Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

MOΥΦΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤ…

26-755_2
O Άσαντ έριξε ιρανικό πύραυλο, αλλά οι Πάτριοτ κοιμήθηκαν

Καμία από τις τρεις συστοιχίες Πάτριοτ που μετά από αίτημα προς το ΝΑΤΟ εγκαταστάθηκαν σε τρεις πόλεις των συνόρων, δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Συρία.


Η κατάσταση αυτή θέτει πάλι στην επικαιρότητα το ερώτημα αν η Τουρκία είναι επαρκώς προστατευμένη ενάντια σε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.


Αποκαλύφθηκε ότι η έκρηξη που συνέβη σε κενό χώρο στο Ρέϊχανλι, σε σημείο κοντά στα σύνορα με την Συρία, οφειλόταν σε πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς που εκτοξεύτηκε από την μεριά της Συρίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε τη Χουριέτ, ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από την πόλη Τάρτους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο. 

Έγινε αντιληπτό πως ο πύραυλος που έπεσε σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση 200 μέτρων από το 4ο Συνοριακό Τάγμα και προκάλεσε τρύπα βάθους 7 μέτρων, ήταν τακτικός βαλλιστικός πύραυλος.


Η Συρία κατέχει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς SCUD.
O πύραυλος που έπεσε στο Ρέιχανλι, φέρεται να ήταν SCUD, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες σχετικά με την ταυτότητα του.


Τον πύραυλο αυτό που εκτοξεύτηκε από απόσταση περίπου 200 χλμ από το Ρέιχανλι, δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει καμμία από τις τρεις Νατοϊκές συστοιχίες Πάτριοτ που εγκαταστάθηκαν στα σύνορα για να αντιμετωπίσουν δυνητική πυραυλική επίθεση από την συριακή πλευρά.

…………….
DHA  26/5/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: