Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ξαφνικά και οι ΑΡΜΕΝΙΟΙ πλην Κούρδων στο προσκήνιο επιβεβαιώνοντας τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ

turkey-armenian-claims
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Το θέμα της διεκδίκησης των Αρμενικών εδαφών για πρώτη φορά το έθεσε επί τάπητος ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.


Όταν τα έλεγε ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ του ΕΘΝΟΥΣ μας , ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ την δεκαετία του 80, αναρωτιόμασταν, καλά με τους Κούρδους , αλλά και οι Αρμένιοι πως θα απαιτήσουν τα δικά τους εδάφη;

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.»ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

Και όμως πλην των Κούρδων θα απαιτήσουν και οι Αρμένιοι τα δικά τους πατρογονικά εδάφη.

Το βλέπουν οι Τούρκοι ήδη και σκιάζονται.

«Τα τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν την εμβέλεια των πυραύλων της Αρμενίας.

Η τουρκική φιλοκυβερνητική πύλη «Dunyabulteni» αναφέρθηκε στην ένταξη στον αρμενικό στρατό του συγκροτήματος των ρωσικών πυραύλων ‘Iskander-M’, που επιδείχθηκαν στη στρατιωτική παρέλαση στο Γερεβάν στην 25η επέτειο της ανεξαρτησίας της Αρμενίας.

Το τουρκικό δημοσίευμα σημειώνει ότι η εμβέλεια αυτών των ρωσικών πυραύλων θα μπορούσε να φθάσει μέχρι 500 χιλιόμετρα που αποτελούν απειλή για πολλές χώρες και ιδιαίτερα για τη λεγόμενη Ανατολική Ανατολία.

Η αρμενική πηγή που γράφει αυτά τονίζει ότι στον τουρκικό γεωγραφικό όρο «Ανατολική Ανατολία», περιλαμβάνονται ιστορικά αρμενικά εδάφη της Δυτικής Αρμενίας, που αποτελούν μέρος της σύγχρονης Τουρκίας.

Στο χάρτη που παρουσιάζουν οι Τούρκοι- γράφει το αρμενικό δημοσίευμα – φαίνεται η «ζώνη κινδύνου», όπου ένα δυναμικό χτύπημα από το ‘Ισκαντέρ’ θα μπορούσε να πλήξει.

Ο χάρτης καλύπτει σχεδόν όλο σύνολο του εδάφους του Αζερμπαϊτζάν και της Γεωργίας, καθώς και της νότιας Ρωσίας, την Τουρκία, το Ιράν, το Ιράκ και ακόμη και τη Συρία.

Αναφορικά με τα αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα S-300, το τούρκικο δημοσίευμα αναφέρει ότι με πρωτοβουλία της Ρωσίας, έλαβαν σχετικά όπλα η Αρμενία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν και η Συρία.

Το άρθρο τονίζει ότι αυτά τα Sam αποτελούν απειλή για την Τουρκία.» The Hellenic Information Team echedoros-a.gr Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Το θέμα της διεκδίκησης των αρμενικών εδαφών για πρώτη φορά το έθεσε επί τάπητος ο πνευματοκίνητος λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ.

Μαζί με αυτό προσμένουμε και την διεκδίκηση την καθορισμένη ώρα και των αλύτρωτων πατρογονικών εστιών μας κατά τα λεγόμενα του ΑΓΙΟΥ.

«Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.
Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.

Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.

Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας.

Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω.

(Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας).

Θα τα δεις, παιδί μου.

Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά.

Έφτασε ο καιρός.» ΠΗΓΗ βιβλίο Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Εκδόσεις ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑ
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: