώτες ασχολούνται πιο πολύ με την σκούπα παρά με τα όπλα.
 
cia
Την ίδια στιγμή και λόγω κρίσης οι Έλληνες στρέφονται προς την εκκλησία δίνοντας της δύναμη αλλά ταυτόχρονα και ως παράπλευρη απώλεια δίνουν δύναμη σε θρησκόληπτους οι οποίοι ενώ βλέπουν ,έστω στα δελτία ειδήσεων, ότι ο ισλαμικός φανατισμός κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος και ότι είναι σίγουρο ότι η ISIS και οι άλλοι πυτζαμοφόροι μισοτρελλοι μαστουρωμένοι απο τις αμφεταμίνες της CIA σύντομα θα σφάζουν στις γειτονιές μας , την ώρα αυτή λοιπόν παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο που παρατηρήθηκε λίγο πριν την πτωση της Βυζαντινής αυτοκρατορίας , δηλαδή η άρνηση να δεχθεί ή τουλάχιστον να  απαιτήσει βοήθεια από την δύση.

Ιεράρχες που αποτολμούν να προσεγγίσουν τον Πάπα και άλλα χριστιανικά δόγματα καταδικάζονται ως αιρετικοί ,οικουμενιστές κτλ.
Δεν θα κρίνουμε εδώ ποιος έχει δίκιο ή όχι σε θεολογικά θέματα, απλά καταγράφουμε ότι την τελευταία φορά που έγινε αυτό και ασχέτως αν ήταν ορθό ή όχι , ο Ελληνισμός απομονώθηκε και κατόπιν σκλαβώθηκε για 500 χρόνια .
Παράληλα η δύση συνεχίζει την προσπάθεια διατήρησης των κτήσεων της στις ενεργειακές σταυροφορίες της στην Μ.Ανατολή όπως ο πόλεμοςστο Ιράκ και Συρία.

Τίποτα δεν άλλαξε, πίσω από την αφορμή του θρησκευτικού πολέμου μεταξύ δύσης και ανατολής ή εάν δεχθούμε μια πιο προχωρημένη θεώρηση , τον πόλεμο των πολιτισμών , πάντα η αιτία είναι η οικονομία , οι φυσικοί πόροι και η ενέργεια.
 
 84377_3
Η Τουρκία με κεφάλαια των Σαλαφιστικών Κατάρ και λοιπών χωρών της Αραβικής χερσονήσου αλλά και με την αμέριστη διπλωματική βοήθεια ΗΠΑ και Γερμανίας διεισδύει στην Αλβανία ,Σκόπια , συντηρεί και κατευθύνει τους 500,000 Τούρκους στην Βουλγαρία, παραβιάζει το Αιγαίο σε αέρα και θάλασσα, σαμποτάρει  τις έτσι κι άλλιως προδομένες και επαχθεις για τον Ελληνισμό διαπραγματεύσεις στο Κυπριακό απαιτώντας εκβιαστικά την παραμονή των εποίκων και την μερίδα του λέοντος από τα κοιτάσματα  και  χρηματοδοτεί και υποθάλπει τους ισλαμιστές στην Συρία και στο χαλιφάτο της ISIS .
 
Την ίδια στιγμή η Ελλάδα διάγει οικονομική κρίση άνευ προηγουμένου που έχει από καιρό λάβει διαστάσεις εθνοκάθαρσης .
 
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως ακριβώς η Βυζαντινή αυτοκρατορία έπεφτε κομμάτι-κομμάτι στους Τούρκους με τελευταία την Κωνσταντινούπολη έτσι και σήμερα η Ελλάδα κινδυνέυει να διαμελισθεί με πρόσχημα τις επενδύσεις Τούρκων ''επενδυτών'' με αραβικά κεφάλαια, επενδυτές οι οποίοι θα απαιτήσουν και θα πετυχουν την δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών στις οποίες με νόμο που ήδη έχει ψηφισθεί θα μπορούν να δουλεύουν νόμιμα όλοι οι παράνομοι μετανάστες .
 
Οι ζώνες αυτές θα απολαμβάνουν φορολογικής και οικονομικής ελάφρυνσης και διοικητικής αυτοτέλειας και θα είναι οι πρόδρομοι του διαμελισμού της χώρας.Φυσικά όσοι Έλληνες επιθυμούν θα μπορούν να δουλεύουν πλάι πλάι με τους -κατά τα άλλα ταλαίπωρους και συμπαθείς μετανάστες- απολαμβάνοντας και αυτοί τα ''κινέζικα'' μεροκάματα.
 
Το όλο εγχείρημα θα επενδυθεί από μπόλικη διεθνιστική και αντιρατσιστική προπαγάνδα, με πρώιμα αλλά και πολύ έντονα σημάδια αυτά που συμβαίνουν στην Θεσσαλονίκη εδώ και 4 χρόνια .
 
Οι απελπισμένοι άνεργοι και κυρίως οι νέοι οι οποίοι είναι πάντα πιο ευάλωτοι σε οργανωμένη προπαγάνδα θα φιλούν τα χέρια των ''επενδυτών'' με ευγνωμοσύνη και μετά από μια κοπιαστική εβδομάδα θα συμμετέχουν τρισευτυχισμένοι στα φεστιβάλ αποβλάκωσης και εξομοίωσης.
 
Η νέα Οθωμανική σκλαβιά δεν θα επιχειρηθεί  με πόλεμο αλλά με όχημα την οικονομία και την υπονόμευση των πάντων.
 
Η διάλυση του Βυζαντίου αποτέλεσε διαδικασία που κράτησε 400 χρόνια , στην σημερινή εποχή όμως της πληροφορίας και της ταχύτητας το διάστημα αυτό μπορεί να μειωθεί στο 1/10.
 
Οι Έλληνες αφού πλέον έχουν περάσει δια πυρός και σιδήρου τα τελευταία 3 χρόνια , αποδείχθηκαν ανίκανοι  να αντιδράσουν σε ικανοποιητικό βαθμό ακριβώς λόγω της δημογραφίας .

Ναι μεν οι νέοι πλήττονται βάναυσα από την ανεργία, ναι μεν οι μεσήλικες δεν μπορούν ούτε τρόφιμα να αγοράσουν για τα παιδιά τους , ναι μεν υπάρχουν 1,500,000 καταγεγραμμένοι άνεργοι , η πλειοψηφία  όμως του πληθυσμού είναι γέροντες οι οποίοι είτε δεν εχουν την δύναμη είτε την διάθεση για σύγκρουση.
 
Η Ελλάδα είναι χώρα  φθίνει τόσο  σε δημογραφικό επίπεδο όσο  και σε πνευματικό επίπεδο μη μπορώντας να βρει  την θέληση για επιβίωση.
Η τέλεια συνταγή για καταστροφή.

%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%9A%CE%9C%CE%97

     Καλά μπάνια και κοιτάτε για καμιά τουρκικη φρεγάτα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: