Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ζητάνε και τα «ρέστα» οι Τούρκοι μετά τις παραβιάσεις στο Αιγαίο Πέλαγος

aphisa1
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Από ότι διαφαίνεται η κατάσταση στο Αιγαίο πέλαγος καθημερινώς χειροτερεύει επικίνδυνα, με συχνές αερομαχίες και εμπλοκές τουρκικών και ελληνικών αεροσκαφών.


Και αυτήν την φορά οι τούρκοι , συνεχίζουν την πάγια τακτική τους, να αναφέρουν ότι αυτοί «παρενοχλήθηκαν» από ελληνικά αεροσκάφη .

Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού γενικού επιτελείου, τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16, ενώ πραγματοποιούσαν «εκπαιδευτικές πτήσεις» στο Αιγαίο ( έτσι βαφτίζουν οι τούρκοι τις παραβιάσεις), συνεπλάκησαν με δύο αεροσκάφη F-16 που ανήκουν στην ελληνική πολεμική αεροπορία, στις 24 Νοε. 2014, και κατά τη διάρκεια αυτών των πτήσεων, στις 13,06μμ και στις 13,20 μμ, τα τουρκικά αεροσκάφη παρενοχλήθηκαν, διότι «κλειδώθηκαν» από τα ραντάρ των ελληνικών αεροσκαφών, συνολικά τέσσερα λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, αναφέρει η ιστοσελίδα του τουρκικού επιτελείου www.tsk.tr.

Σύμφωνα με το ελληνικό Πεντάγωνο δεν υπήρξε καμία εμπλοκή μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών.

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΓΕΕΔ αποδεικνύει την συνεχή προκλητική στάση , που επιδεικνύουν οι Τούρκοι στην θαλάσσια περιοχή του Αιγαίου, με κίνδυνο προκλήσεως σοβαρού επεισοδίου, κάτι που θεωρούμε ότι επιζητά η «απέναντι πλευρά».

Στο Pentapostagma.gr, καταγράφουμε καθημερινά την έντονη δραστηριότητα της Τουρκίας, σε Αιγαίο και Κύπρο, θέλοντας να παρουσιάσουμε τον διπλό κίνδυνο του ελληνισμού , ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Πάντως να γνωρίζουν οι «γείτονες» ότι παίζουν πραγματικά με την «φωτιά», κάτι που έχει κατανοήσει το τελευταίο διάστημα όλος ο πολιτισμένος κόσμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: