Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτο : Στείλαμε την «Φ/Γ ΥΔΡΑ» να σώσει 700 λαθρομετανάστες…Αλλά όχι στην ΑΟΖ της Κύπρου!

AAAydra1
Αυτό και αν είναι από τα άγραφα

..Στείλαμε την Φρεγάτα ΎΔΡΑ να σώσει 700 λαθρομετανάστες και να τους φέρει στην Ελλάδα αλλά  αρνηθήκαμε  να την στείλουμε στην Κύπρο να προστατεύσει του Κυπρίους απο τους Βαρβάρους που σουλατσάρουν στην ΑΟΖ!!



Στην Ελλάδα αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις για να καλύψουμε τις αδυναμίες του Κρατικού μηχανισμού που απλά δεν υπάρχει!


Η Αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων κύριοι δεν είναι να σώζει λαθρομετανάστες, μην μας τραβήξουν το αυτί οι Ευρωπαίοι και τα ανθρώπινα δικαιώματα της Ε.Ε  τους κατά το δοκούν!


Τους είδατε να στέλνουν Στρατό και πολεμικά να αποκλείσουν τα τουρκικά Πολεμικά που παραβιάζουν τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης ; 

Αμ Δε!

Αλήθεια το ΥΠΕΞ δεν ανησυχεί για το κόστος των καυσίμων της «Φ/Γ ΥΔΡΑΣ»; ::

Στο δια ταύτα τώρα !

Συμετοχή μέσων (Φ/Γ ΥΔΡΑ του ΠΝ και ενός Ε/Π AS-332 Super Puma της ΠΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων σε, εν εξελίξει, επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ν. Κρήτης.

Μετά από την ανεπιτυχή προσπάθεια παραπλέοντος εμπορικού πλοίου να ρυμουλκήσει το ακυβέρνητο πλοίο με τους «λαθρομετανάστες» η Φ/Γ ΥΔΡΑ, αυτή τη στιγμή, προσπαθεί να προσεγγίσει το εν λόγω πλοίο με σκοπό να το ρυμουλκήσει, παρά τις αντίξοες επικρατούσες καιρικές συνθήκες (άνεμος ΒΔ εντάσεως 8 μποφώρ και ύψος κύματος 3 μέτρα).


Επισημαίνεται η δυσκολία και η επικινδυνότητα της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: