Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ακυρώνεται η αυριανή Λειτουργία στον Αγ. Γεώργιο Εξορινό

4dda0797b666c3391fd0af27f249f4fa_XL
Ακυρώνεται την τελευταία στιγμή, «λόγω πρακτικών δυσκολιών», η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 23 Απριλίου, Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. 


Αυτό αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, η οποία μαζί με τον Δήμο Αμμοχώστου και την Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η πόλη μας» διοργάνωσαν την μετάβαση των πιστών για τη θεία λειτουργία. 

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η προγραμματισμένη θεία λειτουργία στις 23 Απριλίου 2014 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ακυρώνεται, λόγω πρακτικών δυσκολιών όπως είναι η μικρή προσέλευση πιστών ένεκα εργάσιμης ημέρας». 

Ως εκ τούτου, προστίθεται στην ανακοίνωση «όσοι έχουν διευθετήσει μετάβασή τους στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο είτε με λεωφορεία, είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα, όπως ματαιώσουν την εκεί επίσκεψή τους». 

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου «μεταφέρεται για την Κυριακή 25 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Εξορινού στην κατεχόμενη Αμμόχωστο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: