Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΓΡΙΕΥΕΙ… ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

cebaceb1ceb9cf81cebfcf831
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ….

Αγριεύει μετά από ένα μικρό διάλειμμα και πάλι ο καιρός σε πολλές περιοχές της Ελλάδας από την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη 4-5 Οκτωβρίου, με καταιγίδες, χαλάζι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Ιδιαίτερα ψυχρές αέριες μάζες από την βόρεια Ευρώπη, θα εκτοπίσουν αιφνιδίως τις θερμότερες αέριες μάζες πάνω από τον Ελλαδικό χώρο προς τη Κύπρο και τη Μέση Ανατολή, μεταφέροντας αρκετό κρύο για την εποχή και έντονα καιρικά φαινόμενα.

Περιοχές της δυτικής, βόρειας, ανατολικής και κεντρικής Ελλάδας, φαίνεται να βρίσκονται στο στόχαστρο του νέου αρκετά ισχυρού όπως όλα δείχνουν κύματος της κακοκαιρίας.

Μάλιστα προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας δεν αποκλείεται περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας με εκ νέου έντονα καιρικά φαινόμενα και χιόνια στα βουνά ίσως και στα ορεινά τμήματα άνω των 800-900 μέτρων σε περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Μη πέσετε στην παγίδα ορισμένων που μας κατηγορούν ότι »τρομάζουμε» τον κόσμο γιατί σε λίγες μέρες και εκείνοι θα λένε ότι λέμε και κατηγορούν παινεύοντας τους εαυτούς τους ότι έπεσαν πάλι μέσα ενώ κάνουν για πολλοστή φορά »κωλοτούμπες» στα λεγόμενα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: