Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος του Μπερίσα βρίζει χυδαία την Ελλάδα

http://aftonomi.gr/media/k2/items/cache/1d199d462017bbd5dcb9d16235a6c9e3_L.jpg
Η πληθωρική αλβανίδα τραγουδίστρια – καμπαρετζού Ciljeta Xhilaga, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου  του Δημοκρατικού Κόμματος του Σαλί Μπερίσα, δεν συγκρατήθηκε, καθώς γράφει η ίδια στο προσωπικό της προφίλ, και έβρισε χυδαία την Ελλάδα: Fuck Greece. 


O λόγος του μένους  της φανατικής  οπαδού του Σαλί Μπερίσα είναι τα όσα είπε ο «σταρ» πλέον στην Αλβανία χρυσαυγίτης βουλευτής κ. Χρήστος Παπάς.
Ο κ. Παπάς εγκαινίασε προ ημερών εκπομπή  του γνωστού για τις ανθελληνικές του θέσεις δημοσιογράφου Αρτούρ Ζιέγι στο κανάλι News 24, προσφέροντάς του την πλέον καλύτερη ευκαιρία διαφήμησής του καθώς τα αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεγάλα νούμερα ακροαματικότητας.



Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, γεγονός άλλωστε που αναφέρουν όλα τα βορειοηπειρωτικά μπλογκς, ο γνωστός δημοσιογράφος του την είχε στημένη για τα καλά του χρυσαυγίτη βουλευτή. 



Η όλη εκπομπή στηρίζονταν σε ένα καλοστημένο σενάριο κι αν κάποιος είναι αρκετά προσεκτικός στα όσα είπε ο δημοσιογράφος, καταλαβαίνει πως  η συγκεκριμένη εκπομπή πιθανόν να έγινε κατά παραγγελίαν…




aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: