Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Από τις φυλακές Κορυδαλλού σιδηροδέσμιος στο μαιευτήριο για να δει την νεογέννητη κόρη του

hliopoylosAAA
Λύγισε ο «σκληρός» της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος (Αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ)


Ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν οι ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έκριναν προφυλακιστέο τον πρώην Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο.

Μπαίνοντας στις φυλακές Κορυδαλλού ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος άφησε πίσω του την γυναίκα του Μαρία, η οποία ήταν ήδη 7 μηνών έγκυος…στην πρώτη τους κόρη την Ειρήνη.

Το προηγούμενο Σάββατο το πρωί ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς η γυναίκα, έφερε στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι, την πανέμορφη Δάφνη.

IMG_1366

Ο Παναγιώτης αντικρύζει για πρώτη φορά την νεογέννητη κόρη του και την παίρνει στην αγκαλιά του… 

IMG_1387
«Είναι παιδί της φυλακής»

Πριν από εννέα ακριβώς μήνες, σε ένα από τα επισκεπτήρια της γυναίκας του Παναγιώτη Ηλιόπουλου στην φυλακή, «συνελήφθη» η Δάφνη. «Είναι παιδί της φυλακής», λένε οι γονείς της στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. 

«Η μικρή συνελήφθη στην φυλακή και η μεγάλη έχει μεγαλώσει στην φυλακή, αφού έρχεται τρεις φορές την εβδομάδα για να με δει», αναφέρει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Ο πρώην Βουλευτής Μαγνησίας ζήτησε και έλαβε ολιγόωρη άδεια προκειμένου να επισκεφτεί την γυναίκα του στο ιδιωτικό μαιευτήριο όπου νοσηλευόταν, μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους. 

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος έφθασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στον έβδομο όροφο της κλινικής, σιδηροδέσμιος και συνοδευόμενος από πάνοπλους αστυνομικούς.

 Έξω από την πόρτα του δωματίου όπου τον περίμεναν η γυναίκα του, τα δύο του παιδιά καθώς και πολλοί συγγενείς και φίλοι, οι αστυνομικοί έβγαλαν τις χειροπέδες του Ηλιόπουλου και τον άφησαν «ελεύθερο» να αγκαλιάσει για πρώτη φορά την νεογέννητη κορούλα του.

IMG_1363
Η μητέρα του Παναγιώτη Ηλιόπουλου τον αγκαλιάζει σφιχτά, καθώς οι αστυνομικοί του βγάζουν τις χειροπέδες… 
IMG_1394
Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος με την σύζυγό του Μαρία και τα δύο τους κορίτσια… 
IMG_1413 IMG_1427

Λύγισε ο «σκληρός» της Χρυσής Αυγής

Στην θέα της νεογέννητης κόρης του ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος λύγισε. Αφού πρώτα αγκάλιασε την γυναίκα του και την πρώτη του κόρη, στην συνέχεια απολύμανε τα χέρια του με ένα μαντιλάκι και πήρε στην αγκαλιά του των μόλις δύο ημερών παιδί του. 

Η αγωνία για το πως θα την σηκώσει ήταν μεγάλη. 

Κράτησε προσεκτικά το κεφάλι της και ο «σκληρός» της Χρυσής Αυγής μετατράπηκε στην στιγμή σε έναν τρυφερό πατέρα. 

 Οι αστυνομικοί που περίμεναν έξω από το δωμάτιο, είχαν αφήσει για λόγους ασφαλείας, την πόρτα ανοιχτή καθόλη την διάρκεια της επίσκεψης.

IMG_1449 IMG_1472
IMG_1492

Η εικόνα να τρέχει ανέμελη η μεγαλύτερη κορούλα του ανάμεσα στους αστυνομικούς ήταν σοκαριστική.

 aspromayri
Το ζευγάρι δεν έμεινε σχεδόν καθόλου μόνο του, αφού συγγενείς μπαινόβγαιναν για να τους ευχηθούν, ενώ το δωμάτιο είχε κυριολεκτικά ξεχειλίσει από κουτιά με γλυκά και δώρα για την μητέρα και το παιδί. 

Πέντε λεπτά πριν την αποχώρηση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου, όσοι βρισκόντουσαν στο νοσοκομείο άδειασαν το δωμάτιο και τους άφησαν για λίγο μόνους…


Έπειτα ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος αγκάλιασε τρυφερά την γυναίκα του και έφυγε με την συνοδεία των αστυνομικών κρατώντας την μεγαλύτερή του κόρη στην αγκαλιά.

Μάλιστα μιας και κατά την έξοδό του οι αστυνομικοί δεν του πέρασαν αμέσως χειροπέδες, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ξεχάστηκε και πήγε να μπει στο ασανσέρ μαζί με την μικρή στα χέρια.

Οι συγγενείς του φώναξαν και ο ίδιος άφησε το παιδί και έφυγε χαμογελώντας νοσταλγικά για τις όμορφες αλλά ελάχιστες στιγμές που πέρασε δίπλα στην οικογένειά του.

IMG_1520 IMG_1521 IMG_1527
Υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος κρίθηκε τον Ιανουάριο προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ενώ στις 20 Απριλίου ξεκινάει η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το ρεπορτάζ είναι της Εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και δημοσιεύθηκε στο φύλλο της Τετάρτης 11.03.2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: