Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Χλευασμός και διακωμώδηση του Γ. Παπανδρέου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Χλευασμός και διακωμώδηση του Γ. Παπανδρέου σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο πρώην πρωθυπουργός βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής του
Ειρωνεία, χλευασμό και διεθνή διασυρμό για την Ελλάδα προκαλούν τα… κατορθώματα του πρώην πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.


Ο άλλοτε «άνθρωπος της χρονιάς» σύμφωνα με το αυστριακό περιοδικό “Profil” έχει εξελιχθεί σε «καρικατούρα» που περιφέρεται ανάμεσα στους Ευρωπαίους εταίρους.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν τα «ακούει» πλέον μόνο από τους Έλληνες, αλλά η κριτική έχει πάρει διεθνής διαστάσεις κατηγορώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την κρίση χρέους στην Ευρωζώνη.

Ο κ. Παπανδρέου είναι ο "πρωταγωνιστής" της θεατρικής παράστασης Vive la crise που παίζεται στα θέατρα της Γαλλίας και σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Ο πρώην πρωθυπουργός διακωμωδείται ως… «κονφερανσιέ», ενώ στο έργο συμπρωταγωνιστούν Μέρκελ, Σαρκοζί και Λαγκάρντ. Όλοι τους βρίσκονται σε ψυχιατρική κλινική όπου έχουν πλέον αποτρελαθεί μετά τις προσπάθειες να διαχειριστούν την κρίση.

Ο κ. Παπανδρέου θεωρείται πλέον ο μεγάλος υπεύθυνος για την οικονομική κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα. 

Για τους Έλληνες από το… «παιδί της αλλαγής» εξελίχτηκε σε «προδότη», «δοσίλογο» και «παιδί των Αμερικάνων».

Όπου και αν σταθεί οι πολίτες τον αποδοκιμάζουν ή τον κοροϊδεύουν με αποτέλεσμα ο ίδιος να προσπαθεί να κρυφτεί βάζοντας ως ασπίδα την αστυνομική προστασία.

«Ρε συυυ, εδώ κρύβεσαι;», φώναξε ο Έλληνας τουρίστας, όταν είδε τον Γιώργο Παπανδρέου να βολτάρει στην Κωνσταντινούπολη συνοδευόμενος από τον Γιώργο Πεταλωτή.

Ο Γ. Παπανδρέου φυσικά τον αγνόησε και απομακρύνθηκε με γρήγορο βήμα προς την πλατεία Ταξίμ.

Στην Ελλάδα ο πρώην πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει πλέον ούτε στην Κηφισιά.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε πριν λίγο καιρό, όταν ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Θαμώνας του μαγαζιού τον πλησίασε και του είπε: «Κύριε πρόεδρε, θερμή παράκληση ολοκληρώστε γρήγορα το δείπνο σας και αποχωρήστε πριν χαλάσετε και τη δική μας βραδιά».
Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός αποχώρησε εμφανώς στενοχωρημένος από το εστιατόριο.

Ο κ. Παπανδρέου βιώνει τα αποτελέσματα της πολιτικής του! 

















.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: